De la 98 la 66kg cu dieta keto

De la 98 la 66kg cu dieta keto
” Buna ziua dl doctor in sfarsit ajung si eu sa va trimit poze cu transformarea mea pentru a ambitiona si pe alte doamne de varsta mea sa incerce sa-si protejeze sanatataea si viata. Am inceput in iunie 2013 cu 98 kg si multe boli; tiroidita,tensiune, cardeopatie ischemica,ulcer varicos deschis cu 7 rani urate . Am fost operata de fibrom histerectomie totala si cu laser m-I s-a scos vena safena iar dupa operatie am facut complicatie la sistemul limfatic.

Cred ca sunt destule pt un om mai ales ca de la nasterea copilului, (21 ani) am facut tromboflebita post partum si am tras toata viata cu piciorul, am ajuns si pe masa de operatie pt amputare picior stang. Dar am avut multi ingeri pazitori, printre care si dvs, care m-au salvat. Am uitat sa spun de la inceput ca ma numesc Petrescu Daniela sunt din Hateg, HD, si am 57 de ani. In 2013 am slabit din iunie pana in noiembrie 20 kg. Apoi m-am lasat pt ca eram banuita de carcinom la tiroida si am suferit mult, nu voiam operatie si dupa 6 luni urma verdictul.

D-zeu m-a scapat, tiroida functioneaza normal, inima la fel datorita faptului ca am slabit. Nu tin neaparat sa-mi publicati pozele desi pot fii un ex. pt cele tinere dar am vrut din suflet sa-mi exprim recunostinta, respectul si admiratia mea. Sunteti un bun profesionist si un om bun UN MARE LORD CUM IMI PLACE SA VA SPUN. VA MULTUMESC DIN SUFLET CA NE-ATI AJUTAT! D-zeu sa va rasplateasca inmiit si va rog sa mai trimiteti postari. Intre 2013 si iunie 2014 am pus 8 kg. Apoi am inceput iar keto si am mai dat jos 12 kg; in total in doua reprise am slabit 32 Kg. ”

10929173_670772066385407_6899596200180494044_o

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

1 thought on “De la 98 la 66kg cu dieta keto”

  1. Buna seara.
    Ma numessc cornelia si vreau sa slabesc pentru ca imi este foarte grreu cu greutate mea ,am luat in greutate dupa operatie de eventratie si in urma unei estrectomie genitale
    Va rog sa imi dati un sfat ,pentru ca nu sunt in tara si nu sti ce sa fac .
    Astept cu nerabdare un raspuns,va multumesc.

Comments are closed.