De la 104 la 88kg cu o dieta low carb

De la 104 la 88kg cu o dieta low carb
Buna ziua, domnule doctor,
Ma numesc Marius Guguci. Am inceput acest stil de viata si dieta low carb fara sperante extraordinare, dar mi-am propus sa ma tin de el vazand atatea rezultate bune pe siteul dvs. Asadar, am inceput pe 6 Noiembrie 2014 iar dupa o luna de dieta, la 7 Decembrie 2014, deja reusisem sa pierd 10 kg pe cantar, o performanta uluitoare pentru mine. Ulterior, am continuat dieta.

Am plecat la drum cu 104.5, iar acum (Februarie 2015), am ajuns la 88kg. Mi-a fost un pic mai greu ca suntem in post si eu tin toate posturile, dar am mancat alimente permise. Pana la urma, ati avut dreptate – se poate. Am reusit sa slabesc un numar mare de kilograme in conditiile in care 3 saptamani am mancat nuci, fistic caju (toate crude) si am mai adaugat peste (somon, macrou, crap) in perioadele cu dezlegare. Am mancat si o rosie, si muraturi (fara sa exagerez). Sper sa tin in continuare si dupa post. Eu asa mi-am propus si asa vreau sa fac.
Multumesc domnule doctor. A disparut burta, ma simt excelent.

Cu stima, Marius Guguci.
unnamed (1)

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> www.andreilaslau.ro/de-la-ce-te-ingrasi-si-cum-slabesti

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

19 thoughts on “De la 104 la 88kg cu o dieta low carb”

  1. Bună! Am 30 ani acus în mai îi împlinesc ,1,68 m și 97 kg. Nu mă mai suport în halul ăsta dar nici nu mai știu ce dieta sa țin. Sunt însărcinată, 7 saptamani și îmi doresc enorm pentru sănătatea mea sa slăbesc ,sa fiu un om normal. Scrieti-mi și mie dieta sa o urmez. Mulțumesc mult!

  2. Buna ziua am 19 ani , 1,55 cm si 58 kg imi doresc foarte tare sa fiu aj eu mai slaba , daca se poate as dori si eu emailu cu dieta care am observat ca d rezultate minunate. Multumesc ! [email protected]

  3. Buna ziua. Acum 2 luni si jumatate am dat nastere unei fetite minunate. Dar in urma sarcinii, am ramas cu 13 kilograme in plus si cu o burtica care arata destul de neplacut. Va rog ajutati-ma cu un sfat , ce dieta as putea urma ca sa scap si de kilograme si de burtica. Am 1.55 m si 68 kg. Va multumesc

  4. Duna ziua domnule doctor sunt o persoana mai invarste am 57 de ani .103 Kg.si159 cm.sunt la menipauza de 17 ani, ma puteti ajuta sa scap de niste kilograme? Multumesc cu anticipatie.

    1. E un articol pe site – cum sa nu ne ingrasam cand tinem post. Cautati-l ca il gasiti.

  5. Multumesc-am gasit articolul.
    Intrebarea am pus-o in contextul in care am vazut ca d-l Marius Guguci-unul dintre cei ‘transformati’-mentioneaza ca tine toate posturile.
    Ma interesa defapt-daca starea de ketoza se instaleaza daca maninci corect de post-sau numai daca ajunezi-avand in vedere faptul ca ajunul induce si el-ca si alimentatia ketogenica-ketoza
    Adica poti pastra nivelul de carbohidrati indeajuns de scazut-mancand nuci,seminte si legume verzi?
    O schema corecta de alimentatie pentru post-ar acoperi un segment insemnat al celor care vor si au nevoie sa slabeasca-si sunt-ca sa spun asa-un procent insemnat al populatiei Romaniei-adica cei care cam jumatate din zilele unui an-mananca de post (miercurile si vinerile-plus cele 4 posturi de peste an)
    cu multumiri pentru sfaturile generoase

  6. Buna seara.Va rog frumos domnule doctor,ajutati-ma si pe mine sa slabesc cu dieta aceasta.Am 25 de ani ,1.77 inaltime si 105 kg.Multumesc anticipat.

  7. Buna seara,va rog sa ma ajutati sa slabesc,am nascut prin cezariana si dupa nastere m.am ingrasat 20kg in 7luni,am 1,67 si 84kg.

  8. Buna seara,va rog sa ma ajutati sa slabesc,am nascut prin cezariana si dupa nastere m.am ingrasat 20kg in 7luni,am 1,67 si 84kg si 27 ani,multumesc.

  9. buna am 33deani si cantaresc73de kg si as dori sa slabesc 10 kg la primul copil am ramas cu 10 kg si la al 2 cu 15 fetita are un an si nu reusesc sa dau jos kg va rog frumos ajutatima.

  10. Buna seara vreau sa slăbesc a mi doresc din tot sufletul acest lucru dar sunt departe de România as vrea sa stiu dacă mă puteți ajuta de la distanta am 36 ani 1,57 ,83k vam urmarit mereu la tv si chiar dacă uni va cred nebun cu teoriile dumneavoastra eu cred ca aceste teoriile ma pot ajuta sa slăbesc Eu cred în teoriile si practica dumneavoastră multumesc.

  11. Buna dimineata stimate Dr Andrei, va rog sa ma ajutati si pe mine sa slabesc. Ma numesc Mihaela, am 1,63 si 96 kg. Am tiroida elevata si usor inflamata mai mult in partea dreapta a gatului.

    1. Buna ziua,
      Pentru afectiunea tiroidiana trebuie sa va adresati unui endocrinolog si eventual unui chirurg specializat in chirurgie endocrinologica. Ei va vor consulta si vor stabili directia de urmat. Dvs trebuie sa ascultati de indicatiile lor, in acest caz.
      Daca doriti sa colaboram pe partea de monitorizare a dietei, aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

Comments are closed.