De la 110 la 95 kg cu dieta keto


De la 110 la 95 kg cu dieta keto 130 kg in septembrie 2011. Ajunge in noiembrie 2012 la 110 kg – dieta dupa capul lui si sala cu antrenor personal. Il consiliez din noiembrie 2012, iar acum in martie 2013 are 95 kg.

Cezar Ivanof
V-am trimis poze. Si va trimit si povestea ca sa o postati. Multumesc inca odata pentru ajutorul dvs deosebit.

Am inceput miscarea si dieta la incepurul lunii septembrie 2011. Intre timp, am mai frunzarit-o prin State, timp de vreo 5 luni, timp in care am facut miscare si nu prea.
In prezent, stau pe 95 de kg, si lucrez la diminuarea procentelor de grasime, concomitent cu cresterea masei musculare. Cand pun patratelele pe burta, va anunt.
Vine caldurica si va fi mai usor cu miscarea, iesim cu bicicleta si mai iesim la padure cu calutii, plus inot. Oricum, senzatia e fabuloasa. De la momentul in care nu ma puteam incheia la sireturi la momentul de acum, cand alerg 5 km pe jos fara jena, sau pedalez cate 80 de km, e un salt imens. Cert e ca de la 110 la 95 de kg, ajutorul dvs a facut minuni.

O sa le trag o banda neagra pe ochi…inainte sa postez…eventual o sa postez si comentariul asta…. Am foarte multi oameni pe pagina si fara sa vrei ajungi sa te recunoasca lumea la malll… si poate nu vrei asta … Va rog sa nu puneti nicio banda. Oricum sunt persoana publica, si nu mi-e rusine cu mine. Daca eram rusinos, stateam in casa.

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau