Inca o transformare cu dieta keto: a slabit 14kg in 3 luni


Inca o transformare cu dieta keto: a slabit 14kg in 3 luni

Buna ziua domnul doctor, as dori ca in cateva randuri sa va spun povestea mea si sa va multumesc sincer din suflet pentru ceea ce faceti pentru noi toti, pentru ca impartasiti cu noi ceea ce stiti si pentru ca ne invatati un stil de viata sanatos.

De la sfarsitul lunii februarie m-am hotarat sa va urmez sfaturile. Rezultatele se vad in poza atasata : 70 kg la 56 kg in 3 luni (fara sport/masaj/sauna), dar va marturisesc ca aproape in fiecare zi, cu ceva ”trisam”, in general cu cartofi ( cantitate mica ), care imi plac foarte foarte mult, m-am lasat de suc, numai Fanta consumam, apa deloc, cu dulciurile nu am avut o problema niciodata – nu sunt ”pasionata” de ele, m-am lasat de paine, nu mai mananc covrigi, biscuiti, nimic ambalat sau cofetarie, patiserie etc…mananc cate o felie sau doua de prajitura, cand merg la sfarsit de saptamana, acasa la mama.

Toata lumea din jurul meu a fost uimita de ceea ce am reusit sa fac, primul si cel mai incantat fiind, bineinteles, sotul meu:) care nu credea vreodata / la fel nici eu nu credeam, ca as putea sa arat iar ca si atunci cand ne-am casatorit, 56 kg.

Va multumesc inca o data din suflet si Dumnezeu sa va rasplateasa bunatatea inmiit !

Respectele mele!

Despre ce vorbim – rezultate exceptionale. Cel mai frumos ar fi fost sa ii vedeti si fata – nici nu va dati seama cat de schimbata pare. Dar na, asta este, dezavantajul e ca poti ajunge sa te recunoasca lumea pe strada, ori asta nu e cea mai mare bucurie sau fericire, fiind un efect secundar al faptului ca pagina e vazuta de peste 2 milioane de oameni saptamanal.

Povesti ca asta te fac sa te bucuri in fiecare zi de ceea ce faci si de valoarea transformationala pe care o aduci in viata oamenilor.

Comentariile te tip ” carcoteala irelevanta ” ma fac sa repostez aceasta poza, necenzurata de data asta. E vorba de niste rezultate foarte frumoase. Acuzele de doi lei la adresa pozei si a ei au facut ca persoana in cauza sa se sesizeze si sa posteze un comentariu in cadrul rubricii de comentarii la poza postata anterior – era exact asta, dar cu putin “mozaic” la fata pentru a nu se distinge figura.

PENTRU CA S-AU ISCAT CAM MULTE COMENTARII SI CONTROVERSE VREAU SA LAMURESC TOATE NECLARITATIILE : EU – SORINA GEORGIU, SUNT CEA DIN IMAGINE, POVESTEA ESTE REALA 100%, MULTUMUESC IN PRIMUL RAND INCA O DATA DOMNULUI DOCTOR, CARE ESTE UN DOMN IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI, SI APOI DORESC SA MULTUMESC SUTELOR DE OAMENI CARE AU DAT LIKE POVESTII MELE SI CELOR CARE M-AU FELICITAT. PRIMA POZA ESTE DE ANUL TRECUT, DIN AUGUST 2012, CAND AVEAM 70 KG. TOT ATATEA KG AVEAM SI CAND AM INCEPUT SA TIN DIETA. AM ALES ACESTA POZA CA SA SE VADA MAI BINE DIFERENTA. A DOUA POZA ESTE DIN ACEST AN, IUNIE 2013, CAND AM FOST LA PISCINA SI AM IMBRACAT DIN NOU COSTUMUL DE BAIE, SI M-AM GANDIT CA ASTA AR FI CEA MAI POTRIVITA CA DIFERENTA INTRE ELE. PENTRU ALTE INTREBARI / NELAMURIRI SUNT PRIN ZONA…SI LA POZA DE PROFIL SE VEDE SI FATA MEA, CA TOT ZICEA DOMNUL DOCTOR CA ACOLO ESTE O MARE DIFERENTA.

Pentru carcotasi – va recomand sa faceti voi macar 1% din cat am facut eu pentru atatia oameni ( pagina atinge 2-3 milioane de oameni saptamanal )… si dupa aia sa criticati rezultatele.

In plus – sunt satul sa va dati cu parerea aiurea despre ceea ce habar nu aveti multi dintre voi. De comentarii si carcoteala ieftina sunteti bune, rezultate ioc. Asa ca ciocul mic si joc de glezne. Eu nu accept sa primesc indicatii din partea unora care nu-mi ajung la degetul mic.

Dar sa zicem ca eu gresesc 100% si ca tot ceea ce scriu aici pe pagina nu are nici o valoare pentru voi si viata voastra. In loc sa ne tocam reciproc neuronii, voi aveti la dispozitie butonul UNLIKE. Usa mea e intotdeauna deschisa, puteti PLECA oricand. Nu va tine nimeni cu forta aici, nu va baga nimeni oua si branza pe gat, nu va dau nici un fel de indicatie si nu va dau nici un fel de recomandare. Este viata voastra, faceti ce vreti. Dar, NB – pentru ciocul mare si carcoteala lipsita de bun-simt o sa va exclud rapid. Din punctul meu de vedere nu e o pierdere. Voi pierdeti insa o informatie cu efect transformational pentru viata atator oameni.