A slabit 15 kg cu dieta keto


A slabit 15 kg cu dieta keto

Zimta Nicoleta Florina
” Buna seara domnule Andrei.Ma numesc Zimta Nicoleta din Dr.Tr.Severin.Va scriu acest mesaj in semn de multumire,datorita dumneavoastra am luat hotararea de a slabi si sunt mandra de realizarea de pana acum… Am inceput pe 09 februarie 2013 si pana in prezent adica luna iulie 2013 am reusit sa slabesc15 kg, fara prea multe eforturi.

Urmarindu-va recomandarile,sfaturile,postarile si meniurile zilnice plus aparitiile la TV,citind toate articolele am reusit.Mai am destul de dat jos dar o sa continui cu acest mod sanatos de viata care deja mi-a intrat in reflex si a dat rezultate foarte bune.Sa va dea dumnezeu sanatate si puterea de a trece peste toate rautatile unora care nu stiu decat sa critice.Noi cei care avem rezultate suntem dovada vie ca se poate slabi “mancand regeste”…

Multumesc inca o data pentru tot ce faceti pentru noi,va urmaresc in continuare,va doresc multa sanatate si tot binele din lume.Adaug o fotografie care demonstreaza cele relatate mai sus si pe care o puteti adauga la albumul transformari avand acceptul meu. O seara buna! ”

Mesajul de mai sus este copiat direct – tot mesajul privat primit de la doamna in cauza. Este absolut normal sa se intample asta, atunci cand atingi 2-3 milioane de oameni saptamanal. Eu le multumesc mai ales acestor oameni care au curajul sa isi doreasca publicarea povestilor cu rezultatele lor – mai mari sau mai mici, mai rapide sau mai incete. Aceste povesti sunt adevaratele pastile de vointa pe care le cauta multi dintre cei care isi doresc transformari reale in viata lor.

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau