Inca o transformare: a slabit 16kg cu dieta keto


Inca o transformare cu dieta keto: -16kg. 

Este foarte greu să ai vicii iar această greutate mai târziu s-a transformat într-un real coşmar. Fumatul era un viciu scump şi totodată un Mister Joe Black pe care îl suportam din ce în ce mai greu iar acest fapt m-a făcut să renunț definitiv la el. Timp de trei ani de când am renunţat la viciul fumatului am suportat povara îngreunării la propriu pe zi ce trecea cu grame, kilograme ce deveneau inestetice şi apăsătoare asupra fizicului exterior şi interior.

Observam că totul în jur începea să nu mai semene cu ceea ce iubeam şi cream — frumosul şi frumuseţea — iar asta nu îmi dădea linişte până într-o zi de iarnă a lui ianuarie 2013 când am descoperit un Univers paralel cu al meu şi din care simţeam că fac parte. Acela era Universul lumii sănătoase, muncitoare şi cel mai important al oamenilor cu voință.

Era un Univers creat de Dumnezeu şi redeschis minţii şi privirii de către doctorul Andrei Laslău un om ce demonstrează că lumea este creată din lucruri simple şi logice. După consultări interioare am decis că drumul meu este spre acel Univers al doctorului Andrei Laslău şi al lumii sănătoase şi estetice. Din clipa aceea nu mi-am dorit nimic altceva decât să redevin un corp perfect pregătit şi înzestrat pentru spiritul meu.

La începutul stilului nou de viaţă cântăream 109,2 kg şi pot spune cu sinceritate că acum la două luni de stil ketogenic corpul meu a renunţat la 15 kg de grăsime mâncând sănătos lipide, proteine şi alimente bogate în vitamine.

Doresc să îi mulţumesc domnului doctor Andrei Laslău pentru tot sprijinul din umbră oferit mie şi altor oameni care s-au bucurat de rezultatele şi studiile realizate. Viaţa continuă…

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:
Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici
VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact
Dr. Andrei Laslau