De la 94 la 74 de kg in 7 luni cu dieta keto


De la 94 la 74 de kg in 7 luni cu dieta keto

Un mesaj minunat de la o cititoare: Multumesc din suflet domnule doctor, datorita dumneavoastra, de la 94 la 74 in 7 luni, am 42 de ani si ma simt suuuuper, sa ne traiesti!!!
Acum si am mai trisat ,acum m-am obișnuit să mănânc așa cum m-ați învățat.Nu pot să mai mănânc cartofi ,orez ,paste iar sucurile nici atât.

Am 42 de ani ,1.72 si 74 kg acum ,aceasta greutate nu am avut-o niciodată doar pe la 12 ani cred eu ,de mică am fost așa ,iar acum dumneavoastră m-ați făcut să mă simt suuuuuper. Apropo ,acum 12 ani când am născut fetița aveam 126 kg. Am o fetiță și îmi era frică să nu îmi semene ,mă rugăm sa- asemenea lui taicasu Si ea va asculta sfaturile si va urmărește tot timpul îmi spune când vrea să mănânce ceva dacă Domnul doctor permite.

Fetița mea care va asculta sfaturile si e atentă la tot ceea ce postați ,datorită dumneavoastră evita si ea dulciurile si a înțeles cât de mult rău poate face zaharul Eu vă mulțumesc din tot sufletul și jos pălăria în fața dumneavoastră ,nu mai luați în seamă comentariile rele ,cine gândește și citește cu atenție vă va da dreptate cine nu ,rămâne cu prostia. Mulțumesc muuuuuuuuult, să ne trăiți un adevărat medic.

1 2 3 4 5

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

22 thoughts on “De la 94 la 74 de kg in 7 luni cu dieta keto”

  1. Ce fotografii superbe, cea mica e o scumpa.
    Chiar ai avut parte de o transformare foarte placuta, de necrezut. Arati incredibil, felicitari!

    1. Felicitari, chiar ești o luptătoare,as vrea si eu sa stiu unele rețete pe care le-ai aplicat pt. o zi, nu pre îmi dau seama cum sa le combin să nu depășesc caloriile,îmi doresc foarte mult să slăbesc;
      Mulțumesc frumos

  2. Buna ziua! Imi puteti trimite conditiile pe mail? Multumesc anticipat!
    O zi buna!

    1. Vreau si eu sa slabesc va rog la corp sunt slaba dar burta e problema va rog ajutatima si pe mine

  3. Cristina ConstantinescuStimate domnule doctor,Va urmaresc cu atentie reomandarile medicale.Eu sufar de mai multi ani de o cistita
    recidivanta.Am citit desigur reteta cu radacina de patrunjel,coajea de lamie, si otet de mere.Dar de unde
    miere pura si otet de mere lafel?Eu sufar si de diaree cronica in urma unei operatii de neo-colon( lipsa
    valva ileo-cecala si am si diabet insulino necesitant.M-ar interest insa o sursa sigura de mere si otet Si bineinteles recomandarile si sfaturile dumneavoastra.
    Am vazut si cealalta reteta cu hrean,ardei iute,etc,dar cred ca
    este prea puternica pentru mine.

    Cu deasebita considerate,astept raspuns.

  4. Si eu vreau sa aflu condițiile dumneavoastră, domnule doctor. Imi doresc foarte mult sa slăbesc si eu. Va admir!

Comments are closed.