-20kg dupa sarcina cu dieta keto

-20kg dupa sarcina
20 kg minus !!! De la 75 kg la 55 kg, de acum doar mentinere si low carb diet forever. Aceste kg au fost pierdute in 6 luni (4 luni keto, 2 luni low carb cu mici abateri si fara cantar, doar in prima luna am cantarit).
Buna ziua, domnule doctor.

Doresc sa va multumesc pentru toata informatia de pe site si retelele de socializare referitoare la dieta Keto  (low carb). Datorita sinceritatii dumneavoastra si a informatiilor complete despre dieta, am reusit sa imi personalizez meniul in functie de preferintele mele si am slabit 20 kg. Mi-ati schimbat viata, nu credeam ca poate fi asa de usor sa “mananci regeste”, sa te mentii la greutatea dorita, sa fii mereu in forma, fara senzatia permanenta de foame si balonare… Va multumesc din suflet, low carb diet forever !!!

unnamed (9)unnamed (7)unnamed (5)unnamed (4)unnamed (3)unnamed (2)unnamed (1)unnamed

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

96 thoughts on “-20kg dupa sarcina cu dieta keto”

  1. Buna ziua! Ma numesc Roxana-Elena, am 82 KG…la inceput aveam 92KG si am facut dieta duckan. Am reusit in 2l uni sa slabesc 10kg…dar de 2 saptamani nu reusesc sa mai slabesc nici macar 1g. . As dori o parere de la Dumneavoastra. …ma-ti putea ajuta sa slabesc alte 15 kg. Peste 1 an am pregatit nunta. ..si as vrea sa fiu in forma. Cu aceasta dieta, duckan, imi este frica sa nu ma ingras inapoi .Ma puteti ajuta? !Multumesc. Adresa de email [email protected].

  2. Roxana cunosc persoane care au tinut dieta Dukan si dupa….au pus dublu….eu am inceput dieta keto si gratie dr Andrei am slabit 8 kg pana acum de pe 15 iunie pina acum si tin dieta in continuare…mănânc ,,regeste” si slabesc desi am mai trisat un pic cu prea mult pepene rosu …insa chiar daca gresesc nu pun nimic ci doar slabesc mai incet…daca la inceput ma grabeam acum e ok…nu ma mai grabesc ptr ca MERGE…FUNCTIONEAZA KETO…..deci treci la low carbo…succes! Dr.Andrei e extraordinar….te sustine si conteaza f mult!

  3. buna seara .ma numesc cristina si sm 1.70 inaltime si 95 de kg .imi doresc fffff mult sa slabesc .ce sfaturi imi dati de unde sa ma apuc.va multumesc

    1. Buna ziua! Aveti un mail cu conditiile unei colaborari cu mine!
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  4. Buna ma numesc Gabriela si eu as dori sa slabesc 10 kg cum as putea? Ce dieta as putea tine?

    1. Buna ziua,
      Aveti pe mail conditiile unei colaborari cu mine!
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

      1. Buna ziua, vreau sa slabesc ca m 35 kg…mentionez ca alaptez..de 3 luni…am 1 60 si 89 kg.e urgent .astept raspuns daca e adevarat anuntul…

  5. Buna! Am 26 de ani , 65kg si 1.48m si as vrea sa ajung la 50kg.Eu locuiesc in Costa Rica as dori si eu dieta daca se poate! Va multumesc!

    1. Buna ziua. Aveti pe mail conditiile unei colaborari.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  6. Buna seara …ma numesc Giorgiana ,am 1.60 si destul de multe kg in plus.Imi doresc enorm o schimbare tocmai deaceea apelez la ajutorul dumneavoastra.Ce sfaturi imi dati?Va multumesc!

    1. Buna ziua. Aveti pe mail conditiile unei colaborari.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  7. Buna ziua,
    Evident ca la aproape 40 de ani, as dori sa arat ca la 30. Deci ce ziceti, ma ajutati si pe mine? Astept cu nerabdare un mesaj de la dvs! Va multumesc

  8. Buna ziua. Am 1.53 inaltime si am slabit de la 93 de kg la 65. Kg. Acum m am ingrasat din nou la 79kg. Am 48 de ani. As dori sa slabesc. Sunt ovo -lacto -vegetariana de 21 de ani.

  9. Buna ziua!
    Am 1.62 si 80 de kg. M-am tot chinuit sa slabesc, dar nu am reusit decat sa ma ingras. As dori foarte mult sa slabesc. As vrea totusi sa pot posti…Ma puteti ajuta? Va multumesc!

  10. Buna ziua, Am 1,65 m si 95 kg ,am inceput dieta disociata 3 +3 cu o luna in urma,timp in care am slabit 7 kg. Acum am inceput sa am niste stari ciudate de ameteala si stari de lesin .Mentionez ca la inainte de a ma apuca de dieta am facut un set de analize recomandate de medicul de familie si au iesit ok. Tensiunea e ok,in jur de 110-130 cu 75. Ce ma sfatuiti sa fac,as vrea sa mai slabesc 20 kg

  11. Buna ma numesc Andreea si am 64 kg dupa ce am nascut am slabit 15 kg cu dukan dar acum mi se pare foarte grea ca m am cam saturat de carne..as vrea sa mai slabesc pana la 54kg de 10 kg..ma puteti ajuta?

  12. Buna ziua,
    Numele meu este Ionela,am 1.70 m si aproape 100 kg,va rog sa ma ajutati ,recunosc sunt cam lenesa,cel mai mult am reusit sa slabesc 10 kg acum cativa ani prin miscare.Va rog sa ma ajutati sa ajung la o greutate normala.Astept raspunsul dvs!Va multumesc!

  13. buna ziua! As dormi mai multe informații despre aceasta dieta! As vrea sa slabesc cam 20 kg

  14. Buna ziua ! Am 75 de kg si sunt dispusa sa fac orice pt a slabii 15 kg va rog din suflet sa imi scrieti un mail pt a putea colabora . Multumesc!

  15. Bună ziua as dori și eu o colaborare cu dvs.As dori sa scap cam de 30 kg. Mulțumesc

  16. Bună ziua , Dl Doctor! În primul rând , vreau să vă felicit pentru munca depusă și toate informațiile pe care le oferiți . Pe viitor , mă gândesc din ce în ce mai serios la o colaborare cu dumneavoastră.
    Vă rog frumos , dacă puteți să îmi spuneți , pepenele verde ce efecte are asupra organismului? Adică , dacă o masă din zi , de exemplu cina , ar fii doar pepene verde?
    Vă mulțumesc anticipat! O seară bună vă doresc !

  17. Bună ziua domnule doctor. Eu am un ritm de îngrășare-slabire cam haotic. Nu reușesc să mă mențin. Mi-ar prinde bine un stat. Mulțumesc.

  18. Buna seara! Am 26 de ani , 68kg si 1.60m si as vrea sa ajung la 50-55kg. Ajutati-ma va rog sa slabesc! Va multumesc!

  19. Buna ziua,imi doresc enorm sa colaborez cu dr.Andrei Laslau,poate reusesc dupa atatia ani de diete sa slabesc.VA ROG ca ma ajutati !!!

  20. buna ziua ma numesc mihaela va rog sa ma ajutati sa slabesc cel putin 15 kg am 1.68m ma puteti ajuta acum am 84 kg

  21. Buna seara domnule doctor, V-am urmarit in saptamana aceasta pe internet, facebook, google. Am fost incurajata sa vad ca st multi care au rezultate bune in urma dietei. Imi doresc sa incep si eu aceast regim, am incercat multe dar nimic nu a dat rezultate pana in momentul de fata. Dupa 3 nasteri am ramas cu 30 de kg. Credeti ca ma puteti indruma? Multumesc frumos

  22. Bună ziua! Mă numesc Alina , am 30 de ani, 1.72 și 78 kg…(câteva kg ramase după sarcina)as vrea sa slăbesc vre-o 1 kg…Mulțumesc!

  23. Buna seara…am nascut in urma cu 2 luni si nu reusesc sa scap de 10kg pentru a reveni la silueta dinaintea sarcinii 50kg….ma puteti ajuta?multumesc!!

  24. Buna seara,D-le doctor ,as dori ,daca e posibil sa iau legatura cu dvs in vederea unei colaborari.Cum as putea sa va contactez? V-am mai contactat si alta data dar nu am primit niciun raspuns.Am foarte multe kg de slabit si cred ca e necesara o dieta personalizata si de lunga durata.Va multumesc anticipat.

    1. Buna ziua.
      Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  25. Doresc si eu condițiile pentru o colaborare cu dumneavoastră va rog sa imi răspundeți la mail am trimis mai multe dar nu am primit nici un răspuns chiar sunt asa ghinionista…

    1. Buna ziua.
      Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  26. Buna ziua,
    Va urmaresc de multa vreme si imi place ceea ce vad.
    Suntem o familie XXL, dar am hotarat sa incercam si noi dieta dvs.
    Eu mi-as dori sa slabesc 10 kg. dar v-as ruga sa ma ajutati cu o dieta personalizata pentru o fetita de 12 ani care are 79 de kg, la o inaltime de 1.65.
    Pofta de mancare o mosteneste de la tata, care are 160 de kg si care ar vrea de asemeni o dieta

  27. Buna seara! Am 72 kg, 161 cm, 32 ani. In timpul sarcinii am adunat 25 kg. Au trecut 10 ani de la acea perioada si kg au ramas. Nu am reusit sa tin o dieta pana acum dar cred ca dieta dumneavoastra m-ar putea ajuta. As putea programa o consultatie la dumneavoastra?

  28. Buna ziua! As dori sa colaborez cu dumneavoastra. Va voi da mai multe detalii in privat legat de boala de care sufar si de care trebuie sa tin cont in alcatuirea dietei. Multumesc!

  29. Buna ziua,
    Am 38 de ani, 167 cm si 95 de kg. Vreau sa slabesc si am nevoie de sfaturile dumneavoaastra.
    Multumesc.

  30. Buna ziua,
    Sunt dornica sa scap de kg ramase dupa sarcina. Am mai incercat diete..dar tot la 70 kg am ajuns la 1.70 …Macar de 8 kg sa scap. Doresc si eu sa aflu conditiile de colaborare cu dvs!
    Va multumesc mult anticipat!

  31. Buna ziua,

    As dori si eu conditiile pentru o colaborare cu dvs.pentru a slabi cateva (mai multe) kg. Va multumesc

  32. Buna ziua,
    Nu sunt o impatimita a emisiunilor de viata sanatoasa, asa ca… am aflat abia aseara de dv. Momentan am o mare, mare problema. Ma apropii (iar) de un prag critic al kilogramelor, unul mare, si psihologic si mai mare… Am mai incercat (nu multe) variante de a scapa de kilograme si au fost pe termen scurt. Am nevoie de sustinere, ceea ce lipseste si sunt constienta ca pana nu porneste de la mine cu adevarat (dar si cu sustinerea adecvata), nu voi reusi.
    Credeti ca ma puteti ajuta? In urma cu 9 ani, tot in preajma sarbatorilor, din decembrie pana in aprilie am dat 18 kg fara dieta, doar ascultandu-mi cu adevarat cerintele organismului. Acum nu mai stiu sa ascult, mananc de pofta si nu am senzatia de satietate decat pana sunt “full”

  33. AM APROAPE 59 ANI,162cm, 92kg SI UNDIABET DE TIP 2. PENTRU SANATATEA MEA DORESC O COLABORARE CU DUMNEAVOASTRA PENTRU A SLABI CAT SE POATE DE MULT

  34. Bună seara,
    În urma cu 5 luni a venit pe lume cel mai prețios dar de la D-zeu,fetita mea,în urma nașterii am rămas încă cu aproximativ 20 kg în plus,de aceea aș dori ajutorul dvs.
    Va mulțumesc.

  35. Bună seara Doctore. Am tinut multe diete,apoi am pus dublu. Am 29 ani . So acum m-am ingrasat mult. Puteai sa ma ajutaţi cumva sa slabesc. Mersi anticipat! E-mail [email protected]

  36. Buna ziua,
    Am 43 de ani si 74 de kilograme si 165cm ,am nascut acum trei ani si nu mai reusesc deloc sa dau jos din kilograme.As fi interesata de de o sustinere si indrumare in a reusi sa ma simt bine in “pielea mea” slabind ceea ce este in plus, as fi interesata de o colaborare cu dumneavoastra.

    Va multumesc anticipat.

  37. Buna ziua!

    As dori sa stiu principiile dietei keto. am 80 kg, 1.72 inaltime. La inaltimea mea, cate kg ar trebui sa am? Multumesc,

  38. Buna dimineata..as vrea sa stiu si eu care sunt orele la care se ia masa..nu am inteles…doar noaptea sau si ziua..multumesc mult

  39. Bună dimineața.numele meu este Nicoleta si am 34 de ani si deja la această vârstă mi-e greu să mă mai privesc în oglindă.de la 55 de kg am ajuns la 75.va rog daca se poate să mă ajutați si pe mine sa slăbesc.va mulțumesc anticipat.

  40. Buna dimineata , dupa cateva diete ce am facut si numai am depus si mai mult , va rog sa ma ajuti dvs. Ma numesc Renate , am 56 de ani , 168 cm si 96 kg . Multumesc anticipat …

  41. Buna ziua ! Ma numesc Lacramioara …am nascut acum 6 luni si in prezent am 76 de kg la o inaltine de 165 de cm . Am incercat sa tin fel de fel de diete dar nimic…ce sfat imi puteti da ? Multumesc anticipat!

  42. Buna ziua! Am 19 ani,1.67 m,si 61 de kg. Nu prea sunt mandra de kilogramele mele si nici de stilul meu alimentar. As dori sa mai dau jos cateva(10 :)) ) ma puteti ajuta colaborand? ??

  43. Bună ziua, va urmăresc cu drag, dar am nevoie de sfaturile dvs.. sunt mămică de patru luni la cel de.al doilea băiețel, am 1.73m înălțime și 74kg.Nu reușesc sa mai scad cu toate ca alăptez, chiar am reușit sa mă îngraș. De la 77kg după sărbători am exclus pâinea carbohidrații și dulciurile și am ajuns la 74 kg. As dori sa încep dieta va rog mă puteți ajuta?. Adresa mă de mai : [email protected].

  44. Buna ziua ! Ma numesc Andreea si am 19 ani , 163 cm! Momentan am 67 kg si am incercat tot felul de diete , dar apoi nu au mai dat nici un rezultat ajungand la o greutate mai mare decat de cea de la care pornisem sa slabesc ! As vrea sa slabesc cateva kg bune astfel incat sa ajung macar la 55 kg. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi , va rog ? 🙂

  45. Buna ziua,am 1,62 inaltime si 63 kg..As vrea sa mai slabesc 8-10 kg. Ma puteti indruma? Multumesc

  46. Buna ziua, am 1, 68 inaltime si 62 kg Dupa ce am slabit cu ajutorul sportului,am adaugat mai multe kilograme in plus…As vrea sa ajung pina la 53 kg. Ajutati-ma va rog!

  47. Buna seara am tinut dieta Dukan,am slabit 14 kg,am renuntat la fumat si in 2 ani m-ingrasat 20 kg.As dori sa ma indrumati pt a slabi.multumesc

  48. Buna ziua,

    Ma numesc Geanina am 38 ani, 1.63 si 68 kg. Dupa sarcina am rams cu 10 kg pe care am tot incercat sa le dau jos fara prea mari rezultate. Mentionez ca sunt o persoana activa, incerc sa fac sport cat pot de des (cand imi permite timpul si copilul), am incercat sa tin un jurnal alimetar dar tot ma plimb cu 5-6 kg in jos si in sus. As vrea sa invat sa mananc corect sa pot face din asta un obicei. M-as bucura tare mult daca aveti un pic de timp sa ma ajutati. Multumesc.

  49. Buna ziua , as dori o colaborare cu Dvs Va rog sa imi trimiteti datele de contact.
    Va multumesc

  50. Buna. Te urmaresc de putin timp dar mi-ai inspirat multa incredere.. As dori sa ma informez mai mult despre conditiile de colaborare cu tine.. am 1,58m si 53 Kg dar as vrea sa ajung la 48Kg

  51. Buna ziua , as dori o colaborare cu Dvs Va rog sa imi trimiteti datele de contact.
    Va multumesc

  52. Buna ziua ! Am nevoie de ajutorul dvs. Vreau sa slabesc insa nu pot ptrca nu stiu cum. Ajutati -ma dvs. Cu respect Daniela

  53. Buna ziua. As dori sa-mi trimiteti conditiile de colaborare cu Dvs. As dori sa slabesc vreo 8 kg.

  54. Buna ziua,ma numesc alina ,am 1,65,si cantaresc 66 kg as vrea sa ajung aprox 55-60kg.desi fac sport si imi controlez mesele,mi as dori un sfat din partea dvs.va multumesc!

  55. Buna seara,ma numesc Elena,doresc sa am o colaborare cu dvs,vreau sa slabesc 30 kg.Le am dat jos o data pe la 25 de ani si le am pus la loc cu tipul.Acum am 41 de ani si 1,66 m.Multumesc!

  56. Buna ziua, As dori si eu conditiile pentru o colaborare cu dvs. pentru a slabi cateva kg.
    Va mulțumesc.

Comments are closed.