Inca o transformare: a slabit 18kg cu dieta keto


Inca o transformare: a slabit 18kg cu dieta keto 

Buna! Ma gandeam de multa vreme sa-ti trimit o poza pe care sa o poti pune la transformari, dar abia acum mi-am facut timp, prilej cu care iti multumesc pentru sfaturi si pentru pasiunea cu care iti transmiti mesajele. Sper sa ma incluzi in albumul tau pentru ca puterea exemplului si a emotiilor pozitive trebuie, dupa mine, intretinuta permanent.

Pe scurt, dupa 1 an la Medicina, stresant si obositor, in septembrie 2012 ajunsesem la 63 de kg absolut dezgustatoare, din motive de covrigi, cornuri, cola si seara paste sau cartofi prajiti.

Dupa 8 luni de keto am ajuns la 45 de kg, dintre care 8 kg in prima luna si inca 5-7 in a doua. Acum merg cu salata si cu punguta de migdale, nuci si alune la facultate si nu-mi efoame toata ziua. Iti multumesc mult si mult succes in tot ce ti-ai propus!

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.
Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:
Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici
VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact
Dr. Andrei Laslau