A slabit 30kg cu o dieta low carb


A slabit 30kg cu o dieta low carb

L. V. “Buna ziua! Vazand atatea persoane care va impartasesc experienta pierderii kilogramelor in plus, m-am gandit ca as putea si eu sa ma alatur lor si sa va spun ca la schimbarea asta ati participat si dumnevoastra si ca faceti un lucru minunat prin faptul ca ajutati oamenii sa isi schmbe viata. Pana la urma, despre asta este vorba in aceasta meserie (meseria de cadrul medical, pe care si eu o voi avea in curand): de a ajuta aproapele. Imboldul de a-mi schimba stilul de viata a venit in urma vizionarii paginii dumneavoastra de Facebook si ulterior a pozelor cu exemple de meniuri. Am inteles mecanismul din spatele procesului de slabire, mi-am dat seama ca este cat se poate de logic si am inceput sa imi alcatuiesc singura meniurile zilnice! De asemenea, miscarea a avut un rol important in tot procesul. In octombrie 2011 cantaream 98 kg (poza din stanga) iar intr-un an si jumatate am slabit 30 kg. Poza din dreapta este din octombrie 2013. Imi mentin alimentatia, fac miscare atat cat timpul permite pentru ca este un stil de viata, nu o schimbare de moment ! Va doresc mult succes in continuare in cariera dumneavoastra ! ”

E mai bine mai incet decat deloc si e intotdeauna mai bine mai tarziu decat niciodata. Probabil s-ar fi putut si mai repede. Din punctul meu de vedere, NU VITEZA conteaza cand vine vorba de slabit…desi te incurajeaza sa mearga lucrurile mai repede, pentru ca te tii mai usor. Probabil 30 kg se pot pierde in cazul unei femei ambitioase, care face mai mult efort fizic si tine o dieta reglata ( calculata, sa zic asa ), mult mai repede – in nici un caz nu ar dura un an si jumatate.

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau