-32kg cu dieta keto


-32kg cu dieta keto

ET: Salut Andrei.

Dupa ~5 luni am trecut prin prima zi de trisat in care am mancat dulce si carbo de o potriva.

A fost interesant, dupa atata timp sa simti gustul placintei cu prune, a clatitelor sau a inghetatei care mi se pareau exagerat de dulci, a berii sau a pastelor (de parca era prima data cand mancam asa ceva). La pranz am mancat cotlet la gratar, n-am mai rezistat cu atata dulce si carbo 🙂

Ma gandeam ca pentru a-ti multumi sa facem impreuna si un studiu de caz pe care daca doresti sa-l publici. Din pacate nu am niste poze clare inainte sau dupa, doar extrase din diferite contexte (la 120kg – 10 Martie 2015 >> la 88kg – azi dimineata dupa o zi de trisat). O zi excelenta!

unnamed (1) unnamed

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

3 thoughts on “-32kg cu dieta keto”

  1. Buna ziua! Am fost diagnosticata si tratata cu citostatice si ulterior am făcut autotransplant pt.cancer limfatic cu celularitate mixta B ,ma simt bina dar din păcate la un an de zile de la cele întâmplate mai sus am luat proporții ,adică la 167 cm am 105 kg. Ce pot face sa slăbesc? Mulțumesc anticipat pt.ajutor.

Comments are closed.