Cum sa te ” ingrasi ” inteligent – faci masa musculara


Cum sa te ” ingrasi ” inteligent

Salut Andrei, dupa intalnirea pe care am avut-o in decembrie anul trecut am inceput sa iti urmez sfaturile. Am ajuns iarasi prin Canada, sunt aici din 22 feb si de atunci am inceput sa mananc mai mult cu 3 zile low si 1 zi hi carb si antrenament nu foarte strict, adica doar ce pot sa fac in fiecare seara la hotel in camera cu ceva aparate si greutati, si ceva sprinturi in zilele care imi permite vremea, inca este zapada :)).

Vreau sa iti multumesc inca odata pentru ceea ce faci pentru toata lumea, chiar si cu dificultatile care apar, asta e viata … astia sunt romanii. Eu continui cu antrenamentul si cu dieta, sper sa ajung la telul dorit, mii de multumiri si tine-o tot asa, am atasat si o poza cu ceva transformari vizibile, multumesc si multa sanatate !

Pe el l-a interesat mai mult sa dobandeasca masa musculara si atunci a trebuit sa modificam cumva sistemul – asa incat am folosit ceva diferit cu o alternanta mai mare a zilelor de incarcare. Obtinuse deja rezultate destul de bune pentru slabit doar cu low carb. Sa spunem ca eu l-am ajutat cel mai mult in cazul ultimelor 5 kilograme – alea de la 55 la 59. Dar alea se vad al naibii de bine.

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau