Inca o super transformare cu dieta keto: a slabit 30kg


Inca o super transformare cu dieta keto: a slabit 30kg

Postez aceasta suita de discutii, desi ma puteam limita la o singura poza. Motivul pentru care postez si discutia este urmatorul: sunt satul de tot felul de neica nimeni care nu au facut nimic in viata lor pentru altii – dar ma critica pe mine. Am spus ca se obtin rezultate bune si doar cu informatiile oferite pana acum pe pagina / site. De aia ii rog pe aceia care vor doar un sfat sau doar o informatie generala – sa CAUTE. Sa citeasca. Sa se documenteze.

E plina pagina de informatii. Cu care se pot obtine rezultate. Daca sunt intelease si aplicate corect. Eu nu trebuie sa dovedesc nimic nimanui daca se obtin rezultate precum cele din poze cu informatia disponibila gratuit aici pe pagina. Si nu e singurul caz. Sunt fel de fel de oameni si primesc fel de fel de intrebari. Ceea ce nu am eu e timp. Nu am timp sa raspund intrebarilor al caror raspuns exista deja pe siteul meu oficial, in interviurile din presa, in albumul articole sau in albumele cu mese.

Efectiv nu am timp. Probabil ca la un moment dat vor exista materiale tiparite sau electronice ( carti ) care vor raspunde tuturor intrebarilor. Momentan, pentru cei care vor doar un sfat – CITITI. Se obtin rezultate DE GENUL CELOR DE MAI JOS – deci se rezolva OBEZITATE CU INDICATIE OPERATORIE cu informatia disponibila gratuit pentru tot universul aici pe pagina. De aia ma oftic eu uneori cand sunt criticat.

Mergeti la nutritionisti sau la tot felul de smecheri care va baga adanc mana in buzunar pentru diverse prafuri si pastile…si aveti rezultate zero, cand aici pe pagina sta nefolosita informatie cu care se obtin asemenea rezultate. Pana la urma e alegerea voastra. Eu nu am cum sa schimb toata lumea. Eu am facut ceea ce am putut, cu ceea ce am la dispozitie.

Evident, cum timpul meu personal e extrem de limitat, consultanta e o alta treaba…dar repet, se obtin rezultate bune si cu informatia postata gratis, pentru tot universul, informatie ce atinge saptamanal 2-3 milioane de oameni.

De aia ii rog pe toti aceia care vor doar sfaturi sau raspunsuri gratis sa le caute deja – ele sunt aici pe pagina, in 99% din cazuri. Cei care vor consultanta…asta se face doar in limita timpului meu disponibil, foarte scurt de altfel, ii rog sa ma contacteze prin mijloacele pe care le-am evidentiat de-a lungul timpului – direct pe mail [email protected], pe siteul meu oficial www.andreilaslau.ro/contact sau aici pe pagina prin mesaj privat ( desi in general mesajele venite pe mail sau pe site au prioritate ).

PI <…[email protected]>
Subiect: consultatie

Mesaj:
Domnul doctor,
Am slabit 30 de kg din septembrie 2012 si pana acum(13 02 2013) prin dieta dumneavoastra, dar cu mici modificari. Nu am mancat legume decat: rosii , castraveti si ardei gras, fructe decat mere, capsuni si foarte rar o portocala , grapefruit si ananas(nu mai mult de maxim 1 kg de fructe pe saptamana). Nu am mancat nici gram de paine, paste fainoase si nici dulciuri (foarte rar ciocolata neagra 75% masa cacao) si nici sucuri (inclusiv apa minerala sau carbogazoasa)
Nu sunt o mancacioasa ,dar lipsa de miscare ,compensata cu ciocolata si mancatul produselor de pantiserie plus doza de nesimtire si indiferenta fata de propria-mi persoana, m-au facut sa ajung acolo unde nu credeam freodata.
Va urmaresc zilnic si sper din suflet ca aceasta dieta a dumneavoastra sa ma faca sa redevin ce am fost .
Promit solemn ca imi voi face poze si am sa vi le trimit .
Intrebarea mea este ..Cat timp da rezultate aceasta dieta?
Cu respect si deosebita consideratie,

P.I.

From: Dr. Andrei Laslau <[email protected]>
To: P I <…[email protected]>
Sent: Thursday, February 14, 2013 8:32 PM
Subject: Re: consultatie

Felicitari. Iata inca o dovada ca informatia postata de mine absolut gratuit schimba vieti. Eu nu o vad ca pe o dieta, ci ca pe un stil de viata. Va da rezultate atata timp cat o tineti. Daca treceti la prajituri si torturi, puneti la loc. Chiar va rog sa imi trimiteti si asa cum sunt pozele. Merita sa le postez oricum. Mult succes in continuare. Sigur va descurcati singura.

Un sfat – JURNAL ALIMENTAR. Este extrem de important. O sa va puteti monitoriza mai bine ceea ce mancati si o sa puteti sa mai scadeti daca e cazul unele lucruri. Un om care slabeste atata singur nu are nevoie de mine.

From: PI <…@yahoo.com>
To: Dr. Andrei Laslau <[email protected]>
Sent: Monday, September 9, 2013 3:40 PM
Subject: Re: consultatie

Buna ziua,
Am ramas datoare cu o fotografie , acum sunt pregatita sa o trimit.
Cu deosebite consideratie , PI.

PS: … Sper sa mai dau jos inca cel putin … 20 kg