43 de kilograme in minus cu dieta keto!


43 de kilograme in minus!

Buna ziua, domnule Doctor. Asa cum v-am spus am reusit sa slabesc 30 de kg cu ajutorul sfaturilor dv.Va multumesc din tot sufletul si sa va tina Dumnezeu sanatos. Atasat va trimit 2 poze una unde sunt impreuna cu fiica mea in vara anului 2014 si una facuta ieri. Am reusit sa slabesc 30 de kg de la 1 nov 2014 si pana astazi. Cu respect,
MW.

unnamed

unnamed (1)
Update: Buna seara domnule doctor. Dupa 3 luni va scriu pentru a va multumi din nou. Ati reusit sa ma motivati si eu dupa inca 3 luni am reusit sa mai slabesc inca 13 kg. Nu mai am de topit decat 9 kg si am sa ma opresc. Va trimit o noua poza cu mii de multumiri. MW

11652185_749217978540815_564917720_n

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

602 thoughts on “43 de kilograme in minus cu dieta keto!”

  1. Sunt victoria am 52 de ani de cand am ramas la menopauza si mam last de fumat mam ingrasat mult mult am 1.70 si am 120 k toate dietele ce am auzit am tinut si nu au mers vreau si eu reteta va rog.

  2. Bună ziua, as dori sa îmi spuneți și mie exact dieta low carb. Menționez ca am 88 de kilograme și 1,75 cm.

  3. Buna ziua, dl doctor! Numele meu este Simona, am 1,60 cm si 65 kg. Am 39 ani. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce ar trebui sa mananc pt a slabi cel putin 10 kg. Adresa mea de mail: [email protected]. Va multumesc din suflet.

      1. Aveti mail contra cost .. asta uitati sa specificati !! Daca chiar vroiati sa ajutati oamenii,ii ajutati si gratis 🙂

        1. Buna ziua,
          Stimata doamna, am precizat de nenumarate ori ca toate informatiile pe care le ofer in mod gratuit sunt deja pe site / pagina de FB / profil de FB / Instagram.
          Gasiti in mod gratuit – regulile dietei / principiile acesteia / stiinta din spatele dietei / alimentele permise / alimentele interzise / modul de a le combina / sute de idei de mese / toate mesele mele cu exact ce am mancat eu vreme de 3.5 ani / numaroase inregistrari ale aparitiilor TV in care am explicat pe larg principiile acestor diete / sesiunile live de intrebari si raspunsuri de pe FB samd. Probabil dvs doriti consiliere si consultatii gratuite…de parca ar oferi cineva asa ceva…dvs ce faceti gratuit pentru ceilalti…ca eu fac destule. Prea multe, as spune. Ce ofer eu gratuit, nu ofera altii pe bani grei, iar ceea ce ofer eu contra cost produce rezultate ( doar cu dieta ) cum nu obtin altii nici cu chirugia bariatrica. Dvs intai sa cititi ce e gratis si sa aplicati si dupa aia sa spuneti ca nu dau nimic gratis. Se pare ca oamenii cred ca numai ceea ce fac ei este contra cost… iar mie ipocrizia nu-mi place.

          Cu stima,
          Dr. Andrei Laslau

  4. Buna ziua! Domnule doctor, va rog mult sa-mi recomandati si mie ce alimente ar trebui sa consum, tinand cont ca am 33 ani, 1.80 si 120 kg. Va multumesc anticipat!
    Cu respect, Teofana

    1. Buna ziua!Domnule doctor, Ma numesc Irina am 19 ani, am 1.70 inaltime si 88 kg Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa mananc ca sa slabesc 25 de kg.

  5. Buna ziua sunt si eu interesat de metoda dvs am 42 ani, 175 cm si 114 kg multumesc

    1. Dvs aveti indicatie pentru o micsorare de stomac. V-am trimis toate conditiile unei colaborari cu mine pe mail.

        1. Buna seara,domnule doctor as dori sa ma ajutati,am 33 de ani1,65 cm si 75 kg si as dori sa slabesc 20 kg.

  6. Buna seara domnule doctor va rog frunmos sa ma ajutati si pe mine am 48 de ani ,1.62 cm si 90 de kg.Va rog sa ma ajutati si pe mine sa slabesc,

      1. Buna seara,
        as dori sa îmi spuneți dieta low carb. Menționez ca am 90 de kilograme si 1,65 cm. As vrea sa slabesc 20 kg.
        Va doresc mult succes in tot ce faceti si va multumesc anticipat 🙂

  7. As dori si eu un sfat de la dumneavoastra cum as putea sa slabesc , avand in vedere ca am 1,65 m , 97 kg si 31 de ani. Va multumesc anticipat!

    1. Dvs sunteti la limita de indicatie de micsorare de stomac. Aveti raspuns pe mail.

  8. Buna ziua ma numesc Marinela am 29 de ani 1,70 si am 64 kg as vrea sa dau jos 2-4kg jos iar sotul meu are 32ani 1,67inaltime si 92kg va rog faceti un regim pentru a scapa de kg ar fi ideal sa ajunga la 80 kg adresa de mail este [email protected] va multumesc

  9. Buna ziua,domnule doctor!Ma numesc Alina,am 32 de ani,168cm si 78kg.Va rog sa mi recomandati ce alimente as putea sa consum pentru a slabi 10kg!Va multumesc anticipat!Adresa mea de mail: [email protected]

  10. Buna seara! Numele meu este Corina si am 1,65 si 90 kg iar varsta de 42 ani. Vreau sa va intreb daca pot tine regimul keto avand valoarea colesterolului total de 300 si o hipotirodie sub tratament cu eutyrox? Si daca da, ce anume ar trebui sa mananc pt a slabi 20 de kg. Va multumesc anticipat! Adresa mail este [email protected]

  11. Buna ziua,domnule doctor!Ma numesc ANCA,am26 de ani,162 cm si 65kg.Va rog sa mi recomandati ce alimente as putea sa consum pentru a slabi 10kg!Va multumesc mult.
    Adresa mail:[email protected]

  12. Buna seara!ma numesc bianca am 22 de ani 1.66 si 56 kg.acum un an aveam o greutate de 47 de kg si ma simteam foarte bine.as dori sa ajung inapoi la acea greutate .

  13. Buna ziua domnule doctor! Ma numesc Camelia, am 30 de ani, 1,72, si 65 kg… Am doi copii si după ce am născut al doilea copil nu am mai reușit sa slăbesc deloc. Ma chinui de 3 ani sa dau jos 5 kg si nu reușesc :(. Va rog daca ma puteți ajuta? Va multumesc.
    [email protected]

  14. Buna ziua domnul doctor.Ma numesc Daniela,am 34 de ani,1,56 si 77 de kg….si nu reusesc deloc sa slabesc,am renuntat definitiv la paine cu 3 luni in urma,nu mananc dupa ora 18.00 ,
    dulciuri aproape deloc si abia daca am reusit sa 1 kg jos care oscileaza(mentionez ca nu fac sport lucrez la birou cate 10 ore pe zi).Va rog din suflet daca pute-ti sa ma ajutati si pe mine sunt dispunsa sa ma conformez la orice reguli pe care o sa mi le impuneti.Multumesc mult si sanatate multa va doresc(adresa mea de mail este: [email protected])

  15. Buna ziua dle.dr. Am 48 ani si 103 kg. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa slabesc. Am incercat sa slabesc dar nu reusesc sa slabesc mai mult de 4, 5 kg. Ms mult

  16. Buna seara!ma numesc Ioana am 43 de ani 1.65 si 78 kg..După ce am născut al doilea copil nu am mai reușit sa slăbesc deloc. Ma chinui de 10 ani de cand am nascut sa dau jos 10 kg si nu reușesc Va rog daca ma puteți ajuta? Va multumesc.
    [email protected]

  17. Bună ziua domnule doctor mă numesc laura .Am 1,67 cm și 97 kg.as dori sa mă ajutați și pe mine

  18. Buna seara, dl doctor. Urmand sfaturile dvs, in mare masura, am reusit sa slabesc destul de mult. Desi as mai avea 2 kg de dat jos, probl mea este mentinerea. Cum reusesc sa nu ma mai ingras, dar sa pot manca totusi cat de cat normal, adica sa pot manca o inghetata, o pizza sau sa beau o bere, fara sa iau un kg pe zi. Multumesc mult.

    1. Felicitari pentru rezultatul dvs. Mancati doar din cand in cand ( odata la 10 zile / o saptamana ) ceea ce ati spus si ar trebui sa fiti OK.

  19. Buna seara,numele meu este Liliana?am 166 si 78 kg,as dori sa slabesc cateva kg,daca ma puteti ajuta,va multumesc.

  20. Buna seara! Va urmaresc de ceva vreme si doresc sa va felicit pentru munca pe care o depuneti! Ma numesc Maria, am 23 de ani, 166 cm, 64 kg, deficienta de fier, circulatie venoasa deficitara ( vene vizibile pe ambele piciore- mostenire genetica din partea ambilor parinti) si conformatie de tip para- depunere strat adipos preponderent in partea inferioara (picioare: coapse,gambe). Mentionez ca am fost din totdeauna un copil plinut, cam static, care e ferea de practicarea sportului. In prezent, incerc sa imi controlez alimentatia (sunt oarecum gurmanda si pofticioasa dar incerc sa ma limitez) si urmez un program de exercitii dar nu reusesc sa slabesc cele aprox 8-10 kg pe care mi le doresc ( slabesc 2 kg dar pentru scurt timp- credeti ca poate am o retentie de apa?!) Va multumesc pentru atentie!

  21. Buna seara domnule dactor ma numesc alina am 38 ani,1’69 si 78kg.Va rog daca puteti sa ma ajutati sa ajung la o greutate normala pt inaltimea mea .Va multumesc mult .

  22. Buna ziua! Am 165 cm, 60 kg si 24 ani.. ce sa fac sa ajung la 50 kg? Multumesc frumos

  23. Buna seara ! Imi spuneti si ce contine mai exact dieta low carb. Am 20 de ani , 1,68 si 62 de kg si as dori sa slabesc in jur de 10 kg . Va multumesc anticipar.

  24. Buna ziua,domnule doctor! Ma numesc Oana si am 33ani.De 2 ani de zile am incercat nenumarate diete.Anul trecut am reusit sa slabesc 15kg dar Din pacate le am pus la loc. Am 1,62cm.si 75kg.Ma puteti ajuta va rog frumos.Va multumesc(mail ul meu este:[email protected] )multumesc frumos.oana

  25. Buna seara. Ma numesc Christina ,am 25 de ani si 83 de kilograme . Am incercat multe diete si fara rezultat. M-ati putea ajuta ? Va multumesc . Astept raspuns pe email [email protected] .o seara buna

  26. Bună seara,ce dieta imi puteti recomanda după nastere (cezariana),daca si alaptez?Mulțumesc

  27. Buna seara domnule doctor ! Ma numesc Gabriela,am 34 ani ,1.63 si 77kg, va rog mult sa-mi recomandati si mie ce alimente ar trebui sa consum pt a slabi 10 kg . Va multumesc anticipat

  28. Buna ziua. Ma numesc Angela ,am 39 de ani ,1.68 inaltime si 80 de kg. In urma celor 2 sarcini am raman cu 16kg in plus , kg pe care sa vrea sa le pot elimina Dacca se poate. As dori daca sunteti amabil sa -mi dati anumite sfaturi sau chiar dieta. Adresa mea de mail este [email protected] va multumesc

  29. Buna seara Domnul Doctor.Ma numesc Georgiana si am 27 de ani (1,75 / 72 kg).Vreau si eu sa slabesc cateva kg.Imi puteti racomanda alimentele pe care le pot consuma ?Va multumesc anticipat.
    [email protected]

  30. Buna ziua. Ma numesc Alina ,am 29 de ani ,1.65 inaltime si 65 de kg. In urma celor 2 sarcini am raman cu 10kg in plus , kg pe care sa vrea sa le pot elimina dacă se poate. As dori daca sunteti amabil sa -mi dati anumite sfaturi sau chiar dieta. Adresa mea de mail este: [email protected]; Vă mulțumesc.

  31. Buna ziua , ma numesc Aurelia,am 63 ani,am 1,60 si 85 kg,vreau sa slabesc,ce imi recomandati sa mananc sa pot da jos 15-20 kg. Multumesc

  32. Bună ziua dl Dr, vă rog să-mi dați niște sfaturi să pot slabi 5-7kg, am 26 de an. Mulțumesc anticipat!

  33. Buna as dori sa slabesc 20 kg dar nu stiu ce sa mananc ca sa mananc corect am 1 66 si 85 kg va rog sa ma ajutati Mulțumesc

  34. Buna dimineata domnu doctor.Ma numesc Erika, am inaltimea de 1,59 si am 62 kg. Va rog sa imi recomandati un regim cu alimentele permise sa reusrsc sa slabesc 7-8 kg.va multumesc din suflet.erikaserfezi@ yahoo.com

  35. Buna ziua domnule doctor. Ma numesc monia, am 34 de ani, 1.60 inaltime si 63 kg. Vrea sa slabesc 8 kg. Puteti sa-mi recomandati alimentele pe care sa le consum pentru a ajunge la greutatea dorita? Va multumesc!

  36. Buna ziua !! Am 1.56/ 55kg si in ultima perioada m-am ingrasat foarte mult in zona superioara a corpului( abdomen/sani/ brate). Imi puteti da un sfat cum as putea slabi doar in acea parte a corpului. Va multumesc!!!

  37. Buna ziua. As dorii sa ma ajutati sa slabesc 10 kg. Am 168 cm si 62 kg. Stiu ca nu pare mult dar am forma corpului de para, adica in partea de sus port marimea S si in partea de jos Xl. Multumesc

  38. bună ziua!Am 28 de ani ..1.72 si 82 kg..10 kg le-am luat in ultimul an in urma unei operatii de hernie de disc..as dori niste sfaturi din partea dumneavoastra..ce alimente imi recomandati??foarte mult si f usor depun pe burtica si solduri…Va multumesc!

  39. Buna ziua. Ma numesc Andreea ,am 31 de ani ,1.70 inaltime si 65 de kg. In urma unei sarcini am raman cu 10 kg in plus pe care nu mai reusesc sa le dau jos si au trecut 3 ani de cand am nascut. Metionez ca nu am fost niciodata buna la tinut diete stricte deoarece sunt o pofticioasa. As dori daca se poate sa ma ajutati sa dau cele 10 kg jos. Va multumesc anticipat.

  40. Bună ziua, ma numesc Mariana, am 30 ani, 1.68 și 88 kg. Pe lângă toate frustarile cauzate de multele kg în plus, acestea încep sa îmi afecteze și viata de cuplu și automat căsnicia. Îmi doresc foarte mult sa găsesc un echilibru fizic dar mai ales psihic, sa ma pot privi în oglinda, sa nu mai fug de magazinele de haine și sa ies din eternei pantaloni sport. Va rog, ajutați-mă.

  41. Buna ziua, am 55 de ani 1,53 si 93 kg, ca bonus am trombofilie ereditara .Va rog sa imi recomandati ce alimente trebuie sa consum pentru a slabi .Va multumesc anticipat

  42. Buna ziua, in urma unor operatii ortopedice datorita imposibilitatii de a face activitate fizica-activa am luat cateva kg in plus ( 8 ). Momentan am 70 de kg si 1.65 cm, 27 de ani. As dori daca se poate o recomandare pt dieta. Multumesc anticipat.

  43. Buna ziua Domnule Doctor! Ma numesc Dana, am 36 de ani, 1, 63 / 83 Kg . De 2 ani am incercat un regim alimentar bazat pe fructe, legume, sarac in grasimi ! am reusit sa slabesc de la 108 Kg, la 83! am aceasta greutate de mai multe luni si nu reusesc sa mai dau jos! va rog daca se poate sa-mi trimiteți niste indicatii, un regim alimentar! multumesc mult! [email protected]

  44. Buna ziua domunle docor. Ma numesc Adriana, am 38 ani si 98 kg. Inaltime 1.68. Va rog sa imi recomandati ce si cum sa mananc pentru a slabi. Va multumesc

  45. Buna ziua dl. Doctor, Numele meu este Cristina am 1.68 si 55 kg pe care le.am pus in urma unor tratamente cu hormoni. Grasimea s.a pus neuniform si fac eforturi mari sa scap de 5 kg. Asimilez absolut orice mananc. Spuneti.mi va rog ce ar trebui sa fac. Multumesc anticipat!

  46. Buna ziua domnule doctor,

    Ma numesc Iolanda ,am 53 de ani,1.62cm/100kg,mi-as dori sa slabesc,dar as avea nevoie de sfaturi pretioase din partea dumneavoastra.

    Va multumesc

    Iolanda Ghizasan

    adresa de e-mail [email protected]

    1. Aveti BMI = 38kg/m2 si obezitate morbida cu indicatie pentru o operatie de micsorat stomacul.V-am lasat mai multe detalii pe mail.

  47. Buna ziua, numele meu este Elena am 31 ani, 1,62 / 85 kg. Va rog mult sa-mi recomandati si mie ce alimente ar trebui sa consum pt a slabi minim 10 kg. Va multumesc

  48. Buna ziua domnule doctor as dori niste sfaturi si o dieta am ramas cu cateva kilograme in plus in urma sarcinii si a venit momentul sa le dau jos dar nu prea reuseste. Am 1,64 inaltime si cantares 61 de kilograme.As vrea sa slabesc cam 8 kilograme.se poate doar din alimentatie sau e nevoie si de ceva sport? va multumesc!

  49. Buna ziua! Am tot incercat sa slabesc dar ma ingras in 2-3luni la loc.Am 177 si 85 kg…30 de ani.Vreau sa slabesc fara sa-mi fie frica sa pun la loc imediat

  50. Buna ziua am 43de ani, 1,55 si 65 kg nu reusesc sa slabesc, va rog sa ma ajutati sa slabesc vreo 5-7 kg .va multumesc

  51. Buna ziua dr Doctor ma numesc ioana ,am 31 ani 170 si 90 kg .vreau sa slăbesc si eu câteva kg bune si nu reusesc va rog sa-mi recomandați si mie o dieta ,va multumesc

  52. Buna seara, urmaresc de ceva vreme postarile dumneavoastra si am hotarat ca este timpul sa schimb ceva si in dieta mea. Puteti sa-mi dati cateva recomandari? Am 46 de ani, 1.68 inaltime zi 68 kg. Doresc sa ajung la 58 de kilograme si ma mentin. Adresa de mail este [email protected]!

  53. Buna seara domnule doctor. Ma numesc Mihaela si am 41 ani. Am 1.68 si 72 kg. Am încercat tot felul de diete si nu reusesc sa dau jos, plus ca Nu prea pot face sport ca ma dor foarte tare picioarele . As vrea sa ajung la 63 kg. M.ati putea ajuta? Multumesc.
    [email protected]
    E adresa mea.

  54. Buna ziua d-le Laslău! Doresc sa slabesc 20/25 kg, am varsta de 34 ani. Va rog sa ma ajutati cu sfatul si dieta dumneavoastra. Multumesc!

  55. Buna ziua, Numele meu este Roxana. am 95kg si 1.65m inaltime. imi puteti recomanda va rog o dieta sau ce alimente sunt bune pentru a pierde in greutate? va multumesc.

    1. Aveti obezitate morbida si sunteti la limita indicatiei unei operatii de micsorat stomacul – BMI = 35kg/m2. Conditiile unei colaborari cu mine le gasiti pe mail.

  56. Buna seara,am 32 de ani 1,65cm si 75kg,as dori sa mi recomandati ce alimente sa consum,imi doresc sa slabesc 20 kg,va multumesc

  57. Buna.Ma numesc Florina am 32 de ani si 3 copilasi.Am nascut in urma cu 5 luni si am 88 de kg 1.67 inaltime ,inca alaptez.Imi puteti recomanda ce alimente as putea consuma si sa slabesc dar imi doresc sa mai pot alapta mai departe fara sa afecteze copilul.Va multumesc anticipat.

    1. Ideal ar fi sa terminati cu alaptatul si dupa aia sa intrati intr-un program mai intens de slabire. Conditiile unei colaborari cu mine le aveti pe mail.

  58. Buna seara,
    Am 28 ani 165cm si 114 kg.Dupa nastere m-am ingrasat foarte mult(tin sa precizez ca dintotdeuna am fost mai plinuta) as vrea sa slabesc,m-ati putea ajuta? Multumesc

    1. Aveti obezitate morbida cu indicatie pentru micsorat stomacul. BMI = 41,8 kg/m2
      Va pot ajuta in doua feluri – 1) operatie – in spitalul Sf. Constantin din Brasov – detaliile le gasiti pe site ; costul este de 5800 de euro 2) consiliere pe partea de dieta – conditiile le veti primi pe mail.

  59. buna dim dl dr sunt o fana a dvs de mult timp dar spre rusinea mea ma interesa doae ce ati postat,flori bancuri retete nuvoiam sa recunosc ca am1oo kg 158 cm si 52 ani.acum sint speriata ca doamna care va scris pe 16 iunie are obezitate morbida deci inseamna ca am si eu va rog ajutati ma eu nu sint in tara si nici nu pot veni curinddaca imi putetida consiliere pe partea de dieta as fi foarte recunoscatoare.va multumsc anticipat.ps.sinteti cel mai tare.

  60. Buna ziua! Sunt Mari, am 1,60 cm si 65 kg la 47 ani. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce ar trebui sa mananc pt a slabi 10 kg. Multumesc!

    1. Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau.

  61. Buna seara,
    Am 20 de ani , 155cm si 64 kg , as dori sa stiu ce alimente as putea consuma si in ce cantitati pentru a ajunge la 50kg. Va multumesc, o seara buna!

  62. Buna ziua,
    Am 23 de ani,165 cm si 68 kg,as dori si cele mai importante reguli pentru a slabi si cele mai eficiente alimente.Am incercat diverse diete dar au efect yo-yo…adresa de mail [email protected]…Multumesc anticipat!

  63. Buna seara,
    Am 40 de ani, 1.68 cm si 95 kg, as vrea sa scap de 35-40 kg dar nu stiu daca mai este posibil! Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati! Va multumesc!
    O seara buna!

  64. Buna ziua, numele meu este Liliana, am 43 ani, 1,69 / 100 kg. Va rog mult sa-mi recomandati si mie ce alimente ar trebui sa consum pt a slabi minim 10 kg. Va multumesc.adresa de mail este [email protected]

  65. Buna ziua,am 1,60 si 75 de kilograme.Va rog sa imi spuneti ce as putea manca pentru a slabi 15-20 de kilograme.

  66. Buna seara, va rog sa imi intindeti o mana de ajutor! Am 44 ani, 158 cm si 95 kg. Va mutumesc anticipat si va doresc succes in tot ceea ce faceti!

  67. Buna seara domnule doctor a-și vrea sa va spun Pt început ca locuiesc in Italia de ceva vreme si ca îmi plac la Nebunie pastele numai ca de ceva vreme am început sa m-a simt ca un butoiaș ! Garderoba nu m-a mai încape de fapt nimic din ce aveam nu mai e bun “au intrat hainele la apa” sau eu din Septembrie pana acum am luat 10kg in greutate ! Am 1,60 cm si 70 de kg la ora actuala! Ce sa fac si cum sa fac Pt a da jos ceea ce am pus?! Va mulțumesc !

  68. Buna ziua,ma numesc Vlaicu Raluca am 30 de ani si in urma cu un an am nascut o fetita iar de atunci ar ramas cu 75 kg la 167cm,va rog sa ma ajutati si pe mine sa slabesc [email protected]
    Va multumesc

  69. Buna seara,
    Am 172cm, 83 kg, 53 ani, va rog sa-mi spuneti ca sa fac pentru a slabi 15 kg.Multumesc

  70. Buna seara, Lucian ma numesc si as vrea sa mai slabesc. La 33 de ani, 172 cm si 95 kg ce alimente imi recomandati sa mai dau ceva greutate jos? Va multumesc anticipat.

  71. Buna seara,am 55 de ani 1,60cm si 67kg,as dori sa mi recomandati ce alimente sa consum,imi doresc sa slabesc 5-6 kg,va multumesc

  72. Buna seara. Ma numesc Vali am 52 ani 172cm si 127 kg.Va rog mult sa=mi spuneti ce trebuie sa fac sa dau jos cel putin 30 de kg. Multumesc.

  73. Bună Seara,

    Ma numesc Ramona. Am 32 de ani 167 cm și 66 kg.
    Urmăresc cu mare interes postările Dumneavoastra.
    As dorii sa primesc consiliere din partea dumneavoastră și sa slăbesc 5-6 kg.

    Mulțumesc anticipat
    Ramona

  74. Buna seara, as dori sa ma ajutati si pe mine, am 28 ani 1.62 si 103 kg. Mentionez ca am 2 cezariene si in septembrie anul trecut m-am operat la gat, mi s-a scos jumatate din glanda care avea un nodul foarte mare. Va rog sa imi trimiteti si mie dieta.Va multumesc.

  75. Buna am 33 de ani 1.68 si 90 kg ,inainte sa raman insarcinata aveam 65 kg acu 10ani cand m-am si imbolnavit cu tiroida .Ati putea sa ma ajutati? Va multumesc.

  76. Buna seara,ma numesc Any-Maria sunt mama a doi copii gemeni, dintre care unul cu handicap grav.Am 40 de ani 1,65 si 92 kg. Imi doresc tare mult sa ajung la o greutate normala pentru inaltimea mea ,dar nu stiu cum sa procedez.Am un pic de colesterol si gusa nodulara.Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac si ce sa mananc.Recunosc ca nu am ore fixe de masa si mananc dulce.Pe langa toate acestea mai am si hernie lombara.Multumesc.

  77. Buna d-le doctor….
    Vreau si eu sa slabesc..am 1.65 si 82 kg…problema mea majora sunt dulciurile..mentionez ca am si intoleranta la gluten….in ultima vreme am ramas fara loc de munca si am mincat dezordonat din cauza stresului..vreu si eu detalii despre dieta..multumesc
    [email protected]

  78. Bună ziua domnule doctor ! e timpul sa încep dieta keto …. Am 170 … 110 kg și 30 ani … majoritatea kg puse intimpla și după naștere .Va mulțumesc mult anticipat

  79. Buna domnu’ doctor, ma numesc Eva ,am 1.70 înăltime și 94 kg. Am născut de 1 an şi jumătate şi încă alaptez , şi nici nu am timp să fac miscare!Vă rog mult să mă ajutati şi pe mine!Multumesc

  80. Buna seara domnul doctor ! Am 22 de ani , 1.64 si 110 kg ! Am incercat numeroase diete dar niciuna nu da rezultate ! As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu indrumari , sfaturi !!! Va multumesc mult !

  81. Buna sunt noemi 170 inaltime di 95 kg acuma sunt 2 ani de cand am nascut si de atunci nu pot sa fac nici cum sa slabesc deloc mi-ati putea da un sfat ce as putea sa fac sa slabesc. Email meu este [email protected].

  82. Buna seara domnul doctor doresc si eu o reteta sa slabesc 10 kg si sa imi spuneti si ceva impotriva celulitei(fumez si am citit ca si tigara provoaca celulita) . In prezent am 70 de kg si 170 m inaltimke . Ma puteti ajuta si pe mine ? Va rog frumos . Aceasta este adresa mea [email protected]. Va multumesc . O seara buna .

  83. buna seara,am 26 ani,165 cm si 78 kg,dupa 2 sarcini ,as vrea sa slabesc 20 kg,ce ar trebui sa fac?

  84. Buna ziua, domnule doctor ! Mie imi este frica de diete pentru ca am tinut diverse diete si am pus dublu inapoi .. As vrea sa incerc si aceasta dieta si va rog frumos de un sfat. Mentionez ca am 1.70 cm si 100 kg.
    Multumesc frumos si o zi buna !

  85. Buna ziua d-le doctor! Va rog frumos sa-mi dati niste sfaturi care vor insemna foare multi pentru mine ca va respect foarte mult si-s lipsita de vointa! . Trebuie sa slabesc doar vreo 6 kg ( am 1, 63 si 63 kg) , dar imi este tare greu ca am mare slabiciune la ciocolata si una din placerile vietii imi pare laptele cu cafea! Va multumesc mult! Cu respect, Alina

  86. Buna ziua! Am 1.70cm și 90 kg și as dori să știu ce ar trebui să mănânc să ajung măcar la 70 kg! Mulțumesc

  87. buna ziua. am 22 de ani, 80kg 1,50 inaltime va rog sa ma ajutati si pe mine. va multumesc anticipat domnule doctor.

  88. Buna ziua. Am 48 de ani, 164cm,78kg,as dori sa stiu cum pot ajunge la 58kg?. Va multumesc”

  89. Buna ziua,
    Am 55 de ani, 162 cm, 80 kg, aflata la menopauza, cu probleme medicale din punct de vedere hormonal (diagnosticata cu tiroidita cronica autoimuna – sub tratament) . Dupa ce m-am lasat de fumat (de un an de zile) am luat in greutate aprox 10kg.
    Intrebarea standard, ce alimente pot consuma si ce nu, in conditiile medicale specificate.
    Va multumesc.
    PS. Se poate face operatie de vointa?

  90. Buna ziua domnule doctor. Am 37 de ani, 1,72 m si 108 kg. Dupa nastere am ramas cu kg in plus care in timp s-au tot acumulat. Am citit toate recomandarile dvs si sunt constienta ca indicele de masa corporala este mare, insa nu imi permit costurile unei operatii. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi pentru a slabi macar 20 de kg. Va multumesc!

  91. Buna ziua ,domnule doctor,ma numesc Maria,am 46 ani si 79 kg,m-am ingrasat in ultimi 4 ani 25 kg pe care as dori sa le dau jos ,in urma cu 6 luni aveam 85 kg,am reusit sa dau jos cateva kg dar de-aici stagnez .Va rog sa-mi indicati o dieta !Cu multumiri!!

  92. Buna ziua, am 1.60 m si aproximativ 70 kg, as dori sa slabesc in jur de 15-20 kg, multumesc.

  93. Buna ziua ,
    Am 55 ani ,168 cm,115 kg, as vrea sa slabesc .Daca m-ati putea sfatui ce sa fac .
    Va multumesc.Va doresc o zi buna .

  94. buna ziua …sunt VICTORIA..am 57 de ani, 1,62 si 125 kg,,,,nu am probleme medicale in afara de cele cauzate de obezitate..putina tensiune si gonatroza, coxatroza.discopatie…am tinut multe diete dar am pus din nou..in afara de operatie, pe care as vrea sa o fac dar nu am bani, am o pensie de 520 roni…am nevoie de ajutor…va rog domnule doctor sa ma ajutati…MULTUMESC

  95. Buna ziua, domnule doctor, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sa slabesc!
    Am 54 de ani ,1.60 cm si 99 de kg.

  96. Buna ziua,
    Am 25 ani, o inaltime de 171 cm si greutate de 95kg cu probleme hormonale, amenoree secundara acuta.Imi doresc sa slabesc macar 25 kg ,ajutati-ma va rog!
    Va multumesc

  97. Bună ziua am 1.70 și 120 kg, vârsta de 29 ani și am tot încercat diferite diete am reușit sa dau jos câte 6 – 10 kg iar după pun dublu înapoi as dori și eu o diete pt slăbit și pt menținere.email meu [email protected] Mulțumesc aștept răspuns

  98. Bună ziua domnule doctor,am 1,66 înălțime și am 78 kg. Am încercat diverse diete și chiar pastile de slăbit dar fără nici un rezultat. Va rog sa mă ajutați poate reușesc sa slăbesc un pic.va Mulțumesc și o zi bună.

  99. Buna ziua am 29 de ani , 120 kg și înălțimea de 1.70,as dori sa știu ce as putea consuma sa pierd din kg am ținut nenumărate diete dar rezultatele sunt de scurta durata slăbesc foarte repede dar tot foarte repede le pun înapoi.Am rămas cu greutate asta după ce am născut prin cezariana.Adresa mea de email [email protected].Aștept răspuns.Multumesc

  100. Buna ziua,dnul doctor am 31 de ani ,1.60 cm si 62 kg si as dori sa stiu cum as putea sa ajung din nou la greutatea de 50 kg .Va multumesc.

  101. Buna ziua
    Am 24 de ani, 1.70 si 70 kg… As vrea mult sa slabesc 10 kg si va rog frumos sa ma sfatuiti ce regim sa tin pentru a reusi sa dau jos din greutate…

  102. U Buna ziua! Ma numesc negrea mariana am 22 de ani, 169 inaltime si 90 de kg si nu reusesc deloc sa slabesc, nici măcar cu ce postați dumneavoastră. …cum sa fac sa slabesc sa ajung iara la 60 de kg? Multumesc frumos! [email protected]

  103. Buna ziua Domnule Doctor ! Am 1,68 inaltime 39 de Ani si 69 kg as dori tare mult sa slabesc cel putin vreo 5-6 kg . Am nascut acum 2 ani jumate si mam lasat si de fumat nu reusec nici cum sa slabesc . Va rog sa ma ajutati ! Va multumesc mult !

  104. Bună ziua domnule doctor!Mă numesc Andreea am 27 de ani 1.70 înălțime și 74 kg.imi doresc din tot sufletul sa dau măcar 9kg jos.ce ar trebui sa mănânc. Mulțumesc

  105. Buna ziua dnu doctor va rog spuneti mi si mie un regim,am 155 cm si 90 de kg.astept raspunsul dumneavoastra.email meu e: bejan.dana@ yahoo.com

  106. Bun’ ziua domnule doctor.M-am ingrasat 15 kg si nu reusesc sà le dau jos.Am 172cm si 89 kg.As dori un sfat de la dumneavoastra ptr a reusi sa tin dieta si sa dau jos cele 15kg.Và multumesc din suflet si và doresc numai bine si satisfactii in munca ce o depuneti cu atàt suflet .Và multumesc frumos…..mail [email protected]

  107. Buna ziua! Va admir f mult Si am nevoie de ajutorul dvs. Am nascut acum 4 luni Si pe perioada sarcinii am pus 28 de kg.eu care nu am avut mai. Mult de 50 kg . Nu reusesc sa slabesc deloc..mentionez ca alaptez. Multumesc tare mult.

  108. Buna ziua !
    am 32 ani si 1,70 / 100kg , cum as putea sa slabesc si eu ? multumesc anticipat !

  109. Buna seara,ma numesc Daniela,am 52 de ani,1.70m inaltime,104kg si va rog sa ma sfatuiti cum as putea sa slabesc,pentru a avea o greutate normala pentru inaltimea si varsta mea.Va pot spune despre mine ca am hipertensiune arteriala gr.2(sub tratament)si un adenom hepatic(diagnosticat acum 11 ani,dar tinut sub observatie),problemele cu greutate s-au accentuat dupa intrarea in menopauza,acum 4 ani.Sunt destul de inactiva,am incercat sa merg la fitnes,dar nu am fost suficient de perseverenta.Va rog sa ma ajutati!

  110. Buna seara D-le doctor.Numele meu este Marcela,am 58 ani,160cm si 70kg.As dori sa-mi spuneti si mie mai exact dieta low carb sau ce alimente imi recomandati ca sa reusesc sa ajung la 63kg. Va multumesc anticipat,o seara buna!

  111. Buna ziua ,

    Am 36 de ani , 1,70 m si aprox 76 kg , nu sufar de nici o boala , am fumat ceva timp ,m-am lasat o perioada ,iar m-am apucat si tot asa de vreo 3 ori ,in prezent nu mai fumez de luni bune , am ramas cu burta dupa ultima sarcina ( fettita are 12 ani ) . am incercat diverse diete dar nu au functionat , am inceput sa alerg pe scari ( 7 etaje ) cate 5 ture la 2-3 zile si nu mai obosesc asa tare ca la inceput .
    Imi puteti spune ce dieta mi s-ar potrivi ,sau ce anume sa fac pentru a scadea in greutate ?
    Multumesc !

  112. Buna ziua Domnul Doctor!!! As vrea nespus de mult sa ma ajutati sa dau citeva kg care sunt in plus,am 24 ani, 174cm,66kg.Vreau sa ajung la greutatea de 58kg. Va rog din suflet sa ma ajutati…

  113. Buna seara,
    as dori sa îmi spuneți dieta low carb. Menționez ca am 80 de kilograme si 1,72 cm. As vrea sa scap de 18 kg.
    Va doresc mult succes in tot ce faceti si va multumesc anticipat !

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  114. Buna ziua, am 36 de ani, 1,70 si 64 de kilograme. As dori sfaturi privind alimentele permise pt a slabi 4-5 kilograme, deoarece incepe sa fie mai greu cu slabitul.Miscare fac d 2-3 ori pe saptamana , merg pe jos la serviciu aprox 30 de min de 2-3- ori pe saptamana.Pana la amiaza mananc doar fructe, cafea, ceai si apa, ultima masa 18 si totusi….
    adresa [email protected]
    Va multumsc din suflet, seara frumoasa !

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  115. Buna seara stimate DL.Dr. Andrei. Va urmaresc de o perioada de timp postarile dvs. si mi-ar palce tare mult sa pot avea si eu cateva sfaturi. Am 42 ani, 1,60 si 66kg. As vrea sa pierd cam 10-12 kg dar varsta nu ma mai ajuta sa ard si sa slabesc asa usor. E drep ca am devenit cam pofticioasa la dulciuri si ador cartofii, dar cred ca dvs.m-ati putea ajuta.
    Va multumesc din inima si astept macar un micut sfat care sa ma incurajeze si sa ma impunge la a reajunge la greutatea mea .

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  116. Buna seara domnule doctor, ma numesc Rodica, am 54 ani, 1,65 si 97 kg, sant diagnosticata cu spondiloartroza, C-D- L, coxartroza si gonartroza genunchi stang, si hipotiroidie( operata in 1994).Am avut o viata f activa, acum abea reusesc sa mai ma deplasez . Traiesc cu medicamente pentru durere, gen Vimovo si Doreta( tramadol si paracetamol).Sant atenta cat si ce mananc! Oare pentru mine mai e vreo sansa?
    Va multumesc,
    O seara binecuvantata!

    B

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  117. Buna ziua, am 46 de ani, 1,67 si 85 de kg, fac si sala de 3 ori pe saptamana, dar tot nu reusesc sa slabesc. As vrea macar 10 kg sa dau jos, credeti ca se poate ? Adresa mea de mail este [email protected]. Multumesc.

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  118. Bunaseara v-as ruga frumos sa ma ajutati ,am 41 de ani ,1,65 inaltime si am 112 kg.Am tinut tot felul de diete si nimic .Va multumesc din suflet.

    1. Aveti indicatie pentru o micsorare de stomac. BMI= 41kg/m2. Daca doriti sa va operati, putem sa va oferim aceasta procedura – costa 5800 euro in Spitalul Sf. Constantin din Brasov, iar, daca va grabiti, in perioada 29.06.2015 – 05.07.2015 operatia costa 5500 euro.
      Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  119. Buna ziua!Domnule doctor, Ma numesc Irina am 19 ani, am 1.71 inaltime si 95 kg Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa mananc ca sa slabesc măcar 25 de kg.

    1. Bună seara! Domnule doctor, mă numesc Dori am 1,70 înălțime, 19 ani și 97 de kg. VĂ rog mult să îmi spuneți ce ar trebui să mânânc ca să slăbesc 30 de kg. Vă mulțumesc anticipat! e-mail [email protected]

      1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

    2. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  120. Buna ziua, dl doctor! Numele meu este Iulia, am 1,60 cm si 65 kg. Am 38 de ani. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce ar trebui sa mananc pt a slabi cel putin 10 kg. Adresa mea de email este [email protected]. Va multumesc frumos.
    Cu stima,Iulia Budacov

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  121. Buna seara
    Am 44 ani,161cm,100kg.In ultimii 5 ani am tinut diverse cure de slabit,dar,efectul lor nu a fost multumitor,dupa fiecare cura am mai pus cateva kg.Ma puteti ajuta?
    Va multumesc.

    1. Aveti indicatie pentru o micsorare de stomac. Aveti mai multe detalii pe mail.

  122. Buna seara .Am 28 ani si 1.64 inaltime 84 kg si 2 nasteri ultima a fost acum 2 ani si jumatate prin cezariana, in urma careia am ramas cu fff multa kg in plus .Va rog ajutatima cu o dieta mentionez ca am tinut ce sa putut tine si nici un rezultat [email protected]

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  123. Buna seara, domnule doctor!
    Imi spuneti va rog ce ar trebui sa mananc, avand in vedere ca am 22 ani, 1,59 si 55 kg.
    Mi-as dori sa ajung la 49 kg.
    Va multumesc anticipat!

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  124. Bună seara,
    A numesc Dona am 47 de ani și 74 de kg la 1,64 înălțime și cred ca sunt în perioada de prememenopauza . Vreau sa slăbesc 10 kg.
    Va multumesc .
    [email protected]

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  125. Buna ziua, am 30ani, 1.70 inaltime si 77 kg ma puteti ajuta slabesc 10 kg. Dupa nastere nu am mai reusit sa slabesc. Multumesc

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  126. buna ziua dl doctor am 23 de ani 168 cm si 97 de kg. am probleme cu glanda tiroida fac si spinning de 1 luna si nu slabesc. iau si tratament pt glanda. eu inainte sa am probleme aveam 65 de kg

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  127. Buna ziua,
    As dori sa slabesc vreo 8 kg, am 163 cm si 68 de kg, va rog sa ma ajutati…

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  128. Buna seara!
    Am 34 de ani , 1.65 si 85 kg. Va rog sa-mi spuneti ce alimente ar trebui sa consum pentru a slabi. Va multumesc! O seara buna!

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  129. Buna ziua! ce as putea folosi pentru a renunta la dulciuri.Simt nevoia atunci cand sunt stresata sa mananc. De asemenea indicati-mi va rog o dieta pentru a slabi 5 kg intr-un timp scurt! multumesc

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  130. Buna seara domnule doctor. Am 48 de ani, 167 cm si 90 kg. As vrea sa ma ajutati si pe mine sa slabesc. Va multumesc anticipat in asteptarea raspunsului dumneavoastra. O seara minunata va doresc!

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  131. Buna seara,

    Am 27 ani, 1.65 si 68 de kg.as dori sa stiu ce alimente ar trebui sa consum pentru a slabi cel putin 8 kg si dupa pentru a ma mentine.Mentionez ca sunt predispusa la ingrasare.multumesc.adresa de mail:[email protected]

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  132. Buna seara,
    Am 37 de ani, 165 cm si 78 kg.Va rog frumos sa ma ajutati cu sfaturi si dieta dvs.Multumesc,d-l doctor.

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  133. Buna seara !! In urma unei operatii nereusite de colecist am “beneficiat ” de o tranfuzie de sange , dupa care , parerea mea , m-am ingrasat foarte mult !!! Am 44 ani , 170 cm si 82 kg . Va rog din suflet …. am mare nevoie de sfatul dumneavoastra !!! Multumesc frumos !!!

    1. Nu v-ati ingrasat de la tranfuzie 100%. V-ati ingrasat de la ce mancati!
      Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  134. Bună seara. As vrea sa înțeleg cum funcționează dieta asta. De când am născut m.am îngrășat 20 kg și în 3 ani an reușit sa slăbesc 10 kg,apoi anul trecut m.am operat de colecist și mai slăbisem încă 7 kg pe care le.am pus la loc în decursul a 4 luni.am încercat sa fac pe bicicleta eliptica fac electrostimulare parcă nu mai reușesc sa slăbesc înapoi. Am uitat sa menționez ca am 26ani și 71kg și o înălțime de 174cm. Va mulțumesc

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  135. Buna. Mă numesc Monica, am 28 de ani, 1,74 înălțime și 92 kg. Va rog sa îmi spuneți și mie ce ar trebui sa fac sa slăbesc 15 kg. Adresa mea [email protected]

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  136. buna ziua numele meu este bianca am 28 ani am 1.62 si 83 kg ma puteti ajuta si pe mine va rog

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  137. Buna ziua am 28 de ani si am 100 de kg as dori sa slabesc m-am ingrasat foarte mult dp ce am nascut si inca il si alaptez pe micut Imi dat va rog un sfat ce sa fac sa slabesc

    VA multumesc

    1. Da Am uitat sa mentionez am 1.72 si incer akum sa termin cu alaptatul ma puteti ajuta VA rog

      1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  138. Am 67 de ani si am o obezitate morbida,respectiv am 154cm si 102kg ,am si probleme de sanatate, diabet si insuficienta cardiaca. Am incercat mai multe metode de slabit care nu au avut nici un rezultat,acum incerc sa apelez la d-stra poate imi veti putea da cateva sfaturi ,eventual o dieta care sa ma ajute.
    Va multumesc mult.

    1. Doar o micsorare de stomac cred ca va mai ajuta. In spitalul Sf. Constantin din Brasov unde lucrez putem sa va facem aceasta procedura cu 5800 euro ( sau 5500 euro in perioada 29.06-05.07 ).
      Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  139. Buna seara,
    Sunt Mariana, am 50 de ani, 156 cm si 86 kg. De 20 de ani incerc tot felul de metode de slabit, unle au dat rezultate, insa de fiecare data efectul pe termen lung era un castig de cateva kg. Va rog sa ma ajuati si pe mine. Multumesc!

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  140. Buna seara
    A-si dori sa ma ajutati
    Am 35 ani, 1,68m si 100 kg
    Orice kg pierdut pt mine conteaza pt ca daca continui asa nu stiu ce se va alege de mine.
    Multumesc

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  141. Buna seara dl.Dr.Andrei,am 29 de ani,1,60 m si 82 kg ma puteti ajuta si pe mine cu un regim.Multumesc mult!!!

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  142. Buna seara,
    Am 51 de ani, 75 kg si 164 cm, va rog sa-mi spuneti ce alimente pot consuma pentru a pierde cel putin 10 kg din greutate. Multumesc.
    Cu stima, Elena S
    Mail: [email protected]

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  143. Numele meu este Maria am 1.70 si cantaresc 90 si am 32 de ani am ceva problem cu vitamina B12 corpul nu imi asimileaza si sunt nevoita sa fac injectii. Vreau sa dau jos 20 kg poate ma puteti sfatui. Va multumesc. Adresa mea de email [email protected]

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  144. Bună ziua .Numele meu este Rodica,am 43 de ani și doresc foarte mult sa ajung la o greutate normala.Am o hernie de disc și fascina plantara motiv pentru care sportul este limitat.Sunt operata de fiere .Înălțimea și greutatea este: 169cm/105 kg. Va mulțumesc anticipat pentru ajutor. ([email protected] )

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  145. Buna ziua. As dori o dieta cu care sa pot slabi pentru ca m-am saturat de cele improvizate. Am 35 ani 1,64 si 100 Kg.

    1. Aveti indicatie pentru o micsorare de stomac. V-am trimis mai multe detalii pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  146. Buna ziua ! Ma numesc Adina , am 36 ani, 1,60 inaltime si am 74 kg. Dupa nasterea celui de-al doi-lea copil nu reusesc deloc sa dau jos, in special din zona abdomenului . Va rog dati-mi in sfat ! Multumesc ! [email protected]

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

    2. Bună am 23 ani 1 65 și 67 kg îmi puteți spune și mie va rog frumos ce as putea sa mănânc ce dieta sa mai slăbesc vreo câteva kg?

  147. salut, am 25 ani, 85 de kg, 1.80 m, dar am facut burta… cum as putea sa o dau jos prin alimentatie? multumesc!

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  148. Buna ziua domnule doctor am o multime de kg in plus ati face o caritate pentru sanatatea mea am 40 de ani 167cm si 85 kg va rog din suflet sa ma ajutati Multumesc

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari cu mine pe mail.

  149. Buna ziua Dle Doctor, in urma unei sarcini am luat in greutate pana la 86 de kg, acum am 71 kg, varsta 36 de ani, 163 cm, ma intereseaza sa dau cel putin 10kg, desi fac multa miscare nu reusesc! Va Multumesc anticipat

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari cu mine pe mail.

  150. Buna ziua! Ma numesc Luminita, am 40 de ani, 1,72 m si 95 kg. Mi se pare ca mi se potriveste regimul acesta, dar nu am inteles prea bine detaliile. Imi doresc foarte mult sa slabesc intre 15 – 20 kg. Imi puteti recomanda ce sa mananc ca sa reusesc sa slabesc si apoi sa ma mentin? Va multumesc mult!
    Adresa email [email protected]

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari cu mine pe mail.

  151. Buna ziua,
    Am 30 de ani,1.60 si 63kg, am glanda tiroida aflata sub tratament..as dorii sa slabesc cel putin 10 kg.Va rog frumos sa ma indrumati si sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu ceea ce trebuie sa fac.
    Va multumesc.

    1. Cel putin 10 kg…eu cred ca si daca ajungeti la 55 e minunat. O sa primiti conditiile unei colaborari cu mine pe mail. Daca tratamentul pentru tiroida e corect setat, ar trebui sa puteti slabi.

  152. Buna ziua d’le doctor.
    Am 1.70cm si 85 kg.
    Acum 1 an si jumatate m am lasat de fumat si am luat 20 kg.Ma puteti ajuta sa le dau jos?Va rog din suflet.
    Multumesc,o zi frumoasa!

  153. Bună ziua, mă numesc Adriana Aurica , am 1,65 și 80 de kg. Va rog dacă se poate sa îmi spuneți și mie ce regim ar trebui sa țin pentru a mai slabi măcar 10 – 15 kg . Va mulțumesc anticipat și sper din tot sufletul sa primesc un răspuns de la dumneavoastră !

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari cu mine pe mail.

    2. Bună ziua, numele meu este Renate. Am 1,64, 86 kg și probleme cu tiroida (hipotiroidie) și sunt sub tratament. Am ținut diverse diete și parcă nimic nu mă ajuta, as dori sa slăbesc cam 15-20 kg și daca mă puteți ajuta cu ceva sfaturi. Va mulțumesc , o seara placuta

  154. Buna ziua d”le doctor. Am 1.60cm si 130kg. Cum as putea sa dau din kg jos? Sper sa ma puteti ajuta dumneavoastra . Va multumesc,o zi buna !!

    1. Dvs aveti indicatie clara pentru o micsorare de stomac. Putem sa va oferim aceasta operatie in Spitalul Sf. Constantin din Brasov la pretul de 5800 euro ( 5500 euro in perioada 29.06-5.07 ).
      Daca totusi nu doriti o operatie, gasiti conditiile unei colaborari cu mine pe partea de consiliere pe mailul dvs.

  155. Buna ziua domnule doctor.Am 37 ani,am 1.57 si 74 kg,din cauza greutatii am probleme cu picioarele,ma puteti ajuta sa pierd din greutate,multumesc.adresa mail [email protected]

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari cu mine pe mail.

  156. BUNA ZIUA ,D-UL DR.AM 35 ANI,1,58 SI 70 KG.AS DORI SA SLABESC SI EU 10 KG.MINTIONEZ CA AM TINUT CURA DUKAN DAR TOT CE AM DAT JOS IN 3 SAPT.AM PUS INAPOI IN 2 LUNI.VA MULTUMESC.

  157. Buna ziua, am 37 de ani, 1,55cm si 69 de kilograme. Puteti sa imi recomandati o metoda de a slabi? Multumesc!

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari cu mine pe mail.

  158. Buna ziua, D-le dr. Ma numesc Irina, am 36 de ani, 1,64 si 68 km. Vreau sa slăbesc 10 kg. Ce dieta ar trebui sa urmez? Va mulțumesc tare mullllltttt!

  159. buna ziua , ma numesc lefter iolanda am 50 ani, 1,55m, si 85 kg, . in urma cu 2 ani am fost operata de gusa polinodulara si de atunci am luat in greutate 10 kg. si cu toate eforturile mele nu pot sa slabesc deloc .as dori sa slabesc 10-15 kg. cum procedez ? multumesc

  160. Buna seara dl. dr. ma numesc Erika ,am 47 ani, 1,65 inaltime si 90 kg,am incercat de-a lungul timpului tot felul de diete,acum 6 ani am slabit 14 kg, dar le-am pus inapoi.As dori sa ma ajutati si pe mine cu o dieta daca se poate.Multumesc.adresa mail [email protected]

  161. buna seara domnule doctor am 46 de ani si 128 de kg as dori o reteta pentru slabit avand in vedere da sunt si hipertensiv si iau pastile .va multumesc mult

    1. Dvs s-ar putea sa aveti indicatie pentru o micsorare de stomac. Aveti totusi conditiile mele pentru consiliere pe mail. Daca imi dati mai multe detalii ( inaltime, alte afectiuni ), o sa incline balanta intr-o directie – operatie sau dieta.

  162. Buna seara. D-le dr. Ma numesc Diana.am 35 de ani.1.73 si 73 kg. Vreau sa slăbesc 10 kg. Ce dieta ar trebui sa urmez? Va mulțumesc!!!

  163. Buna ziua am 33 ani 1.67m 71 kg iar in timpul sarcini am luat foarte mult in greutate de la 60 la 92 kg iar dupa am slabit ajungand la 70 kg as dori sa mai slabesc 10-15 kg ma puteti ajuta?

  164. Buna seara,am 44 de ani,1,65 m si 100kg kg.ma puteti ajuta sa slabesc 20-30 kg?

  165. Buna seara , maine fac 5 luni de cand tin dieta keto si am slabit de la 125 pana la 92 in prezent , dar vreau totusi sa ajung la 85 dupa care vreau doar sa ma mentin. Un sfat daca se poate cum sa fac acest lucru ? Multumesc

    1. Sfaturi / informatii generale / idei de mese / reguli / principii samd – gasiti pe site si pagina. Aveti pe mail conditiile mele pentru consiliere.

  166. Bună seara,stimate domnule doctor! Am rugămintea, dacă este posibil să îmi recomandați ce pot să fac să slăbesc, am 1,68cm și 107, kg,am născut în luna decembrie 2014.Vă rog mult, dacă puteți să îmi răspundeți.

    1. Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

    1. Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  167. Buna ziua,am 48 ani,1,60m ,140kg,deci super obezitate morbida si nici nu dispun de 5800euro,pt operatie.Am diabet tip 2,hipertensiune si ce mai trebuie sa fie tabloul complet.In conditiile date ce credeti ca am de facut?Va rog ajutati-ma!

    1. V-am lasat conditiile pentru consiliere pe mail. Putem incerca 3 luni de dieta…daca avem rezultate bune, puteti merge cu dieta pana ajungeti la o greutate rezonabila. Daca pierdeti si 1kg pe saptamana ( conservator ), tot inseamna ca in 1 an aveti deja vreo 90kg…ceea ce va fi foarte bine!

  168. Buna seara.am 42 de ani..1.60m si 87 kg in timpul sarcinii am luat mult in greutate…ma puteti ajuta cu un sfat?..am tinut tot felul de diete..dar fara nici un rezultat doar o scadere de 1kg-2 …multumesc..o seara buna..m-as bucura sa primesc un raspuns de la dvs…

    1. Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  169. Va salut stimate domn. Va urmaresc cu interes de o buna bucata de timp. Sunt foarte tentata sa incep o forma keto de alimentatie…dar ceva nu inteleg din acest stil de viață, cu toate ca am parcurs cu atentie toate precizările dvs.de pe site si facebook. Stiu si observ ca aveti o sumedenie de solicitari..asa ca o reactie din partea dvs ar fi…o surpriza. 🙂 Va respect si va urmaresc cu interes in continuare. (35 ani, 1,74 inaltime, 74 kg)

    1. Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  170. Buna seara,dl.doctor!Am32de ani,84de kg si1,60.Acum 7ani,in urma unei cazaturi m-am pricopsit cu o fisura de bazin,tratament,spitalizare mai indelungata,in urma careia am luat14kg,intre timp am dat nastere si unui baietel si am mai ramas si de acolo cu8kg,si nu mai reusesc sa slabesc,macar10kg.Va multumesc anticipat si astept sfaturile d-voastra!

    1. Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  171. Tot urmaresc aceste pastile de vointa si sunt uimita de rezultate.Am 30 de ani, 160 cm si 81 kg. Puteti sa-mi spuneti care sunt regulile acestei metode. Va multumesc.

    1. Regulile le gasiti pe site si pagina. Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  172. Buna seara
    Am 36 ani ,1.55 inaltime,81 kg.Am incercat tot felul de diete,dar faracrezultat,slabesc cateva kg apoi le pun la loc.Ma puteti ajuta?
    Va multumesc

    1. Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  173. Vreau și eu va rog niște sfaturi,am 38 de ani si 98kg…am ținut tot felul de diete si am slăbit 20 kg ,de 6 luni nu mai merge absolut nimic…va rooog

    1. Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  174. Buna seara,
    Am 25 de ani 1.70 și după naștere am rămas la 78 de kg, îmi doresc să ajuh lagreutatea pe care o aveam acum un an, și anume 63 de kg. Ce sfaturi și ce dieta îmi recomandați?
    Va mulțumesc anticipat.
    O seara bună!

    1. Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  175. Buna dimineata! Am 36 ani, 1,64cm si 70 Kg. Va rog sa imi comunicati etapele regimului recomandat de dumneavoastra. Adresa de e-mail [email protected]. Multumesc. O zi excelenta!

  176. Buna ziua domnul doctor, va ,,urmaresc” de mult timp si apreciez ceea ce facati. Va rog un sfat si pentru mine: Ce conditii trebuie sa urmez pentru a avea o greutate normala? Am 52 ani, 1,61 m si 70 kg. Va multumesc anticipat! [email protected]

  177. Buna ziua.Numele meu este Diana Oltean si am 1.60 m si 70 kg,iar fratele meu 1,75 si 92 kg.Va rog sa ne ajutați, ca sa reușim sa slăbim!Eu am 26 ani,iar fratele 24!Multumesc!

  178. Buna ziua! Am 44 ani, 1,67 m, 100 kg. Ce regim sa urmez? Specific ca nu doresc nici un fel de operatie. Multumesc anticipat!

  179. Buna ziua, dl doctor! Numele meu este Cati, am 1,70 cm si 76 kg. Am 45 ani. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce ar trebui sa mananc pt a slabi cel putin 10 kg. Adresa mea de mail: [email protected]. Va multumesc din suflet.

  180. Buna ziua D-le doctor ma numesc mariana am 51 ani 1,65m 130 kg in urma cu 8 ani am facut operatie de histerectomie totala si am luat foarte mult in greutate de la92 la130 acum am incercat diferite diete recomandate de prietene pastile de slabit (am fost chiar si la Herbalaif)nimic nu ma ajuta sint disperata nu stiu ce sa mai fac.mentionez ca am probleme si cu circulatia am ulcer varicos.va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine va urmaresc toate postarile de pe FB si abia acum mi-am facut curaj sa scriu acest mesaj.

  181. Buna ziua. Ma numesc Mihaela, am 36 ani si 86kg. Am ramas cu 16 kg dupa sarcina si nu reusesc sa dau jos. Acum, dupa un an jumate de la sarcina iar sunt gravida in 5 sapt si imi este greu cu kg in plus. Asavea vreo sansa sa dau macar cateva kg sa imi fie mai usor?

  182. Buna am 36 de ani 1.70 m 108kg vreau sa slabesc am incercat mai multe diete dar nu am reusit sa dau jos aproape nimic ma puteti ajuta?

  183. Buna ziua,numele meu este Laurentiu,am ca meserie sofer pe tir….deci dupa cum va da-ti seama mănânc ce apuc dorm cat apuc….am 1,80 inaltime si 98 kg…in ultimele 2 luni am luat in greutate mult in jur de 15 kg…vro sugestie,ce ar trebui sa mănânc cum,dv stiti mai bine!

  184. Bună seara, mă puteți ajuta să slăbesc 13 Kg în condițiile în care am un bebe de 4 luni și-l alăptez? Ce regim mi-ați recomanda? Mulțumesc! E-mail: [email protected]

  185. Am 30 ani .aproximativ 1.65 si cred ca 80 si ceva de kg.Imi puteti propune ceva?

  186. Buna ziua domnule doctor va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.Am 23 de ani ,1.65 cm si 78 de kg.Va rog sa ma ajutati si pe mine sa slabesc

    1. am incercat multe diete dar nu am reusit cu nicuna mai mult de 3-4 kg. Va rog sa ma ajutati

  187. Buna ziua domnul doctor! Va rog sa ma ajutati si pe mine. Am 1.63 m, 76 kg si 22 ani. As vrea sa ajung la 60kg. Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat.

  188. Buna ziua! Domnule Doctor ,va rog sa ma ajutati si pe mine…Am 45 ani 1,68m si 128 kg.Mentionez ca in 2005 aveam 165 kg si am facut operatie de micsorare de stomac,am scazut pama la 100 kg prin 2012 dupa care am inceput sa iau din nou in greutate.Mai mentionez ca am epilepsie de 18 ani cu un tratament puternic topamax si trileptal de trei ori pe zi si orifiril 1000 doar seara.Acest tratament determina ingrasare(asta nu o spun eu ci medicii de specialitate ) si mi s-a spus ca si tratamentul asta a fost un motiv ca nu am mai slabit.Va rog , daca se poate sa-mi trimite-ti si mie o dieta.Multumesc!

  189. Buna ziua,domnule doctor am 37 de ani,1,65 si o greutate de 99 kg si as vrea sa ma ajutati sa slabesc cu metoda dvs.sint deja intr-un regim si am dat jos 12 kg in 5 saptamani. Adina

  190. Buna seara,va rog daca ma puteti ajuta vreau sa slabesc…..am 1.64 si 96 kg…..va multumesc

  191. Buna ziua! Doresc sa cunosc conditiile a unei consilieri prin mail pt a slabi 12 kg ramase in urma unei sarcini. Multumesc!

  192. Buna, ma numesc Andreea,am 1.70,si 123 de kg,kg pe care nu le arat asa mult.Spuneti-mi daca am sansa cu dieta?va multumesc…

  193. Buna ziua! Am 34 ani, 1,62 m si 74 kg, in urma sarcinii am ramas cu 18 kg in plus. As vrea sa ajung la greutatea dinainte de sarcina. Mentionez ca mai alaptez. Ce sfaturi și ce dieta îmi recomandați?
    Va multumesc anticipat!
    e-mail: [email protected]

  194. Buna ziua,am 44 ani,161cm si 71 kg.Vreau si eu sa slabesc cu ajutorul dvs.si chiar sa mi schimb modul de viata.Va multumesc.

  195. buna sunt mihaela si sunt disperata am 35 de anii si 105 kg si 1.65 m va rog ajutatima cu sfaturi

  196. BUNA ZIUA DL DOCTOR.MA NUMESC COSTINA AM 30 DE ANI INALTIME 1,61 SI CANTARESC 100 DE KG.AS DORI URGENT O DIETA PT A PIERDE DIN GREUTATE MAXIM 30 DE KG.MULTUMESC ANTICIPAT

  197. buna ziua, dl doctor, recunosc ca urmaresc cam de un an postarile dvs. dar tot nu reusesc sa inteleg cum ar trebui sa fac un ragim alimentar, ca sa ma mentin la 65 de kg.(174 cm). am 33 de ani si am citit ca de la 35 incolo e foarte greu sa slabesti, ma rog mai depinde si de o groaza de factori….tocmai de aceea as vrea sa slabesc 5 kg (acum am 70 )si sa -mi pot mentine aceasta greutate pentru o perioada indelungata.

  198. Buna ziua! Am varsta de 32 de ani, 1.63 si 86 kg. As dori sa ma consiliati in ce priveste un regim de alimentatie potrivit. Am mai tinut diete dar fara rezultate notabile. Multumesc.

  199. Buna ziua!
    As dorii sa îmi recomandați si mie ce ar trebuii sa consum pentru a slabii măcar 20 de kg.
    Mulțumesc !

  200. Buna ziua. Doresc sa cunosc conditiile unei comsilieri prin mail. Am 1.72 cm si 108 kg. Va multumesc frumos .

  201. Buna ziua! Sunt o tanara de 20 de ani care mereu a avut probleme cu greutatea, am 1,57 si 75 de kilograme,desi nu arat ca si cum as avea atat de multe pentru ca grasimea nu imi este distribuita in mod egal doresc sa slabesc in jur de 25 de kilograme, m-am saturat sa tin diete inutile si vreau sa ma ambitionez sa devin fericita.nu este cea mai grava problema din lume dar atat timp cat pe mine ma intristeaza o consider o problema principala. Va rog daca imi puteti da niste sfaturi v-as multumi mult! O zi buna va doresc!

  202. Sanatate!! ma numesc Gigi am 40 de ani si 101 kg la 1.86 m sufar de diabet si hipertensiune arteriala..ce sa mananc pentru a slabi .

  203. buna ziua,as dori sa aflu si eu metoda Dv.pentru a slabi macar 20 kg, am 38 ani,156 cm si 96 kg , am avut 60 in anul 2000, in urma primei nasteri am mai pus 20 de kg, in 2014 aveam 85 si in urma celei de a doua nasteri am mai pus si celelalte 11,pina acum am hranit cu piept ,dar acum nu.Multumesc anticipat.

  204. Buna ziua!
    Am 21 ani si 68 kg. Nu mai stiu ce si cum sa fac, va rog mult ajutati-ma! Multumesc.

  205. Bună ziua!
    acum 2 ani am. slăbit cu dieta dukan aproape 20 kg,din care 10.le am pus la loc,nemaitinand dieta pana la capăt.
    deci am 1.65 și 87kg.
    as vrea sa slăbesc Min. 10kg as încerca orice dieta sau pastile sa mă ajute .
    Am 43 ani.
    multumesc frumos!Mihaela

  206. Buna seara, dl doctor!
    Am 36 de ani, 1.62cm inaltime si 90 kg greutate. vreau sa scap de mai multe kg tinand cont ca dupa nastere (naturala) nu am reusit sa scap decat de cateva kg. Din cauza greutatii, hernia de disc pe care o am isi face simtita prezenta tot mai mult.
    Va multumesc.

  207. Buna ziua am 22 de ani as vrea sa slabesc am 1.65 inaltimea si cantaresc 68 de kg ni ma simt bn si nu am.o alimentatie bine as avea nevoie de ajutor va multumesc din suflet

  208. Buna seara,ma numesc Anamaria, am 29 ani,1,70 , si 100 kg, va rog ma puteti ajuta sa fac scap de kg in plus? Multumesc!

  209. Buna ziua, am 30 de ani,99 de kg si sunt sub un tratament pt tiroida cu euthyrox. am un loc de munca la birou(sedentar). ce regim ar trebui sa urmez?
    Va multumesc

  210. Bună seara. Am 1,73cm, 94kg și 30 ani. Ma puteți ajuta și pe mine sa slăbesc? Va rog. Mulțumesc frumos

  211. Buna seara! Domnul doctor am si eu o problema cu greutatea nu pot slabi de nici o culoare. Am 1.74m si o greutate de 106kg si mai sunt si cu tensiune de 1 an jumate iau pastile de tensiune. Am 34 de ani si am incercat sa slabesc si degeaba , de vreo doaua saptamani iau Visislim light si Visislim Line si nici o schimbare. Ce imi recomandati? Ceva pt taierea poftei de mancare?

  212. Buna ziua domnule doctor ma numesc Clicinschi Cosmina si am 1,67 si 95kg as fii interesata de o colaborare cu dumneavoastră va rog dacă se poate sa imi trimiteți condițiile pe adresa de email [email protected] va mulțumesc anticipat

  213. Bună seara ma numesc Grigore Violeta am 29 ani și am 5 copii și am rămas cu o greutate de 20 de kg după naștere vă rog să mă ajutați dacă se poate va mulțumesc.

  214. Buna seara DN doctor am 24 de ani si am avut toata viata probl de greutate a trebuit de la 14 ani sa tin numai cure… Ad vrea si eu aceasta dieta a dumneavoastra, am 65 kg. Va multumesc

  215. Buna seara DN doctor am 24 de ani si am avut toata viata probl de greutate a trebuit de la 14 ani sa tin numai cure… Ad vrea si eu aceasta dieta a dumneavoastra, am 65 kg. Va multumesc. e.mailul meu [email protected]

  216. Buna ziua. Am 1.64 si 90 k. As vrea si eu sa imi recomandati o dieta. Va multumesc mult !

  217. Buna dle Andrei as dori si eu sa slabesc cu dieta keto am 1,74 si 106 kg,31 ani am incercat tot felul de diete dar nu reusesc nicicum sa slabesc cu greu slabesc 3 kg, dupa care pun inapoi nu m-ai stiu ce sa fac va rog daca puteri sa ma ajutati si pe mine, am vazut ca sute de persoane au reusit cu cura dvs. si chiar si dvs ati slabit 20 kg cu dieta keto. Va multumesc anticipat.

  218. Buna seara. D-le dr. Ma numesc Aida.am 25 de ani.1.65 si 71kg. Vreau sa slăbesc 15 kg. Ce dieta ar trebui sa urmez? Va mulțumesc

  219. Buna seara. ..am 46 de ani , 172 si 88 kg…as dori sa ma ajutati sa slabesc. .sunt la menopausa de 4 ani…multumesc

  220. BUna seara am 27 de ani 1,70cm si cantaresc 90 d kg ce puteti sami recomandati

  221. Buna ziua domnule doctor sunt maria si as vrea sa ma ajutati sa slabesc am 36ani 1.70 si 85 kg multumesc

  222. Asi dori si eu o dieta sa slabesc 35 kg .am 1.55cm si 97 kg ma puteti ajuta va rog

  223. Buna seara! Ma numesc Gina si am 19 ani. Am 1.65m si 63kg si as vrea sa slabesc 10 kg. Va rog ,daca puteti, sa ma ajutati!

  224. Buna ziua dl doctor. Ma numesc Vali am 173 cm 79 kg si 27 ani.va rog sa ma ajutati cu sfaturi pt a mai da vreo 10-15 kg,ca dupa nastere am pierdut kg destul de greu. Va multumesc fff mult
    [email protected]

  225. Buna ziua domnule doctor, sunt Laura, am 1,62 ,82 kg, 46 ani. In urma unei operatii de fibrom, m-am ingrasat 10 kg si am o pota nebuna de mincare, va rog sa ma ajutati.Va multumesc anticipat.

  226. Buna ziua domnule doctor! Ma numesc George, am 37 de ani, 1,78, si 96 kg.Vreau sa slăbesc 15 kg, va rog sa ma ajutati. Ce dieta ar trebui sa urmez? Va mulțumesc!!! adresa de email [email protected]

  227. Buna ziua ,am 1,53 m si cantaresc 60 Kg ,am 32 de ani si nu reusesc sa scap de kg pe care le am in plus.In urma unei sarcini in care am acumulat 20 kg ,am reusit sa scap doar de 5 kg in urma a numeroase diete.Va rog sa-mi dati si mie un sfat cum as putea scapa de 10 kg.Va multumesc anticipat.

  228. Buna dimineata! Asa cum v-ati obisnuit multa lume are nevoie de dumneavoastra, si eu asemenea multora. Am 40 de ani, 1,67, si….116 kg,,,,am un baietel de 8 ani, dupa ce l-am nascut nu am reusit cu dieta disociata sa mai dau nimic jos, am intrat in panica, in ultimii doi ani am pus cel mai mult…..probabil,,,coroborate,,,sunt mai multe probleme! AM NEVOIE URGENT DE PAREREA DUMNEAVOASTRA! VA MULTUMESC !

  229. Buna dimineata sunt Iosif am 36 ani ,120 kg 1,92 inaltime m am lasat de fumat brusc cam de un an in urma unui probleme cu inima
    nu am timp sa mananc in timpul zilei iar seara…. ..ce pot face ….multumesc

  230. Buna ziua! Numele meu este Ana,am 28 ani, 1.60m si 62 kg. M ar interesa fie consilierea dvs, fie un plan alimentar care sa ma ajute sa scap de kg in plus. Mentionez ca surplusul de grasime este in partea superioara a corpului. Fac sport constant, dar am nevoie si de o alimentatie corecta! Multumesc anticipat!

  231. Buna ziua!!! Vreau si eu un sfat… Am 40 de ani 1, 75 si 106kg… as vrea sa scap de vreo 30 de kg…. Multumesc!! ☺

  232. buna ziua dl doctor … am 47 de ani , 1.75 si 110 kg … as dori sa pot slabi deoarece am diabet, probleme cu inima si cu tensiunea … m-ati putea ajuta, deoarece orice dieta am tinut nu a avut efect (am slabit pe moment si m-am ingrasat dublu) … va multumesc!

  233. Buna ziua!domnule doctor va rog sa ma ajutati sa slabesc am 1,59 si 90 de kilograme as fi interesata sa slabesc cu metoda dumneavoastra puteti sa imi trimiteti conditiile pe adresa de email bd_dany @yahoo.com va multumesc anticipat.

  234. Buna ziua, am 19 ani, 1,60 m si 67 kg si doresc sa slabesc…tin sa precizez ca am tot tinut dieta dar m-am ingrasat la loc, nu am avut niciodata mai putin de 60 de kg..ce imi puteti recomanda sa slabesc?as dori sa incep chiar de maine pentru ca nu ma simt bine deloc in pielea mea..sunt foarte complexata de cum arat..am o problema cu dulciurile..nu prea pot renunta la ele..ce as putea face sa slabesc repede?

  235. Buna ziua.Cum as putea slabi in urma unei sarcini am ramas la 94 kg si am 1.70.Ce regim credeti ca as putea sa tin sa scap de kg in plus?Multumesc

  236. Buna ziua domnule doctor, as dori indicatii pt a slabi, mentionez ca am 1.60 m si 83 kg.
    Se poate sa-mi trimiteti si mie conditiile pe e-mail?

    Multumesc! Sanatate multa!
    E-mail: [email protected]

  237. Buna ziua domnule doctor,ma numesc Emilia am 1,75inaltime ,100kg si am 42 de ani m-ar interesa si pe mine regimul dumneavostra.Multumesc!

  238. Buna ziua domnule Doctor. Ma numesc Dochia am 31 ani… si am 90 kg. am incercat mai multe diete si nu am reusit sa ma mentin…am dat jos cateva kg si am pus in scurt timp la loc. mi am dori sa ma puteti ajuta…Va multumesc
    Adresa de mail este: [email protected]

  239. Buna ziua domnule doctor ! As vrea sa dau din kilograme jos,mentionez ca am 1,70 si 80 kg. Am incercat diferite cure de slabit,am incercat si niste pastile pentru slabit ,dar rezultatele au fost minime in jur de 3 kg. Daca ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi as fi foarte multumita.Adresa mea de mail este: [email protected]

  240. Buna ziua dl doctor!ma numesc Adriana am 25 de ani,1,65 înălțime si 70 de kg.As vrea sa slabesc 10-15 kg daca se poate sa ma ajutati.va multumesc!

  241. Buna ziua domnule doctor Andrei Laslau ,ma numesc Farkas Oana ,am 32 ani , inaltime 1.60 cm si 80 de kg va urmaresc de mult timp si sunt interesata de o colaborare cu dvs. doresc sa slabesc ca nu mai functioneaza dietele dupa cateva analize si controale medicale mentionez ce probleme de sanatate am steatoza hepatica , boala de reflux gastroesofagian,tahicardie , tensiune arteriala ,intre 140/90 pana la 200/110 , anxietate , hernie de disc , cifoza si scolioza ,cu dureri mari fara nici un medicament acum am luat enalapril si emanera si corlentor.am incercat multe diete am slabit si am pus dublu inapoi kg pierdute va rog ajutati_ma !

  242. Buna ziua dn doctor,
    Mama mea are 1,70 si o greutate 100 kg.
    Va rog sa o ajutati cu o dieta.
    Va multumesc!

  243. Domnule doctor, daca am indicatie de micsorare stomac si nu am bani,ce pot face? Am 55 de ani, 130kg la 1,67, un stimulator cardiac si diabet tinut sub control cu regim si 500mg glucophage. Am luat atat de mult in greutate si din neglijenta mea, dar si dintr-un tratament cu cortizon de ani de zile pt colagenoza. Trebuie neaparat sa slabesc pt ca mor. Ma puteti ajuta?

  244. Buna ziua,domnule doctor! Am 16 ani si doresc sa slabesc nu neaparat repede si dramatic,dar usor,pentru ca nu vreau sa imi dau organismul peste cap. Mentionez ca am 1.73 si 63 kg si as dori sa mai dau jos macar 5 kg. Multumesc !

  245. buna seara domnule doctor, am 1.50 cm si 79 kg, ce ma sfatuiti? nu reusesc sa slabesc chiar daca nu mananc nimic, chiar si o gura de apa ma ingrasa, asa simt ca se intampla…mie frica si de apa acum:( si doctorii nu mai stiu ce retete de medicamente si cate ceaiuri de slabit sa mai imi dea, plus diete bazate pe..nimic la mic dejun, nimic la pranz, nimic seara..poate doar…ceai de slabit…cat de mult…sa nu mai simt foamea…:(:(:((:ma simt distrusa:( va rog ajutati-ma///multumesc din suflet

  246. Buna seara! Va urmaresc de mult timp postarile si mi se pare extraordinar: foarte multa lume multumita de dietele pe care le recomandati. Puteti sa mi recomamdati si mie ce as putea sa mananc pentru a slabi 20 kg? Am 22 ani…am avut 50 kg si in 4 luni am ajuns la 75 kg! Astept un răspuns! Mulțumesc! O seara placuta! Email-ul meu este [email protected]

  247. Buna seara! Am 19 ani si ma cam lupt cu greutatea de vreo 3 ani. In prezent am 86 kg si 1.80 inaltime. Daca ma puteti ajuta mail-ul meu este [email protected] . Multumesc anticipat

  248. Buna ziua , ma numesc Valentina am 44 ani 1.68 si 80Kg ajutati ma sa slabesc va rog. Multumesc.

  249. Felicitari pentru tot ce faceti ! As vrea si eu un mail cu dieta mai detaliata …. multumesc !

  250. Am 57 de ani;1,70 m;100 kg si sunt pensionar.Sunt diagnosticat cu diverticuloza colonica;steatoza hepatica;dislipidemie cu hipertrigliceridemie,sub tratament,ultima internare a fost in aprilie 2015. In antecedente am glaucom si 3 operatii la coloana(hernie de disc L3-L 5).Sunt cat de cat activ,fac plimbari si chiar urc pe munte pe trasee mai usoare.
    As dori sa slabesc vreo 15-20 de kg,dar nu prea reusesc,motiv pentru care va rog sa-mi trimiteti un regim/dieta ,deoarece eu am mai incercat dar nefiind ceva “autorizat/calificat” nu am reusit.
    Va multumesc si astept raspunsul dv. pe adresa de e-mail [email protected]

  251. buna ziua…ma numesc Liliana si lucrez in Italia…am 50 de ani,am o inaltime de 1,55 si 85 de kg..specific ca de 4 ani sunt la menopauza…sunt o fire activa,aici fac ore de curatenie,dar fiind tot timpul pe fuga,nu respect orele de masa si mananc ff,repede.Am consultat un nutritionist,dar nu prea a dat rezultate dieta dumnealui…va rog sa ma ajutati…am ajuns sa port tot timpul haine largi si negre…nici nu ma suport sa ma vad in oglinda…cu mult respect!

  252. Buna ziua am 52 de ani 167 cm si 82 kg am diabet tip 2 .Ce trebuie sa fac sa dau jos 15 kg nu prea im_i place carnea.Cu stima va multumesc cu recunostinta

  253. Țin de 2 luni o reteta de la nutritie bazată pe cantități mici de mâncare fara sare am slăbit cu aceasta circa 5 kg dar acum stagnez am 99kg si 160cm după sarcina încă alaptez îmi puteti indica ceva cu care sa pot slab ii măcar 20 kg dar sa nu afecteze alaptatul? [email protected]

  254. Buna ziua! Am 52 de ani, 160 vm si 88 kg. Histerectomie in 2008. Analizele medicale usor ridicate la trigliceride si colesterol. In rest in barem. Tendinte de ingrasare permanent. Am slabit dupa fiecare sarcina cu dieta cate 30-36 de kg si m-am mentinut de fiecare data cativa ani. Am slabit si dupa histerectomie dar cand am revenit la alimentatia obisnuita, am revenit si la kg. Fac si ture de noapte lucrand cate 12 ore si apoi 24 liber (12 de zi de la 7-19, 24 ore libere, apoi 12 de noapte de la 19-7 si 24 libere). Mi-e foame tot timpul si as putea manca incontinuu.

  255. Bună seara,mă numesc Adriana am 30 de ani și am 1.74 cm și 97 kg, as dori sa slăbesc 15 kg….ce dieta ar fi indicata pentru mine.adresa mea de email este [email protected]. Va mulțumesc și aștept cu mare interes răspunsul dvs..

  256. Buna seara domnule doctor.Numele meu este Luminita,am 39 de ani 60 de kilograme,1,56m.As dori sa slabesc 8 kg.Multumesc.

  257. Buna seara domnule doctor,
    Va urmaresc de ceva timp ,pe TV,FB.etc. Sincera sa fiu nu am avut curaj sa va scriu pana acum,insa in aceasta seara m-am hotarat.
    Deci, am 48 de ani,1,68 m si 94,00 kg.Incepand cu a doua jumatate a anului 2012 am inceput sa iau in greutate,Mai precis de la 73 kg am ajuns la 94,
    Sunt foarte atenta la ce mananc,Cu siguranta greseala mea este ca nu am cele 3 mese/zi si asta din cauza programului.Teoretic as avea pauza de masa insa practic este mai greu.
    As dori sa stiu cam ce ar trebui sa mananc ca sa pot slabi .Tin sa va spun ca am un job sedentar(banca),Singura miscare pe care o fac cu regularitate este faptul ca merg pe jos la servici(aprox,20-25 minute).
    Multumesc anticipat ptr raspuns si va doresc multa sanatate si succes in activitatea dvs.
    Adresa mea de e-mail este [email protected]

  258. Buna ziua dle doctor,

    Am 42 de ani 1,68 m si 75 kg. as dori sa slabesc 6-7 kg.Desi ma abtin de la dulciuri si nu mananc dupa ora 18 nu reusesc sa slabesc .
    Astept pe mail un raspuns de la dvs.

    O zi buna !

  259. buna ziua dl doctor.,va rog sa-m spuneti si mie cum sa fac sa slabesc,am 1,68..94 kg la 53 ani.Am o scolioza avansata ,gastrita s tensiune care m s-a spus ca n-ar fi ischemica.adresa de mal [email protected],Va multumesc dn suflet/

  260. Bună ziua ma numesc Bara Monica am 1,65m si 84kg as dori daca ma puteti ajuta si pe mine să slăbesc14kg multumesc.

  261. D-le doctor,vreau sa slabesc,am 59 ani,1,67 inaltime si 93kg.Ce trebuie sa mananc si sa slabesc.Vreau meniul!Va multumesc!

  262. Buna seara Dl. Doctor!Va urmaresc de foarte mult timp si va admir f.mult pentru ceea ce faceti….acum m-am hotarat sa va cer ajutorul,mentionez ca am 42 de ani ,1,68 si o greutate de 106 kg! Astept cu nerabdare ajutorul dv. Multumesc anticipat!

    1. Aveti conditiile unei potentiale colaborari pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

    1. Aveti conditiile unei potentiale colaborari pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  263. Buna ziua , vreua si un ajutor sa slabesc , am 1,70 si 70kg si 21 de ani . Va multumesc anticipat .

    1. Aveti conditiile unei potentiale colaborari pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

    1. Aveti conditiile unei potentiale colaborari pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  264. Va rog sa-mi spuneti la ce ora este permisa ultima masa de seara,avand in vedere ca am 95 kg. si 167 cm . si doresc sa am arderile mai intense.Va multumesc.

    1. Nu are nici o treaba cu ora de masa. Dvs trebuie sa tineti serios dieta – aveti de dat jos cam 38 kg, mai mult de jumatate din greutatea dvs ideala!!
      Aveti conditiile unei potentiale colaborari pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  265. Buna seara Dl. Doctor. va rog sa ma ajutati si pe mine… am 1.75 si 105 kg. .. m am hotarat sa va cer ajutorul! va urmaresc de mult timp

    1. Aveti conditiile unei potentiale colaborari pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  266. Buna seara . Am 29 de ani, un copil de un an, 170 cm si 110 kg. imi puteti recomanda si mie ceva sfaturi pt slabit? as vrea destul de mult…40 de kg…multumesc!

    1. Sfaturi / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / alimente interzise / combinatii gasiti pe site / pagina / instagram. Aveti conditiile unei potentiale colaborari pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  267. Buna dimineata domnule doctor,am 44 de ani 1.67 inaltime si 98 kg va rog sa m.a ajutati si pe mine cu sfaturi pt a slabi ,am mari dureri de picioare mai ales dimineata,va multumesc anticipat!

  268. Buna ziua, am si eu o problema cu greutatea. in urma cu 2 ani si 4 luni m-am lasat de fumat si m-am reprofilat pe mancare. In primele 3 luni m-am ingrasat 30kg, iar de atunci m-am mentinut. Momentan am 1,85 inaltime si 120kg si varsta de 27 ani . Am mai tinut o dieta disociata de 7 zile dupa care as fii slabit 4 kg, insa nu este suficient. As dori macar sa ajung la greutatea de pe vremea cand fumam si anume 90kg. Tin sa precizez ca de multe ori imi cantaresc mancarea si consum aproximativ 800g-1kg alimente pe zi. Imi puteti oferii un sfat sau o dieta cu care mi-as putea indeplini misiunea? Multumesc anticipat. O zi buna !

  269. Buna ziua, am 33 de ani, 1,72 si 84kg si as dori sa slabesc in jur de 15 kg, iar pt asta am nevoie de sfaturile d-voastra. Multumesc anticipat si astept un raspuns pe mail

  270. buna seara! sunt la menopauza, am 56 de ani, am 1,50cm si o greutate de 67kg; am urmat diverse diete dar nu reusesc sa slabesc; am o viata sedentara. as dori sa urmez si eu dieta keko. va rog sa ma ajutati sa slabesc. multumesc

  271. buna ziua , am un baietel de 12 ani , are 70 kg si 150. am nevoie de sfatul dumneavoastra.
    va multumesc

  272. Bună ziua domnule doctor. Va rog din suflet sa mă ajutați și pe mn cu o dieta… Am 22 de ani și am o luna de când am născut am 64kg și 1.60 înălțime. în primele 2 săptămâni am slăbit 10 kg apoi am stagnat și nu știu de ce… Va rog ajutați-ma… [email protected]. Mulțumesc

  273. Buna seara asi dori si eu ajutorul dvs pt slabi 10 kg..recent am nascut si am 1.63 si 68 kg.multumesc

  274. Bună seara, domnule doctor
    Am urmărit activitatea dvs. pe acest site și trebuie sa recunosc faptul ca n-are cum sa va fie atât de ușor sa răspundeți tuturor solicitărilor. N-as vrea, prin urmare, sa va împovărez și mai mult. Am 37 de ani, 1,65, iar orele de serviciu, lungi și sedentare, mi-au adăugat aproape 7 kg în plus pe care de la an la an, le pierd sau le “recastig”. De aceea sunt în căutarea unei diete echilibrate pe care sa o pot transforma intr-un stil de viață. Nu fac excese, insa caut o dieta care sa nu mă frustreze intr-atat încât în câteva zile sa dau bir cu fugitii si sa mă refugiez în alimentele interzise ( daca as manca atâtea dulciuri cât mi-as dori, probabil ca as intra în casa în diagonala, dar nici nu vreau sa experimentez viata de după ciocolata). As însemna mult dacă v-ati rupe o clipa din timpul dvs. pentru a- mi da un sfat.O seara frumoasa!

  275. Buna ziua. As dori sa incerc si eu dieta dvs… Am 1,60 si 72 kg… Va multumesc anticipat.

    1. Buna ziua.
      V-am trimis un mail cu conditiile mele pentru consiliere.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  276. buna ziua ! va rog sa ma ajutati . Am 22 ani , 1.65 si 80 de kg … mentionez ca acum 2 ani cantaream 55 kg , dar m-am ingrasat destul de repede… Va multumesc anticipat

  277. Bună seara!am 33ani,1,55inaltime și 64kg.as dori ajutorul dvs pt a slabi.mulțumesc anticipat și aștept un răspuns!

  278. Buna seara, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu o recomandare pt doar vreo 30-35 kg in minus ;)), mentionez ca am 37 ani, doua nasteri normale, grupa sangvina A II, o tiroidita autoimuna, m-am lasat de fumat de 11 luni(pana atunci reuseam sa mai slabesc cateva kg, pana la 4-5 ), dar de cand am renuntat la fumat nu am mai dat un gram, dar am pus vreo 10…am 169 cm cu 95 kg…multumesc anticipat! Adresa de e-mail este: [email protected]

  279. Buna seara, am rugamintea sa-mi transimteti si mie conditiile unei cosilieri. Am 39 ani, 64 kg si inaltimea 1.59 m. imi doresc tare mult sa reusesc sa ajung la 55 kg. Multumesc mult!

  280. Buna ziua domnul doctor,
    As dori un regim si cateva sfaturi pentru a slabi, eventual cum pot colabora cu d-voastra. Dupa nasterea celui de-al doilea copil m-am ingrasat prea mult si as vrea sa ajung iar la 65 kg sa la o greutate normala pt varsta mea .Am mai incercat cateva dar dupa ce le termin pun kilogramele la loc, plus ca au aparut unele probleme de sanatate, oboseala, nervi, agitatie. Am 42 de ani, 1,67m si 75 kg . Multumesc.
    Adresa de email: [email protected]

  281. Buna ziua! Ma numesc Ana si am mare nevoie de ajutorul dumneavoastră! Am 1.65 si cântăresc 72kg, va rog ajutați-ma sa dau jos vreo 10 kg! Mulțumesc frumos!!!

  282. buna ziua. a-si vrea sa slabesc cca. 10 kg (am 40 ani si 68 kg) puteti sa ma ajutati cu cateva sfaturi ? va multumesc

  283. buna ziua!!! ma numesc cristina am 26 de ani 1.68 si 74 de kg acumulate in urma a 2 nasteri.imi doresc sa slabesc macar pana la 60 de kg.multumesc

  284. Buna seara.Ma numesac Adriana,am 1,67 inaltime si 72 de kg. As dori va rog frumos daca ma puteti ajuta sa ajung la 65 de kg. Va multumesc mult.

  285. Buna seara.Ma numesc Adriana,am 1,67 inaltime si 72 de kg. As dori va rog frumos daca ma puteti ajuta sa ajung la 65 de kg. Va multumesc mult.

  286. Buna ziua, ma numesc Bianca am 31 de ani 1,62 si 85 de kg. Dupa nastere nu am reusit sa dau nici un kg jos. Va rog frumos sa ma ajutati sa slabesc.Multumesc!

  287. Am 45 de ani,am inaltimea de 1.70 si 90 de kg,nu reusesc sa slabesc deloc.Am probleme cu tiroida,am hipotiroidita,am probleme cu stomacul,gastrita hiperacida si hernie de disc.Cred ca cu tiroida am inceput in timpul cand am fost insarcinata cu fetita s-au dupa nastere din cate mi s-a spus,fetita are acum 9 ani,iar eu nu reusesc sa m-ai slabesc.Am redus din multe,adica din mancare,dulciuri,dar nici inainte nu faceam abuz,prea multa miscare nu fac,deoarece miscarile bruste imi afecteaza hernia de disc,serviciul este de natura birotica,lucrez la calculator 8 ore.Ce ma puteti sfatui sa pot face,sa m-ai pot da jos din greutate.
    Cu multa stima

  288. Bună ziua, as dorii câteva sfaturi daca sunte-ti dispus. Am 28 ani 2 copii şi 95kg la 169cm, as vrea sa mai slăbesc in ianuarie aveam 106(am slăbit tot cu aceasta dieta dar acum nu reusesc sa țin mai mult de doua trei zile, simt nevoia de ceva dulce si nu ma pot ‘abtine’).
    [email protected]

  289. Buna ziua! Ma numesc Ildiko si am mare nevoie de ajutorul dumneavoastră! Am 1.65 si cântăresc 105kg, va rog ajutați-ma sa dau jos 30 kg fata operatieMulțumesc frumos!!!

  290. Buna seara!Ma numesc Nae Mirela,am 26 de ani,o nastere prin cezariana si am o opertie de scoatere a bilei(fierea).Am 1,60 m si 94 de kg.As vrea foarte mult sa pot sa slabesc(sunt foarte complexata),dar nu sunt o persoana prea ambitioasa.Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi.Va multumesc!

  291. Buna ziua! Ma numesc Carmen, am aproape 48 ani, 1,67 m, 86 kg si nenumarate boli: Hashimoto, dislipidemie, steatoza hepatica, hernie de disc, gastrita cronica, insuficienta mitrala si tricuspidiana, etc. As dori sa slabesc (si e necesar) vreo 20kg dar nu stiu ce metoda sa adopt deoarece nu prea reusesc sa dau kilograme jos. Va rog sa ma ajutati in adoptarea unui stil de viata care m-ar putea ajuta sa redevin la o greutate cit de cit normala. Va multumesc pentru sprijin si ajutor!

  292. Buna ziua….am citit mult despre dieta si m am hotarat sa incep.Am 44 ani,1,65 si 96kg .Imi puteti da ceva sfaturi? Va multumesc

  293. Buna ziua am 18 ani ,1.60 si 60 de kilograme cum as putea sa ajung pana la 40 de kg, as vrea mult sa slabesc sunt foarte complexata .Ce sfaturi imi dati?Multumesc!

  294. Buna seara domnule doctor ,ma numesc Mihaela ,am 47 ani ,90 kg si 1,70 m . Anul trecut la sfarsitul lunii iunie am avut o interventie chirurgicala la soldul stang (proteza totala de sold) ,tot anul trecut m-am lasat si de fumat si menopauza bineinteles ,a contribuit si ea la kg adunate in scurt timp . In tot acest timp am fortat piciorul drept foarte mult si ma doare glezna foarte tare ,din ce mi-a spus medicul ortoped si cei de unde am facut recuperarea ar fi vorba de ligamente…si bineinteles kg adunate au un rol important in durerile mele..Va rog daca se poate sa-mi dati niste sfaturi pentru a scapa de kg adunate in plus si de pofta de dulciuri… sunt foarte complexata pentru ca nu am fost niciodata asa…intotdeuna am avut 68-70 kg ,va rog mult !!! Va multumesc !!!

  295. Buna seara, D-le Doctor am 53 ani, 1,60 si 101 kg, in urma cu 5 ani mi s-a depistat o hipotiroidita polinodulara autoimuna, din momentul depistarii afectiunii si pana in present am pus foarte, foarte multe kg, pe care nu reusesc sa le dau jos. Am rugamintea sa ma ajutati sa slabesc.. sa ajung la o greutate cat de cat normala. In acest moment urmez cu tratament pentru tiroida si pentru afectiunile cardiace pe care le am.
    Va multumesc foarte mult. Cu aleasa consideratie, Silvia.

    1. Daca tiroida este ” reglata ” si primiti tratament hormonal corespunzator, puteti slabi. Aveti conditiile mele de lucru pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  296. Buna seara! Am 56 de ani ,1,57m si 73 kg .Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi pentru a putea slabi si eu .Multumesc mult .

  297. Bună seara! Am 46 de ani ,1.65 m și 105 kg .Vă rog să mă ajutați în adoptarea unui stil de viață care m-ar putea ajuta să redevin la o greutate cât de cât normală. Vă rog frumos să mă ajutați cu câteva sfaturi. Vă mulțumesc pentru sprijin și ajutor!

    1. Aveti sigur sanse sa slabiti. Aveti conditiile mele de lucru pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  298. Buna seara! Am 18 ani, 1,60m si 100kg. As putea slabi cu dieta ketogenica? Am incercat in trecut o dieta si de la 79kg am reusit sa slabesc pana la 62kg..dar cand am renuntat..am ajuns la 100kg. Sper sa mai am sanse sa pot slabi pana la 60 macar si sa nu ma ingras iar.

  299. Buna seara domnule doctor Andrei!Numele meu este Violeta am 35 de ani,înaltimea de 1,65 cm si 78 de kg.Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac ca sa slabesc 15 kg .Adresa mea de email este [email protected]. Multumesc!

  300. Buna ziua . Am 19 ani, 86 de kg si 1,68 cm. Imi doresc sa slabesc peste 30 de kg. M am uitat pe siteul dumneavoastra, dar sincer nu ma descurc sa inteleg ce e de facut, daca ma puteti ajuta si pe mine. O zi buna 🙂 .

  301. Bună seara. Mă numesc DIANA. Acum 4 ani Mi-am pus inel de slăbit la stomac.
    Aveam 117 kg. Și în primul an am slăbit 30 de kg.
    Apoi următorul an mam menținut. Dar de anu trecut am început sa mă îngraș la loc și am ajuns la 110 kg iarăși. Mă puteți ajuta cu câteva sfaturi? Am 1,70 înălțime.
    Va mulțumesc anticipat.

  302. Buna ziua ! E adevarat ,,sunt cam in varsta (56 ani) dar daca s-ar putea as dorii si eu un sfat sau o idee sa dau jos din kg (90 si ceva ) Mersi frumos si pt florile ce le postati pe fb .. Adevarat gentelman

    1. Buna ziua. Multumesc pentru cuvintele frumoase, ma bucur ca va plac 🙂
      Aveti pe mail conditiile unei colaborari.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  303. Buna ziua. Am 35 ani, inaltime 170, 100 kg. Imi recomandati operatie de micsorare a stomacului ???? sau o diete severa….?? Va multumesc

    1. Buna ziua. Dupa o micsorare de stomac o sa aveti, dupa ce va dati jos de pe masa de operatie…fix aceleasi kg pe care le aveati imediat inainte de operatie. Operatia in sine NU VA SCAPA de nici macar 1 gram. Ulterior, insa, dieta postoperatorie ( care este hiperproteica si low carb ) va va ajuta sa slabiti. Inainte de operatie aceasta dieta poarta numele de dieta ketogenica hiperproteica, dupa operatie se numeste dieta postoperatorie si este low carb, hiperproteica si intens hipocalorica.
      Aveti pe mail conditiile unei colaborari.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  304. Buna seara dl. doctor. As dori sa slabesc 35 de kg. In urma unei operatii de fibromi, am ramas fara uter, tendinta e de ingrasare. Am ajuns la 119 kg si am 1,65. Asi putea slabi fara interventia reducerii stomacului?. Ar fi mai indicat. Va multumesc mult. PS. Nu locuiesc in Romania.

    1. Buna ziua. Puteti slabi si fara o micsorare de stomac. Vedeti rubrica de transformari – sunt oameni care aveau greutate de operat si au slabit foarte elegant si frumos cu dieta. Putem colabora si online. Aveti pe mail conditiile unei colaborari.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  305. Buna ziua, dl doctor! Numele meu este Viorica,am 34 ani, cu o inaltime de 1,75 cm si 95 kg. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce ar trebui sa mananc pt a slabi cel putin 10 kg. Adresa mea de mail: [email protected]. Va multumesc din suflet.

  306. Buna ziua! Am 31 de ani, 1,63 si in jur de 97 de kg, cu hipotiroidie. Pot spune ca nu mananc la ore tarzii sau produse fast food ori dulciuri dar tot degeaba. As avea nevoie de ceva informatii de la dvs [email protected] este emailul meu. Va multumesc!

  307. Bună ziua domnule doctor!numele meu este Adelina.sunt o mămică de 22 de ani și după naștere am rămas cu câteva kg în plus. Am 1.65 înălțime și 83 kg.. înainte sa rămân însărcinată aveam 67,68..nu reușesc sa dau jos kg acumulate.. ce m-ați sfatuii?? Mailul meu [email protected] va mulțumesc! O după-amiază plăcută va doresc!

  308. BUNA SEARA,NUMELE MEU ESTE ALINA sunt o mamica de 24 de ani.Am 1.60 înălțime și 90 kg.. înainte sa rămân însărcinată aveam 67,68..nu reușesc sa dau jos kg acumulate.. ce m-ați sfatuii??

  309. Buna seara domnule Doctor A.Laslau ! Ma numesc Gabriela , am 65 ani / 1,59 inaltime / 88 kg.In urma unui tratament antidepresiv am luat in greutate 33 kg (greutatea mea pana la 57ani a fost 55 kg.) am probleme grave reumatologice .Va rog mult recomandat-mi cum sa dau jos din aceste kg si cat !? Multumesc astept un raspuns , desi stiu cat de ocupat sunteti !

  310. Buna ziua d.le doctor, ma numesc Mădălina am 41 de ani, 1,67 inalțime si 82kg.
    Va rog frumos sa-mi spuneți si mie ce ar trebui sa mananc pentru a slabi cel putin 10 kg.
    Mail-ul meu: [email protected]
    Va mulțumesc mult.

  311. Buna seara ,domnule doctor! Ma numesc Adriana ,am 57 de ani si de cand m-am lasat de fumat (un an)m-am ingrasat desi ,in general tin cont ce mananc sau beau (fara paine,fara sucuri,fara porc,fara grasimi,fara dulciuri dar mananc fructe,beau apa plata cu lamaie,merg cel putin 30 de minute pe zi).Am 1.69m si 85 de kg ,depunerile fiind mai ales pe burta.Astept sa ma sfatuiti dv. cum as putea sa mai slabesc in jur de 10 kg! Emailul meu este : [email protected] Va multumesc pentru ajutor!

  312. Buna ziua domnule Doctor.Am 47 de ani, 1.68m si 88kg,am hipotiroida operata si am mare nevoie de ajutor(problema mea este zaharul).Va multumesc.

  313. Buna seara!
    Numele meu este Dorina,si as dori daca se poate sa ma ajutati sa pot pierde in greutate…
    Am inaltimea: 1.77, si 83 kg…Va multumesc!!

  314. Buna seara Dl Doctor
    Ma numesc Ionela,am 25 de ani si dupa sarcina cu nastere data acum 3luni am ramas cu cateva kg in plus si nu ma simt bine deloc in pielea mea.
    Am 167cm si 80 kg,ma puteti ajuta si pe mine Sa Mai sau cateva kg Jos? Am nevoie de sfaturi,ajutor.
    Multumesc anticipat
    Adresa email : [email protected]

  315. Buna ziua ma numesc Adriana sunt o mamica de 26 de ani si dupa nastere am ramas cu kg in plus .Am 1.65 inaltime si 85 kg.Vreau sa-mi recomandati o dieta pt a slabi cel putin 30 kg. Adresa mea este

  316. Buna ziua, ma numesc Andra, am 27 de ani, 1.74h si 63kg. Mentionez ca sunt operata de scolioza si am tije pe coloana, deci greutatea mea nu ar trebui a depaseasca 55kg ca sa nu am dureri mari de spate. De 2 ani m-am tot ingrasat foarte mult, eu mancand 1 data pe zi de regula dupa-masa – seara si in rest dulciuri si fructe la orice ora a zilei. Am inceput de 1 saptamana sa merg la sala si sa fac cycling. As dori un sfat din partea dvs. Va multumesc. O zi buna!!

  317. buna ziua domnule doctor .Am 43 de ani 1.50m si 75 de kg si doresc sa slabesc .Nu am tinut nici o dieta dar as vrea sa renunt la unele alimente,sucuri,dulciuri etc.imiputeti spune va rog cum pot proceda? Multumesc anticipat

  318. Buna ziua. Ma numesc Cristian am 31 de ani 1,93 m si 120 de kg. As dori si eu o dieta pt a ajunge la 100 kg. Multumesc anticipat si va felicit pt tot ceea ce faceti. Felicitari inca odata.

  319. Buna ziua. Am 38 de ani, 168cm si 94 kg, asta dupa nasterea celui de-al doilea copil, imi doresc foarte mult sa slabesc, dar nu stiu cum sa incep… v-as fi recunoscatoare daca m-ati indruma cu un sfat , va multumesc .

  320. Buna ziua domnule doctor!
    Doresc o colaborare cu dumneavoastra!
    Va tot scriu de ceva timp pe mail fara a avea un raspuns.
    Va multumesc anticipat!

  321. Buna ziua domnule doctor!
    Doresc o colaborare cu dumneavoastra. Am 1.68 cm si 90 kg si nu reusesc deloc sa mai scap de kg.
    Va multumesc anticipat!

  322. buna ziua am 35 de ani 1.65 si 105 kg as vrea sa ma ajutati sa slabesc va rog frumos ajutati ma

  323. Bună ziua . Am 28 de ani 167cm și 75 de kg . Am încercat foarte multe diete dar nici una nu a mers …a-și vrea sa ma sfătuiți cum a-și putea da jos 10-15 kg . Multumesc

  324. Bună Ziua Domnul Doctor l! Ma numesc Oana, locuiesc în Austria, sunt din Brașov! Am 27 de ani și ma lupt cu kilogramele pe care le am depus după a doua sarcina! Am 1,65, și 98kg, Am prietene care au slăbit cu ajutorul dvs, va rog am nevoie de ajutorul dvs, ptr a pierde de kilograme, am controale făcute, nu sufer de nicio boala! Dacă se poate sa îmi spuneți în ce consta regimul dvs pe zile! Va mulțumesc cu Respect Oana!

  325. Bună Ziua Domnul Doctor l! Ma numesc Oana, locuiesc în Austria, sunt din Brașov! Am 27 de ani și ma lupt cu kilogramele pe care le am depus după a doua sarcina! Am 1,65, și 98kg, Am prietene care au slăbit cu ajutorul dvs, va rog am nevoie de ajutorul dvs, ptr a pierde de kilograme, am controale făcute, nu sufer de nicio boala! Dacă se poate sa îmi spuneți în ce consta regimul dvs pe zile! Va mulțumesc cu Respect Oana! Adresa de e-mail este [email protected]

  326. Buna ziua!
    am 1,68 si am 80 kg.as dori sa mai slabesc cam 20 de km.ce trebuie sa fac.am incercat mai multe metode de slabit dar ma mentin la 80 kg.va multumesc
    emai [email protected]

  327. Buna ziua,domnule doctor am 49 de ani ,1.60 si 89 kg.imi doresc enorm sa slabesc 10 kg,ma puteti ajuta?Multumesc.

  328. Buna ziua,domnule doctor.Ma numesc Sorina,am 2 copii si nu m-ai fac fata treburilor zilnice.Ma ingras vazand cu ochii,am 1.64 inaltime si 73 kg in urcare si o pofta foarte mare de mancare.Am uitat sa precizez ca am 36 ani.Va rog frumos sa ma ajutati…multumesc [email protected].

  329. Buna ziua,domnule doctor am 44 de ani,1,66 si 100 kg.Imi doresc enorm sa slabesc deoarece m-am pricopsit si cu niste boli care necesita slabire. Multumesc.

  330. Buna ziua,
    Am 29 de ani, 1,50 si 54 de kg. Incerc sa dau jos 5 kg sa ajung la 49 dar nu prea reusesc. De o luna m-am apucat de alergat, iar acum ca a dat frigul, am o bicicleta stationara si fac min 20 min pe zi. Imi puteti da si alte sfaturi ce as putea sa fac sa reusesc sa slabesc? mentionez ca mananc rar paine, la fel si dulciuri.
    Multumesc

  331. Buna seara. Am 62 de ani, 1,55 si 65 de kg. Incepand cu menopauza am tot pus pe mine kg. Inaite de menopauza , timp de 25 de ani nu am avut probleme de nici un fel cu greutatea, mentinandu.ma la 50 de kg. Nu m.ar deranja extrem de mult aspectul fizic, sa zicem, cat durerile de articulatii. Nu ma omor dupa dulciuri, nici in ceea ce priveste mancarea nu exagerez. Partea proasta este ca nu prea am posibilitatea de a face miscare, deorece timpul il petrec cu nepotica. Multumesc. [email protected]

  332. Buna ziua.Am 1,57 si 77kg.Am tot incercat sa tin diete,dar in momente de stres,nu mai e valabila nici o dieta,mananc fara sa ma mai gandesc.Fac acum sport,s a marit masa musculara si a scazut grasimea,dar mai mult de 3- 4 kg nu reusesc sa dau jos.

  333. Buna seara! Ma numesc Raluca Dorobat, am 20 de ani, 1.65 si 94 de kg! Credeti ca ma puteti ajuta cu o dieta? Va multumesc!

  334. Buna seara, domnule doctor. Am 45 de ani si nu pot sa slabesc. Am incercat fel de fel de diete si pastile.
    Am 71 kg si 1,68. adresa de e-mail este [email protected].
    va rog sa ma ajutati, multumesc

  335. Buna ziua. As dori sa stiu daca ma puteti ajuta. Am 47 ani, 1,60 m si 67 kg. Mi-as dori sa slabesc cel putin 5-6 kg. Va multumesc.

  336. buna seara mi_as dori enorm de mult daca ati putea sa ma ajutati sa slabesc .Am 1,65 si 102kg ajutatima daca puteti am 47 de ani si am probleme cu picioarele trebuie neaparat sa slabesc dar nu stiu cum dumneavoastra sunteti salvarea mea.Va multumesc. adresa email [email protected]

  337. Buna ziua

    Am 42 de ani, 78 de kg, 1,70 inaltime. Sunt diagnosticata cu hipotiroidism gr 2 si tiroidita cronica. Am un regim alimentar foarte sanatos si totusi pun kg in plus. As dori sa slabesc 10-15 kg si sa ma mentin. Multumesc.

  338. Buna seara,numele meu este Suzana,am 26 de ani,1.64 si 98 kg.As dori sfatul dumnevoastra in legatura cu o dieta potrivita ca sa pot ajunge la greutatea care ar trebui sa o am ,asta insemnand -25 kg cu indulgenta:).Va multumesc.

  339. buna ziua ,am 44 de ani ,1.67 m si 78 kg.Va rog o dieta in ultimii 2 ani din cauza preemenopauzei am pus 15 kg.Va rog din suflet o dieta.

Comments are closed.