O transformare minunata: -6kg intr-o luna cu dieta keto


O transformare minunata: -6kg intr-o luna cu dieta keto

Astazi pe 13/02 fac o luna de cand am reinceput dieta. Cred ca o sa renunt la acea zi de reincarcare.. Deoarece cantarul mi-a aratat un kg in plus.. Sau poate ca am gresit eu cu ceva… Insa sunt multumita si asa. Pentru o luna 6 kg zic ca e bine. Acum sper sa o tin tot asa si in urmatoarele luni. Am atasat si o poza (cea cu un bebe, e facuta in Decembrie 2014… Iar cealalta acum cateva zile.. La o luna de dieta).. Acum astept sa treaca inca o luna si pe data de 13 martie sa va trimit inca o poza). Si sper ca dupa cateva luni sa pot publica pozele alaturi de celelalte transformari. Multumesc mult! O zi buna!

unnamed

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

3 thoughts on “O transformare minunata: -6kg intr-o luna cu dieta keto”

Comments are closed.