Inca o transformare: a slabit 15 kg cu dieta keto


Inca o transformare: a slabit 15 kg cu dieta keto 

Inca un rezultat deosebit – am primit azi pozele printr-un mesaj privat si o felicit pentru ceea ce a realizat. In general meritul este 90% al celora care isi realizeaza aceste obiective…pentru ca nimeni in afara de ei nu pot controla aceste lucruri.

De la ceea ce cumperi, la modul in care le gatesti, la ce si cat mananci…toate astea sunt in puterea fiecaruia. Indiferent ce informatie exista… fara aplicarea ei nu exista rezultate. Informatia este utila si valabila doar daca este folosita. Restul e cancan.

C.A.
Buna ziua, va multumesc pt ceea ce faceti in fiecare zi…pt mine ati fost STARUL in a lupta impotriva KG, dupa sute de diete-cu efect YO-YO. Ceea ce ne prezentati zi de zi,nu o putem numi o dieta (parerea mea), ci un MOD DE A MANCA SANATOS (din toate cu mult bun simt)..nu prea imi gasesc cuvintele de multumire(………) Am reusit un -15 kg (am pornit de la 76) in 4 luni jumatate, si acest lucru datorita DVS..apoi vointei mele…zi de zi ne oferiti informatii pretioase….UN SF DE SAPTAMANA PLACUT!

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.
Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:
Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici
VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact
Dr. Andrei Laslau