Fara 17kg si o dieta ” fara dieta ” – inca o transformare deosebita

Fara 17kg si o dieta ” fara dieta ” – inca o transformare deosebita

” Marturisesc sincer ca,la inceput, nu am crezut ca solutia oferita de tine va functiona. Am incercat acest mod de asociere simpla a mancarurilor din cateva motive : buget normal si alimente comestibile uzuale.
In 2013 cantaream 83 kg si, pentru ca am mai trisat am dat jos kg mai greu, insa am facut si sport constant,ajungand sa cantaresc in luna august a anului 2015 aprox. 66 kg. Greul final vine cu tonifierea zonelor problema si mentinerea in viitor a acestui model oferit de “dieta” ketogenica. Ghilimele sunt pentru ca nu am simtit-o ca pe o dieta:) ”

11923447_1034108059956696_1733057147_n 11908275_1034108083290027_1736793551_n   11913313_1034089069958595_1128840779_n11874723_1034089169958585_589121298_o11908144_1034089176625251_1819088812_n

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

36 thoughts on “Fara 17kg si o dieta ” fara dieta ” – inca o transformare deosebita”

    1. Doamna/Domnisioara OLIMPIA LATCO gasiti aici pe pagina toate alimentele care trebuiesc consumate!Eu una mi am notat pe o foaie toate alimentele permise care le am luat de aici de pe pagina lui Andrei Laslau !
      Alimente Permise
      CARNE PUI/PORC/VITA/PESTE
      BRANZETURI TELEMEA MATURATA/ CASCAVAL/ SMANTANA / BRANZA MASCARPONE /UNT

      MIXURI DE NUCI SI SEMINTE
      ALUNE PADURE/MIGDALE/NUCA ROMANEASCA/NUCI BRAZILIENE/CAJU/MACADAMIA/FISTIC/SEMINTE FLOAREA SOARELUI/SEMINTE DOVLEAC/SAMBURI CAISA/SEMINTE SUSAN/

      FRUCTE
      AVOCADO/NUCA COCOS/FRUCTE DE PADURE/KIWI/ANANAS/MERE /AFINE /

      LEGUME
      MASLINE /BROCCOLI/CONOPIDA/SPANAC/FASOLE VERDE/VARZA/ARDEI/CASTRAVETI/ROSII/MORCOVI/CEAPA/USTUROI/DOVLECEL/VINETE/
      SALATA VERDE/RIDICHI/TELINA/CIUPERCI/

      AVETI VOIE ULEI DE MASLINE
      APA PLATA
      CEAI VERDE SAU NEGRU
      CAFEA
      CIOCOLATA NEAGRA
      IAURT GRECESC
      TON
      CURCAN

      Sper sa va fie de folos informatiile .Daca aveti mai multe intrebari ii puteti trimite lui AndreiLaslau un mesaj si cu siguranta va va raspunde !

      O zi frumoasa !

  1. Buna, am 25 de ani si am 1,65 si 76 kg; va rog daca se poate sa-mi recomandati o dieta si cate kg ar trebui sa am la inaltimea asta (1,65)! Va multumesc!

  2. E periculos pentru sanatate sa slabesti 20 de kilograme intr-o luna. Toti doctorii spun ca nu se recomanda sa slabesti mai mult de 3-4 kilograme ca ajungi in spital. Nu va mai luati dupa toate povestile de pe internet.
    Se vede clar din poze ca domnisoara era mai tanara in versiunea mai slabuta si blonda.
    Sunt destul de sigura ca postul meu va fi sters, dar merita sa incerc sa avertizez persoanele naive si prost informate care cauta diete miraculoase.

    1. Nu va sterge nimeni comentariul, eu nu stiu de unde ati scos prostia cu 20 kg intr-o luna, ca in mod sigur nu exista decat in capul dvs.

  3. Buna….as avea nevoie si eu de ajutorul tau… trebuie sa scap de vreo 15kg…. nu reusesc sa tin dietele stricte….sau sa renunt la cafea cu lapte

  4. Buna seara. Va rog foarte frumos daca imi puteti da si mie dieta keto! Va multumesc si va doresc tot binele din lume. Sunteti o persoana minunata. Va salut din Norvegia.

  5. Bună,ma numesc emanuela si as vrea sa tin dieta asta,daca imi poti da mai multe sfaturi te rog contacteaza-ma.

  6. Dupa c’è am nascut am luat CAM 15 kg in greutate c’è as putea minca ca sa slabesc miscare FAC CAM toata ziua timpul nu IMI permise sa merg la sala

    1. Buna ziua. Regulile dietei se gasesc si pe site.
      Aveti pe mail conditiile unei colaborari.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  7. Buna
    In primul rand felicitari pentru rezultatele obtinute,in al doilea rand as avea si eu nevoie de cateva sfaturi pentru a slabi atat pentru mine cat si pentru mama mea.Daca se poate astept pe mail raspunsul dumneavoastra.Va multumesc anticipat si succes in continuare tuturor celor care tin dieta.

  8. As dori sa stiu care ar fi conditiile unei colaborari pentru a slabi tinand cont ca am 72kg si 155cm si 47 ani.mentionez ca am si diskinezie biliara.nu litiaza.astept un raspuns

  9. Buna seara domnule doctor va rog frunmos sa ma ajutati si pe mine am 31 de ani ,1.70 cm si 76 de kg.Va rog sa ma ajutati si pe mine sa slabesc

  10. Buna ziua. As vrea si eu câteva sfaturi in legătura cu dieta. Soțul meu are 27 ani, 1.75 cm si 135 kg. A încercat sa țină si alte diete , a slăbit 20 kg si când a stagnat cu kg a renunțat, cei drept era si cam drastică dieta. Aștept răspuns. Va mulțumesc!!!

  11. Buna ziua
    As dori sa stiu daca exista un anumit numar de mese care trebuiesc luate zilnic? si daca din lista de alimente permise pot sa consum doar ce imi place? de exemplu mie nu imi place carnea de porc si nici cea de vita, trebuie sa consum neaparat sau e bine si doar peste si pui?
    Multumesc pentru raspuns!!

  12. Buna ziua. Vreau si eu sa slabesc!!! Doresc si eu o colaborare cu dumneavoastra daca se poate. V am trimis si un email dar nu mi ati raspuns. Multumesc o zi buna

  13. Buna ziua. As vrea sa slăbesc si eu 10 kg dar mereu cand ma apucam de o dieta nu reușim sa o termin . Am nevoie de sfaturile Dvs si de unele indicații. Mulțumesc frumos !

  14. buna seara domnule doctor as avea o intrebare am 26 de ani 1,70 inatime si cam 78 kg intrebarea mea este daca pot tine aceasta dieta daca alaptez eu nu vad nimic rau daca as incepe va multumesc anticipat

    1. Buna ziua,
      Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  15. Buna ziua,

    se poate slabi la orice varsta? Am 72 kg, 1.60 inaltime si 47 ani, intr-un an m-am ingrasat 10 kg, (din ian 2013 pana ian2014) obosesc si ma cam supara oasele posibil de la diversele cure tinute. As vrea o dieta care sa ma ajute ”sa dau jos” cele 10 kg adunate in urma cu aprox un an.
    Multumesc.

  16. Bună seara domnule doctor,
    As vrea și eu sa știu condițiile unei colaborări.As vrea sa slăbesc vreo 8 -10 kg.Adresa de mail este [email protected] cu nerăbdare un răspuns din partea dumneavoastră. O seara faina!multumesc

  17. Buna
    In primul rand felicitari pentru rezultatele obtinute,in al doilea rand as avea si eu nevoie de cateva sfaturi pentru a slabi

Comments are closed.