Cristina Socea a slabit 20 kg in 4 luni cu dieta keto ( 97 –> 77kg )


Cristina Socea a slabit 20 kg in 4 luni cu dieta keto ( 97 –> 77kg )

,, Datorita pasiunii mele pentru gatit si mancat in ultimii ani m-am ingrasat destul de mult .Pe dvs va urmaresc de foarte mult timp si am fost convinsa ca numai cu regimul dat de dvs pot sa slabesc .Nu am crezut niciodata in diete de cateva zile si mancand doar salata voi putea slabi si mai degraba mancand regeste asa cum va place dvs sa spuneti .

In luna mai am inceput dieta Keto si am respectat cu sfintenie cele spuse de dvs pana in luna august .Am slabit 20 kg ( de la 97 la 77kg ). A mai vrea sa mai dau jos cam 7-8 kg ca sa cobor sub pragul psihologic de 70. Din luna august am inceput sa incalc cateva reguli dar nimic exagerat caci am invatat regulile de baza si chiar si asa am continuat sa slabesc. Nu mi-a fost usor sa slabesc avand in vedere pasiunea pe care o am ,dar cu toate informatiile necesare si multa vointa se poate.

Recomand din suflet tuturor celor care au probleme cu greutatea si care si-au pierdut speranta de a mai slabi vreodata sa va urmareasca cu atentie si sa apeleze la ajutorul dvs ca vor reusi .Daca am slabit eu care toata ziua nu fac decat bunatati si care sunt o persoana gurmanda cu siguranta veti slabi si voi . Pentru mine nu a fost o dieta si pur si simplu un nou stil de viata . Va multumesc din suflet !” Socea Cristina

Cristina a avut un rezultat cu atat mai bun cu cat trebuie tinut cont ca prepara in fiecare zi bunatati traditionale pentru clientii ei din toate colturile tarii si chiar din afara tarii. Asa, ca fapt divers, aruncati un ochi pe pagina ei pentru a vedea caror tentatii delicioase a trebuit sa le reziste. Este ” Un munte ” de ambitie si de vointa!

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau