Inca o super transformare! A slabit enorm cu dieta keto

Inca o super transformare! A slabit enorm cu dieta keto Inca o poza care face mai mult decat 1000 de cuvinte si o transformare frumoasa. Rezultate deosebite ale unor oameni ambitiosi si dornici de o schimbare in viata lor. Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele … Continue reading “Inca o super transformare! A slabit enorm cu dieta keto”

Inca o transformare cu dieta keto

Inca o transformare cu dieta keto, pentru ca o poza face mai mult decat 1000 de cuvinte.  Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase … Continue reading “Inca o transformare cu dieta keto”

Inca o super transformare cu dieta keto: a slabit 30kg

Inca o super transformare cu dieta keto: a slabit 30kg Postez aceasta suita de discutii, desi ma puteam limita la o singura poza. Motivul pentru care postez si discutia este urmatorul: sunt satul de tot felul de neica nimeni care nu au facut nimic in viata lor pentru altii – dar ma critica pe mine. … Continue reading “Inca o super transformare cu dieta keto: a slabit 30kg”

Inca un rezultat deosebit: a slabit fantastic cu dieta keto

Inca un rezultat deosebit: a slabit fantastic cu dieta keto Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti … Continue reading “Inca un rezultat deosebit: a slabit fantastic cu dieta keto”

O super transformare, de asta data in cuplu. Tot cu dieta keto

G.S. Intradevar se poate slabi mancand regeste ! Dovada sunt atat eu cat si sotul meu! Va multumim pentru ca ne-ati schimbat viata ! Cu vointa si perseverenta oricine poate reusi ! Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum … Continue reading “O super transformare, de asta data in cuplu. Tot cu dieta keto”

A slabit 15 kg cu dieta keto

A slabit 15 kg cu dieta keto Zimta Nicoleta Florina ” Buna seara domnule Andrei.Ma numesc Zimta Nicoleta din Dr.Tr.Severin.Va scriu acest mesaj in semn de multumire,datorita dumneavoastra am luat hotararea de a slabi si sunt mandra de realizarea de pana acum… Am inceput pe 09 februarie 2013 si pana in prezent adica luna iulie … Continue reading “A slabit 15 kg cu dieta keto”

Inca o transformare: a slabit 19 kg cu dieta keto

Inca o transformare: a slabit 19 kg cu dieta keto RPM : ” Buna Andrei ! Tin sa iti MULTUMESC din suflet pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat. Am dat jos 19 kilograme ! Uite fotografiile cu inainte si dupa. Poti sa folosesti fotografiile, daca te ajuta. Am pornit de la 103 si acum … Continue reading “Inca o transformare: a slabit 19 kg cu dieta keto”