Ce patesti daca tii cateva luni o dieta low carb – de la 82 la 63 kg


Ce patesti daca tii cateva luni o dieta low carb – de la 82 la 63 kg

Buna ziua, domnule doctor! Numeleu meu este Nistor Andra Eliza si va scriu pentru a va multumi din toata inima pentru toata activitatea dumneavoastra.
Nu am fost niciodata slaba, dar acum doi ani si jumatate am atins apogeul greutatii mele, in ziua in care cantarul mi-a aratat 82 de kg. In vara aceea am stat o luna in Italia la matusa mea si recunosc, am mancat de la paste si pizza la kg intregi de inghetata, iar asta s-a vazut cand am mers in magazine si nimic nu ma mai incapea.

Nu ma vedeam atat de grasa, dar mi-am ridicat niste semne serioase de intrebare. M-am intors din vacanta si toata lumea a fost socata. Intr-o seara, bunica mi-a spus ca v-a vazut intr-o emisiune, ca vrea sa va caut pe facebook si sa ii citesc articolele dumneavoastra. Asa a inceput totul.

A doua zi deja aveam toate temele facute, va citisem site-ul si am inceput dieta keto. Rezultatele s-au vazut rapid si de atunci am facut din ea un stil de viata care ma ajuta sa ma mentin, fara prea mult efort. Acum am 18 ani si jumatate si profit la maxim de noul meu look. In sfarsit pot sa imi cumpar doar ce imi place din magazine si nu doar ce imi vine. Ma simt mult mai increzatoare in mine si in propriile forte, mai ales ca imi doresc sa devin fashion designer.

Dumneavoastra va datorez aceasta reusita si va doresc in primul rand sanatate, ca sa puteti continua munca pe care ati inceput-o si sa ajutati si alti oameni care trec prin acest chin, pentru ca nu e usor sa fii gras si sa nu stii ce sa faci ca sa slabesti sanatos si eficient.
Va multumesc inca o data!

IMG_20150203_075447

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

35 thoughts on “Ce patesti daca tii cateva luni o dieta low carb – de la 82 la 63 kg”

  1. Eu am reusit sa slabesc 17kg acum 3 ani, nestiind ce fel de regim tin, nu-i gaseam o denumire. Am facut ca asta se pupa cu felul meu de a fi si asa am continuat. Cand am auzit de dvs la televizor am realizat ca aceasta ii era “denumirea”. 🙂 Si-am incurajat si alte persoane.

    1. Corect ! Minunea este facuta de domnisoara din imagine care a renuntat la cantitatea enorma de calorii pe care o ingera. Doctori,patile,diete,etc. Sa o lasam balta. Secretul este simplu. Alegerwsa este a fiecaruia . Cu un stil de viata sanatos si cu abtinerea in am ai baga in gurita tot ce ne trece prin manute ne face sa aratam “bine” si sa ne simtim mai bine din punct de vedre psihic si nu numai. Pe aceasta tema este mult de ddiscutat/dezbatut.

  2. Buna ziua, Numele meu este Violeta, an 31 de ani si am 110 kg. In ultimii 3 ani dupa ce am nascut m-am ingrasat 25 de kg. Ma chinui de 3 sapt fara paine , suc, dulciuri si am slabit doar 2 kg. Va rog sa ma ajutati cu o dieta eficienta

  3. Am 39 ani , 1,63 , si 62kg si as dori sa ma ajutati sa mai slabesc putin multumesc

    1. Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau.

  4. Buna sant laura ,si eu de 2 ani incoace ma zbat cu kilogramele in plus si am incercat toate timpurile de diete si nici una nu is au efectul cu mine .am ajuns sa fiu disperata ma urasc pe mine la cum ma vad de grasa nimic numi sta bine.as vrea sa stiu ce tip de dieta ai facut sau ce ptr ca mie nu mi se duce pofta de mancare

  5. Buna seara d-le Doctor..
    Am 1.60 si 76 kg.
    Ma lupt cu kg de cativa ani si nimic nu da rezultate. As dori si eu va rog frumos o schema a dietei..gen cate mese pe zi..cum..ce fel..?
    Am vazut exemple de mese dar nu stiu de cate ori pe zi…
    Va multumesc anticipat .

  6. buna ziua.Numele meu esteMihaela,am 48 ani,1.67 inaltimea si 90kg..as dori sa slabesc macar 20kg..Ce ar trebui sa fac??Astept un raspuns de la dumneavoastra
    Va multumesc

  7. Buna seara! Ma numesc Ana-Maria si am 36 de ani.Am 170cm si 75kg. As vrea sa am cu 7-8 kg mai putin dar nu reusesc in nici un fel sa slabesc.Daca aveti timp sa.mi faceti o schema a dietei v-as fi profund recunoscatoare.Specific ca, de un an jumate ,am o alimentatie ovo-lacto-vegetariana…Multumesc! O seara buna!

  8. Buna ziua. Ma numesc Raluca, am 1.62 si vreo 70 kg. Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste indicatii! Va multumesc!

    1. Buna ziua. Ma numesc Raluca, am 1.62 si vreo 70 kg. Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste indicatii! Va multumesc! Am 31 ani am uitat sa precizez.

  9. Buna ziua. Numele meu este Cristian, am 28 de ani 1,80m si 87kg. As vrea sa slabesc in jur de 10kg. Multumesc

  10. buna seara sunt daniela am 33 de ani 1.78 m si 89 kg as vrea sa mai dau si eu macar 10 kg

  11. Buna, eu nu stiu daca la toata lumea se potriveste aceasta dieta. Eu spun din proprie experientza. Am tinut aceasta dieta o luna de zile si am dat jos doar o jumate de kg dar am si alegrat putin . Credeam ca o sa ma ajute aceasta dieta sa dau jos macar 6-7 kg dar vazand ca dupa o luna nu s-a intamplat nk am renuntat. Poate cineva m-ar ajuta cu o alta dieta. Va multumesc.

    1. Nu exista asa ceva … ati tinut-o prost, sau nu ati tinut-o de fapt. Nu exista sa nu pierzi macar 1 kg pe saptamana, si 2-3 in prima saptamana. Daca se tine corect dieta, 5-7 se pot pierde in prima luna, poate si mai bine pentru barbati.

    2. Dieta low carb + insanity workout!! Eu am slabit 10kg intr o luna si nu ma opresc aici!! Programul de workout este 6zile /saptamana si tine in total 63 de zile!! Il recomand la toti cei care vor sa slabeasca!! Si inca ceva!! Daca incepeti.. Nici sa nu va treaca prin minte sa va culcati seara fara sa l fi facut!!

  12. Buna seara sunt Carmen si am 39 de ani o inaltime de 1.62 si 79kg si as dori sa slabesc in jur de 10-12kg.Multumesc

  13. Nu am fost niciodata trasa prin inel dar imi placea cum arat. Acum cativa ani am luat anticonceptionale si am inceput sa ma ingras. Am reusit sa acumulez cam 25 kg peste ceea ce aveam. Am incercat diete si fara rezultat. Slabeam 1 kg la 2 saptamani si daca mancam intr-o seara o jumatate de prajitura il puneam inapoi. Ajutor!!!!

  14. Buna seara! Sunt Oana, am 33 de ani, o inaltime de 1.70 si 90 de kg. As dori sa slabesc in jur de 30 de kg.Multumesc!

      1. Buna ziua si eu sunt medic si as vrea sa discutam mai mult daca se poate as vrea sa slabesc in jur de 15 kg va multumesc

  15. Bună seara! Am 1 70 și 66 k. .vreau sa ajung la 58 de kg. ..Va rog ajutați-ma cu o dieta.va multumesc.

  16. Bună! Am 24 de ani 1,66 m și 77 de kg. Pe timpul sarcini am acumulat 25 de kg și de 2 ani de zile mă chiNui sa le dau jos. Mă puteți ajuta?

Comments are closed.