-30 de kilograme in 6 luni!

A slabit 30 de kilograme in 6 luni cu dieta keto
Vointa extraordinara, dieta potrivita. Am slabit 30 de kg cu dieta keto, de la 104 am ajuns la 74 in 6 luni. Iar ca si masura, de la 48, la 40. Va multumesc inca o data, din tot sufletul!
unnamed (3)

unnamed (2)

unnamed (4)

 

unnamed (1)    unnamed (5) unnamed

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:
Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici
VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact
Dr. Andrei Laslau

114 thoughts on “-30 de kilograme in 6 luni!”

  1. FELICITARI DIN SUFLET!!!!!!!!!!!! Zambiti !!!!!! Aveti toate motivele din lume!!!

    1. Bună ziua, domnule doctor! Citesc de o perioada buna articole despre oamenii care reușesc sa slăbească urmare a sfaturilor dumneavoastră. Atât eu 42 ani, cât și fiul meu 14 ani, aceeași înălțime 178 cm, ne confruntăm cu o greutate foarte mare. Eu 110 fiul 98. Am încercat mai multe scheme de slăbire fără rezultate pe termen lung. Eu am un program sedentar, 10 ore pe zi în fata calculatorului, fiul a început un program sportiv asistat de un antrenor specializat. Va rog sa ne ajutați sa ajungem la o greutate normală. Aștept cu nerăbdare un semn de la dumneavoastră.

        1. buna seara,domnule doctor!imi doresc tare mult sa slabesc,dar nu reusesc.am 48 ani si am 95 kg si 160cm.am incercat mai multe metode de slabit.am avut si realizari dar pentru putin timp.nu am mesele regulate din cauza programului de munca,mananc putin dar nu cred ca le asociez alimentele bine.mi-ar prinde bine un consiliu.va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine.va multumesc anticipat.

  2. BRAVO!Felicitari!Vreau sa incep si eu lupta cu multele kg in plus acumulate de-a lungul anilor ,si v-as ruga sa-mi spuneti cum ati procedat de ati inceput colaborarea cu dl. doctor?sincer eu am mare nevoie de ajutor si consiliere!va multumesc

  3. As vrea si eu reteta cu ce se mananca pe saptamani prima saptamana cu ce se incepe.
    multumesc

  4. Stimate Domnule Doctor, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Aud numai de bine de dvs. si va urmaresc mereu la tv, dar de-abia acum indraznesc sa va las un mesaj. Am 41 de ani, 3 copii (nasteri naturale), 113 kg la 1,67 m, hipertensiva, un program de lucru ce nu-mi permite mese regulate in timpul zilei si recunosc imi lipseste vointa. Ma apuc de o cura si o las brusc din n motive. Nu mai mananc paine de ceva timp dar nu reusesc decat sa mentin aceasta greutate, nu si sa o reduc. Sper sa fiti salvatorul meu. Va multumesc anticipat si Dumnezeu sa va binecuvanteze! ([email protected])

  5. Va salut cu respect, d-le Doctor !

    Dieta dumneavoastra este extraordinară. În urma cu 3 luni, am început și eu acest stil de viață și am avut rezultate neasteptate. La inceputul dietei aveam 1,67m inaltime si 103,5 kg. După 2,5 luni am slabit 17kg. Am plecat 10 zile în concediu, perioadă în care am ținut în continuare dietă cu niște excepții. Adica, am mâncat vreo cinci înghețate mari, am mâncat de vreo două ori cartofi prajiti, 3-4 piersici, doi pumni de cirese și am băut 5-6 beri pe zi. Îmi era teamă ca am pus 2-3 kg înapoi, dar surpriză mea a fost foarte mare când, ajuns acasă, m-am cântărit și am constatat ca nu am pus decât 600gr. Am reintrat în program și sper să mai dau jos vreo 10-15 kg. De ceva timp cochetez cu ideea de a ține un post negru. Am citit câteva articole despre beneficiile postului negru. În Rusia, chiar exista o clinică unde oamenii se interneaza pentru a tine post.Postul negru este studiat acolo de 60 de ani.
    Puteți sa ne spuneți ce parere aveți despre postul negru ?
    Va mulțumesc !

  6. Buna ziua!Ma numesc Mariana ,sunt din Iasi ,am 41 de ani si am o problema mare cu greutatea .Inaltimea este de 1,68 iar greutatea 98kg.Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati.

  7. Stimate Domnule Doctor, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine; si eu va urmaresc pe facebook si va admir dorinta si staruinta de a ajuta pe cei cu probleme de greutate; mereu am vrut sa va solicit sfaturile, insa abia acum indraznesc sa va las un mesaj. Eu nu mai sunt tanara, poate ca nu este indicat sa urmez o astfel de dieta la varsta mea, eu am 64 de ani si 92 kg si 1,61 m -nu am alte probleme de sanatate-inafara de artroza.

  8. Buna ziua! Am 34 ani, 1,62 m si 74 kg, in urma sarcinii am ramas cu 18 kg in plus. As vrea sa ajung la greutatea dinainte de sarcina. Mentionez ca mai alaptez. Ce sfaturi și ce dieta îmi recomandați?
    Va multumesc anticipat!
    e-mail: [email protected]

  9. Buna ziua,

    Ma numesc Anda ,sunt din Constanta,am 43 de ani,inaltime de 1.72 si 96 de KG.
    Am probleme mari cu greutatea.

    Ce sfaturi și ce dieta îmi recomandați?

    Va multumesc anticipat!

  10. Buna ziua domnule doctor!! Va tot urmaresc portalul si sunt mirata pe zi ce trece ce rezultate publicati…am 1,62 cm si 75 de kg…nu reusesc sa dau nici un gram jos….muncesc zi de zi chiar si sambata si dumineca si tot nu dau nimic jos….nici cu mancatul nu ma omor prea tare dar totul se acumuleaza in organism…va rog sa ma ajutati si pe mine sa dau ceva kg jos…va multumesc anticipat si sa stiti ca va apreciez foarte mult pt ceea ce faceti pt noi grasunii :))

  11. Buna ziua, am 46 de ani. am 105kg si 1.60m si vreau sa slabesc dar nu ma pot abtine de la mancare ..
    Multumesc anticipat pentru raspuns .

  12. Buna am trimis multe ms dar nici un raspuns despre cum as putea incepe o colaborare cu dumneavoastra….ce pot face….multumesc

  13. Sunt mai mult decat frapata de vointa, de care dau dovada multe persoane care hotarasc sa slabeasca…si reusesc! BRAVO!
    As dori si eu sa le urmez exemplul, bineinteles sub indrumarea DVS., domnule Dr.Andrei Laslau.Va multumesc anticipat si Va urez sa aveti numai bine!

  14. Buna ziua domnule doctor, vad din ce in ce mai multa lume multumita de sfaturile sale.As vrea sa slabesc si eu 15kg.Eu Sufar de tiroida, iau eutirox.Va multumesc [email protected]

  15. Buna ziua ,

    am 86 kg si 1.70 m.Ma chinui de ceva vreme sa slabesc , dar nu reusesc.Va rog ,ma puteti ajuta?

    Multumesc !

  16. Buna ziua.

    Urmaresc cu interes rezultatele obtinute de pacientii dvs. Ma numar si eu printre persoanele care lupta cu kg in plus. Am greutatea de 110 kg la 1,70cm. Va rog sa ma ajutati sa scap de kg surplus… Fiica mea are 12 ani, 1,50cm si 65 kg….as dori si pentru ea o dieta care sa o ajute la eliminirea kg. Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dvs.

  17. Buna ziua domnule doctor ! Am 41 ani , 1.65 m si 77 kg. As vrea sa slabesc 10 kg. Ati putea sa-mi recomandati o dieta , tinand cont ca am o viata sedentara , adica 8 ore de lucru la birou, iar acasa e prea putin efortul . Va multumesc !

  18. Buna ziua, Dr. Andrei Laslau. Ma numesc Viorica, am 36 de ani, la inaltimea de 1,62 cm cintaresc 78 kg. Dupa nastere am adaugat 17 kg. Am tinut mai multe diete si am reusit sa slabesc doar cu 7 kg….. As vrea ajutorul D-stra pentru a slabi inca 10 kg…. Va multumesc anticipat.

  19. Buna seara domnule doctor! Ma numesc Ruxandra, am 47 ani, 1.64 m si 67.5 kg. si mi-as dori tare mult sa ajung la 59 – 60 kg. Aceste 7.5 kg de care as vrea sa scap, le-am “castigat”in decursul catorva luni, de cand m-am lasat de fumat. Nu am tinut niciodata o dieta si nici nu am avut probleme cu greutatea pana acum.
    Mi-as dori tare mult sa ma ajutati sa scap de kilogramele nedorite. Va multumesc anticipat!

    1. Aveti conditiile unei potentiale colaborari pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

    1. Aveti conditiile unei potentiale colaborari pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  20. Buna ziua. Am 29 de ani si dupa doua nasteri naturale nu reusesc sa scad sub 110 kg la o inaltime de 1.64 cm. Daca m-ati putea ajuta as fi cea mai fericita mamica din lume. In speranta unui raspuns eu va las o adresa de email. [email protected]. Va multumesc domnul doctor

  21. Buna ziua, Dle Doctor! V-am mai trimis 2 ms, stiu ca sunteti ocupat/implicat in multe activitati, insa as dori sa -mi dati o mana de ajutor in incercarea de a pierde 7-10 kg, nu mai mult, cat sa ma simt bine in pielea mea.
    Cu consideratie,
    Iulia

  22. Buna ziua. Ma numesc Simona am 27 de ani..si 73 kg…acum..eu am reusit de acum 2 ani pana in prezent sa ajung de la 106 kg la 73…va rog mai vreau sa dau 10-14 kg jos ..ma puteti ajuta.? Va multumesc

  23. Buna seara. As dori si eu sa slăbesc. Mă puteti ajuta? Am înălțime 1,70 și 90 kg. Va mulțumesc! Roxana. O seara bună

  24. Buna ziua! As dori si eu sa slabesc!
    Am tinut nenumarate diete, slabisem mult, insa tot timpul a intervenit efectul yoyo. Imi este greu sa ma mentin. Am 22 de ani, 114 kg, 1.72 inaltime.

    ( [email protected] )

    1. Buna ziua. Aveti pe mail conditiile unei colaborari.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  25. Buna seara domnul doctor tare mi-ar placea cand aveti timp sa imi trimite-ti si mie pe mail cum as putea slabi 15 kg am 80 momentan in urma sarcinii m-am ingrasat 25 kg si am dat doar 10 in primele 3 zile de spitlizare.acum dupa 1an si 5 luni nici un gram.v multumesc

    1. Buna ziua. Aveti pe mail conditiile unei colaborari.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  26. buna ziua! credeti ca ati putea sa ma sfatuiti si pe mine pt a da cateva kg jos? am 1,62 si 65 kg si o varsta de 23 de ani. nu mananca f mult, nu stau la masa ca un om normal de 3 ori pe zi, doar mai ciugulesc. am tinut regim, am slabit 3 kg intr-o sapt si le-am pus inapoi in 2 zile. nu stiu ce sa mai fac, intru in panica 🙁 va multumesc anticipat si sper ca aveti o solutie pt mn!

      1. va multumesc, dar cred ca din cauza e-mail-ului meu nu am primit nimic de la dumneavoastra! imi puteti retrmite mesaj pe [email protected] . da, as fi incantata sa colaborez cu dumneavoastra!

  27. Dl. doctor Andrei Laslau, sunt disperata deoarece incerc de ani buni sa slabesc si nu reusesc. Am tinut o groaza de diete care si-au facut efectul pe moment, dupa care m-am ingrasat din nou.Dati-mi un sfat, cum sa procedez?

  28. Buna seara, va rog sa-mi dați pe email detaliile unei colaborări cu Dvs. Mulțumiri anticipate.

  29. Buna seara,am 1,63 și o greutate de 86,am 27 de ani,mă puteți ajuta să ajung la o greutate normală?multumesc

  30. Buna ziua dl doctor
    Ma numesc Mihaela am 42 anı anul acesta am trecut prıntro perıoada f grea mıam rupt pıcıorul am trecut prıntro operatıe bimaleoller mı sa pus platına acum sunt bıne multumesc luı dumnezeu .problema este ca stınd ın pat tot tımpul 5 lunı de zıle nefacınd nıcı un efort am luat multe kg ın plus . eu faceam sala de sport aveam servıcı . am 1.72 şi 78 kg .ce reteta ımı putetı recomanda ? va multumesc frumos
    adresa de e maıl : [email protected]

  31. Buna seara , va rog ajutati-ma . Ma puteti sfatui cum sa ajung la greutatea mea normala. Ajutati-ma va rog. Multumesc

  32. Buna ziua domnule doctor ma confrunt cu kg in plus din adolescenta acum dupa a doua sarcina am ajuns la 104kg la 1,72.am tinut numeroase diete incepand de la daneza,disociata, dunkan toate ajutanduma pe moment.asi dori sa intru in lupta cu kg si m-ar interesa un program cu ex de mancare.tin sa precizez acum am un program sedentar sunt in concediu de maternitate .

  33. Domnule doctor,am 46 de ani sunt f mica de inaltime,1,43msi greutatea de 67 kg,va rog sa ma ajutati sa albesc macar 10 kg…de fapt eu imi doresc sa ajung la 52-53 kg,dar as fi f fericita sa slabesc macar 10 kg. va multumesc anticipat. [email protected]

  34. buna seara domnule doctor dupa cum observ citind mesajele sunteti colacul de salvare a celor cu multe kilograme
    intre ei am ajuns si eu,in urma cu trei ani am avut o greutate accetabila de 72 kg dar dupa ce m-am lasat de fumat am urcat vertiginos la 99kg la o inaltime de 1.70 m.si am 57 ani.
    cu respect va rog dati.mi si mie o mana de ajutor si scoteti.ma din ac easta situatie mizera si insuportabila…multumesc anticipat!
    [email protected]

  35. Buna seara,
    Am 52 ani si 98 kg, am colesteroul ridicat si sunt la limita inferioara hipertensiune.
    Am o activitate sedentara, nu mananc foarte mult, in general imi plac foarte mult fructele si legumele. Am inceput sa ma misc mai greu, nu pot sta mult in piciaore si nu pot merge mult pentru ca ma dor picioarele.
    M-ar ajuta sa stiu exact pe zile ce ar trebui sa manac pe zi cu diverse variante de mese.
    Am glaucom cu unghi ingust, prin urmare nu pot bea decat cafea fara cofeina, fara cicolata neagra. fara ceai negru, verde si orice contine cofeina.
    Va rog daca se poate as vrea mai multe sfarturi.
    e-mail : [email protected]
    Va multumesc

  36. Va rog sa-mi transmiteti pe email detaliile unei colaborari cu dumneavoastra. Multumesc!

  37. Buna dimineața ,D-le Dr Andrei Laslau,
    Va rog mult ajutați-ma sa ies din acest impas Am început sa am probleme de sănătate din cauza greutății . Am colesterolul mare si mi s-a spus ca riscul de a avea un infarct este foarte mare.Am 37 de ani,înălțimea 1.67 si 85kg.Sunt foarte activa 6 zile pe saptamana (de la 7 dimineața pana la 7 seara îmi merg picioarele?).Din cauza muncii iau doar o masa pe zi .Problema aceasta o am de 3 ani .De-altfel am si ovare polichistice.Va mulțumesc anticipat !

  38. am 1.60 inaltime 66 kg si as vrea sa ajung la 50 kg….de la nastere nu mai reusesc sa dau jos kg acumulate….multumesc

  39. Buna ziua D-nu doctor…va uramaresc activitatea de ceva vreme..si ma.m hotarat sa va cer ajutorul..am 1,58..înaltime si 68kg imi doresc din tot sufletul sa dau jos cel putin 10 kg ce sa fac si cum sa fac…? Helpppp! Multumesc din suflet! Mail:[email protected]!

  40. Buna seara, ma numesc trandafir monica am38 ani si 79kg,am doi copii nascuti prin cezariana asta pentru ca la prima sarcina am avut probleme cu tensiunea si am acumulat 35kg, de atunci ma confrunt cu greutatea,am probleme cu retentia de apa cu toate ca iau metroprorol si indapaminda,sunt o persoana care sunt tot timpul intr-o continua miscare atat acasa cat si la serviciu iar din cauza asta nu pot avea 3 mese regulate pe zi si recunosc imi plac tare mult fructele,mananc foarte multe pe zi si nu pot renunta la ele, Mar ajuta tare mult sfaturile dumneavoastra va multumesc anticipat .o seara buna.

  41. Buna ziua ,domnule doctor.am 24 de ani,157 cm si 74 de kilograme.acum 6 luni am nascut prin cezariana si inca alaptez.v-as ruga sa-mi dati si mie sfaturi cum as putea slabi,dar in acelasi timp sa nu-mi afecteze laptele.email [email protected]. va multumesc enorm

  42. si eu imi doresc acelasi lucru …sa scap de kg nedorite.ast si eu un raspuns . va multumesc

  43. Buna seara domnule drAndrei ,as dori si eu o consiliere .Am 53 ani ,163m si 127kg vreau sa slabesc darnu reusesc ,am o activitate medie ,sunt hipertensiva si am si steatoza hepatica .va rog daca ma puteti ajuta .Multumesc !

  44. Buna ziua domnule Doctor,

    In perioada 08-10 august 2015 v-am trimis un mesaj la adresa de pe site-ul dumneavoastra “Contact Andrei Laslau”, dar nu am primit niciun raspuns de la dumneavoastra. Va pot contacta altfel? Multumesc, numai bine!

  45. Am urmat regimul ducan 1 an de zile si am slabit 30 kg dupa care am renuntat si le am pus la loc tot intr un an am 1,60 inaltime si 103 kg si as dori sa adopt un stil de viata care sa ma ajute sa ma simt bine in pielea mea pur si simplu toata ziua stau in picioare si nu fac miscare mai deloc sunt asistenta medicala la blocul operator deci stau in picioare dupa care ma transform in medic stomatolog inca 8 9 ore deci stau in picioare si atat nu vreausa caut scuze dar probabil am nevoie de sfatul unui specialist care sa imi recomande calea de urmat va multumesc anticipat astept un raspuns

    1. Buna ziua,
      Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  46. Buna ziua,v-am trimis un email in urma cu aprox o saptamana si nu am primit nici un raspuns.Stiu ca sunteti ocupat insa in limita pretiosului timp de care dispuneti,va rog sa imi raspundeti. Multumesc mult,Nadia Silvia

    1. Buna ziua,
      Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  47. Bună ziua! Aș dori să mă ajutați în lupta cu kilogramele; am 40 de ani, 1,68 m și 98 kg. Vă mulțumesc anticipat și aștept răspuns de la dumneavostră.

  48. Buna seara, domnule doctor. De multa vreme va urmaresc pe facebook dar nu am incercat sa va abordez pana acum. Am 1,65 si 90 de kg si dietele nu ma ajuta prea mult. As vrea sa incerc metoda dvs de care aud lucruri f.bune. Va multumesc f.mult. ( [email protected])

  49. Buna seara domnule doctor. Va urmaresc de ceva vreme si am ramas uimita de realizarile pe care le au persoanele care au urmat metoda dumneavoastra. Si eu ma confrunt de la o vreme cu problema kilogramelor. Cu 2 ani in urma am tinut dieta Dukan timp de 10 luni, timp in care am reusit sa slabesc 8 kg(adica f. putin comparativ cu alte persoane care au slabit dublu, chiar daca eu nu m-am abatut nici un pic de la dieta). Dupa intreruperea dietei am pus pe mine dublul kilogramelor pe care le-am dat jos in timpul dietei si m-am ales si cu anilize destul de proaste adica colesterolul marit si steatoza hepatrica.Mentionez ca mananc f. putin. Am 53 de ani 1,61 si 86 kg, activitatea mea este de 8 ore in fata calculatorului. As vrea sa incerc metoda dvs daca s-ar putea. Multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns de la dvs. ([email protected])

  50. Buna seara domnule Andrei,as vrea si eu sa slabesc si am vazut ca dieta dvs da roade.As dori sa ma ajutati!Am varsta de35ani si am 1,67 si 100kg.Si nu stiu cum sa tin o dieta,am tinut dieta disociata ,intradevar am slabit dar am pus inapoi mult mai mult.Va rog sa ma ajutati!Multumesc

  51. Buna ziua!!Am mai trimis mesaj de siteul dumneavoastra dar nu am primit nici un raspuns.As fi interesata intr-o colaborare cu dumneavoastra.Multumesc anticipat.

    1. Buna ziua.
      Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  52. Am 34 de ani,1.60 inaltime si 98 de kg,am o hipertensiune renala secundara (pt care am trata ment),am 3 operatii pe rinichiul drept si mai urmeaza una dar ,doar atunci cand voi avea mai mare curaj,acum vreau doar sa-mi spuneti ce am voie sa mananc,ce n- am voie si sa incep o dieta ca sa mai dau jos 25 de kg si voi fi super multumita ,iar atunci voi merge sa-mi fac ultima operatie la rinichi.Multumesc foarte mult pt ce postati si pt incurajari.

    1. Buna ziua.
      Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  53. Buna ziua, am 38 de ani,1,63m si 83 kg m-a lupt cu kg de mică nu reușesc sa scap de ele deloc,am fost si la nutriționist de doua ori am dat jos 23 kg de fiecare data dar după un timp le-am pus la loc. Va rog sa m-a ajutați si pe mine sa slăbesc .

    1. Ati putea relua dieta de la nutritionist, iar, dupa ce slabiti, sa tineti o forma mai usoara de dieta, dar tot dieta…nu ne intoarcem la torturi si prajituri fara sa punem la loc tot ce am pierdut!

  54. buna ma numesc naomi si am 25 de ani
    am 6 copii si in urma sarcini mam ingrasat foarte tare.. am 103 kg
    ce mai mic copil are vars ta de 6 luni si il alaptez.. cum asi putea sa slabesc??
    [email protected]

    1. Buna ziua.
      Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  55. Bunä Seara, am 1,60 si 62 de kg. As vrea sä ajung si sä si rämin la 54-55 de Kg. Dar orice fac nu reusesc. Fac naveta zilnic si de aceea am un program foarte incärcat si stressant mä trezesc zilnic la 05:30 si ajung abia la 18:00 acasä binenteles epuizatä. Sint singurä si nu am ajutor emotional ceea ce mä face uneori sä cred cä si acest aspect tb laut in considerare (?) cum as putea sä släbesc pe “termen lung”??

  56. Buna seara !Va apreciez foarte mult pentru tot ce faceti, ati adus bucuria multor oameni , de aceea apelez si eu la d-vstra . Am 43 ani , 1.73 si 89 kg, si o munca sedentara . M-as bucura sa-mi prezentati conditiile unei colaborari.
    Va multumesc anticipat!

  57. Buna ziua,

    as avea si eu nevoie de ajutorul dvs. Am 1.7m inaltime, si 104 kg. Am ajuns la aceasta greutate dupa o sarcina, dar nu reusesc sa revin la greutatea initiala de 65 kg, desi au trecut 4 ani…
    Va rog mult sa ma ajutati.

    Multumesc.

  58. Buna seara! Sufar cu tiroida sunt operata ,sunt sub tratament cu eutirox ‘am 107 kg inaltime 1,80 ,am 54 de ani,in ultima perioada m-am igrasat ff mult.Am dureri de picioare si deasemeni ma dor si calciele,ajutati-ma si pe mine cu sfaturile dvsa mai ajung la 80kg cat aveamVa multumesc!([email protected])

  59. Buna ziua domnule doctor. Va rog frumos ajutati-ma in lupta grea cu kg in plus. Am reusit (cu greu) sa slabesc ceva pana in luna septembrie iar de atunci desi fac in continuare aceeasi dieta n-am reusit sa mai dau jos nici un gram pana azi. Am 1,65 si 70 de kg. Din cauza artritei , medicul specialist mi-a recomandat o greutate de 60 de kg max.

  60. Buna seara . Eu merg la sala de 1 an ,, cand m-am înscris la sala aveam 86kg . Acum am in jur de 70kg si 1,67 . Problema este ca nu prea mai pot sa slăbesc orcat de mult ma antrenez. In general mănânc cam orce , mai puțin pâine , dulciuri si evit uleiul sau grăsimea . De sucuri acidulate am si uitat in schimb beau ness îndulcit cu zaharina . Imi puteți da un sfat cum as putea sa ajung la 60kg ? [email protected] . Mulțumesc !!

  61. Buna ziua as dori si eu cateva sfaturi de la dvs .Am acumulat cateva kg pe timpul sarcinii si as dori sa scap de ele .mentionez ca alaptez .mulltumesc mult .

Comments are closed.