A slabit de la 92 la 65 kg cu o dieta low carb


A slabit de la 92 la 65 kg cu o dieta low carb
Laura Alexandra
“Am inceput initial de la 92 de kg, 22 de ani si 1,70 inaltime ! A fost o perioada dificila (prima luna ) ! Dupa prima luna totul a mers foarte bine,deoarece imi formasem un stil de viata ,favorabil pentru mine si sanatatea mea.Am vazut primele rezultate dupa 1 luna si jumatate (-8 kg) !

Atunci cand am vazut ca se poate m-am ambitionat mai tare,si am ajuns la 65 de kg in 7 luni! Acum sunt la 65 de kilograme ,mancand “regeste”cam orice vreau! Exceptie fac in zilele de weekend cand mananc aproape orice ,si la orice ora .Recunosc ,am trisat cu o singura chestie in aceasta dieta ! Beam cate un pahar cu apa calda dimineata pe stomacul gol.Obicei care il urmez si acum deoarece ma ajuta la digestie.Acestea fiind spuse,vreau sa va multumesc pentru ajutorul spiritual acordat. Cu stima, Laura”

 

 

 

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

 

4 thoughts on “A slabit de la 92 la 65 kg cu o dieta low carb”

  1. Mi se pare extraordinar ce se poate realiza cu aceasta dieta.O voi incerca pentru cele 10-12 kg. care -mi dau de furca.Deocamdata sunt in faza de informare .

  2. Am incercat si eu aceasta dieta low carb si m-a ajutat enorm de mult. Bineinteles, am facut si mult sport pe langa (5 ori / saptamana de mers la sala) pentru a-mi atinge obiectivul propus.

  3. Domnul doctor,.Sunt operata de anevrism aortic ascendent si am pus ceva pe mine ca nu mai fac miscare…..si am gasit un regim pentru cardiaci dar dimineata nu se bea nu se mananca nimic,numai pranz si cina.Oare este corect.”Dieta recomandata de catre medici cardiologi”Ziua 1-pranz o portocala,1 ou fiert,200 ml iaurt ; cina- 2 rosii,1/2 castravete sau o salata. Ica,2 bucati pesmet….si tot asa 5 zile fiecare zi cu meniul ei,apoi 2 zile mananci ce vrei fara grasimi si zahar; de a 8 zi incepi regimul acelas insa luni la mic dejun se bea o crasca de zeama de lamaie fara zahar;pranz-un mar si un pesmet; cina-1 ou fiert.o rosie si un pesmet.Dar dimineata chiar nimica??nici macar in ceai?? Sau cum la orice regin se beau 2 litri de apa obligatoriu. Va multumesc mult pentru raspunsul care o sa-l primesc.

Comments are closed.