O transformare incredibila: -18kg cu dieta keto


O transformare incredibila: -18kg cu dieta keto

Roxana Popescu: Buna ziua Dl. doctor ! Ma gandesc de mult sa va scriu si astazi m-am hotarat La inceputul lunii mai 2014 ma priveam in oglinda si aratam ca un dulap.

Aveam 88 de kilograme,1,78 inaltime si aproape 24 de ani. Crunt, nesimtire, prostie. Mancam de doua ori pe saptamana de la kfc, tone de prajituri, biscuiti, batoane, tot zaharul de pe lume si toate prostiile. Aveam ceva probleme de sanatate si am zis ca este timpul sa schimb ceva.

Medicii de la spital mi-au zis sa mananc mamaliga si cartofi fierti dar mi-era frica sa nu ma ingras si mai tare ( pana la urma din cauza asta ma ingrasasem ). Si am intrat repede pe pagina dvs. si m-am inspirat. Am personalizat putin in functie de nevoile si gusturile mele si astazi cantaresc 70 de kg. Momentan stagnez, as mai vrea 3-4 kg dar stiu ca le voi invinge si pe acelea.

Nu credeam vreodata in viata mea ca o sa pot sa traiesc fara dulciuri. Acum nici macar nu simt nevoia sa mananc, nu am pofte necontrolate, nu consum absolut deloc zahar, mi s-a micsorat stomacul, m-am schimbat total. Imi pare rau doar ca a trebuit sa ma imbolnavesc ca sa realizez in ce stadiu eram. Dupa 7 luni de regim : transaminaze normale, leucocite normale, colesterol normal, glicemie normala.

Este singura dieta de care m-am tinut si care mi s-a potrivit. Si pentru asta va multumesc si va apreciez pentru faptul ca incercati sa deschideti ochii oamenilor, dar de cele mai multe ori ei nu vad. Va trimit cateva poze, sper sa se observe diferenta, nu ma pricep la colaje.

Sunt poze de vara trecuta cand eram blonda si grasa si pozele de dupa sunt satena ( ca sa va dati seama ) O zi frumoasa si succes in tot ceea ce doriti sa faceti !

13288731821  123321asddsa 59044384389894778945 239230942309823489243809234123sda3sdfsdf

 

10928606_668163879979559_464170365_n 10943340_668163883312892_1843124480_n

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

70 thoughts on “O transformare incredibila: -18kg cu dieta keto”

    1. Cand ma jignesti, sa te astepti la un tratament similar. Categoria hateri cu probleme la mansarda. Acolo te incadrezi. Urmatorul comentariu care include o jignire la adresa mea se va solda cu excluderea ta din cadrul paginii si blocarea IP-ului de pe care comentezi.

    2. Eu te as fi exclus demult….nu ti e rusine? La toata lumea functioneaza dieta dr Laslau si tu spyi ca sunt minciuni???hooo

  1. daca esti fumatoare si vrei sa devii ne … acum este momentul , cu noul stil de viata este cel mai usor sa renunti la tigari .chiar de vei lua cateva kg.in greutate le elimini dupa ce nu mai simti nevoia de tigara …iti spun din experienta ,felicitari pt.noua forma .

  2. Eu cred foarte tare in aceste transformari! Iti trebuie doar un pic de ambitie si motivatie! 🙂
    Felicitari domnule doctor! 🙂 Rezultatele sunt destul de multe si evidente! Unii oameni sunt atat de nerecunoascatori, incat nici macar atunci cand li se da mura-n gura ( si degeaba) ceva, nu stiu sa aprecieze!

  3. Daca o sa incercati dieta, o sa va dati seama ca un este nici o minciuna. Eu am slabit in aproape 1 luna 5 kg, si cel mai bine a fost faptul ca dupa ce am lasat dieta (imi plac prea mult legumele ca sa continui), nu am luat nici un gram inapoi. Daca aveti mintea inchisa si nu incercati, macar nu mai puneti comentarii negative care sa sfarame iluzia unor oameni care vad in dieta asta única lor speranta.

  4. eu am slabit cu keto aproape 14 kg de la 1 nov si am mai trisat de Craciun Revelion si de Paste acum asa ca …

  5. da cine pula mea te pune fa cacato sa urmaresi tansformarile omului. dute in pula mea da u nu crezi. mars ca te fut gura care te vezi moarta

  6. Am 80 si ceba de kg in ultima perioada chiar nu ma mai pot abtine de la mancare.Ajutati -ma!!!Felicitari celor carw au reusit!!

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari pe partea de consiliere pe mail. Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  7. Am 80 si ceva de kg.
    g in ultima perioada chiar nu ma mai pot abtine de la mancare.Ajutati -ma!!!Felicitari celor care au reusit!!

  8. Buna ziua d-ul doctor, am 78 kg , 1,60 m si 41 de ani si doresc sa slabesc cu ajutorul dumneavoastra.

    1. Sfaturi / informatii generale / reguli / principii / idei de mese / alimente permise / interzise samd – gasiti pe site si pagina. V-am trimis si conditiile unei colaborari cu mine pe mail.

  9. Da.Super!Chiar cred in domnul doctor!Si e si un suflet extraordinar!O sa-i scriem pe privat ceva intrebari! Felicitari!

  10. Felicitari Roxanei! Cam in aceeasi situatie am fost si eu, doar ca aveam cam 90kg, anul trecut pe vremea asta. Dupa ce sora mea tot imi povestea de minunatele dumneavoastra articole si de felul foarte amuzant de a distruge miturile gen oul ca e nesanatos sau cerealele ca’s sanatoase, am decis sa imi schimb viata. Cu totul. Nu doar un regim ca sa ma scap de multele kg nedorite si apoi sa revin la infulecat toate prostiile ci o viata sanatoasa. In momentul de fata cantaresc 77kg. Recunosc ca nu am fost chiar mereu foarte emancipata si am mai scapat la mici delicii de vacanta, dar am exclus cu desavarsire orice fel de cereale, cartofii prajiti fac parte dintr’o indepartata viata, amestecurile de carne cu orez/cartofi nu mai exista si multe altele. Cand mai avem 6 oua in frigider, e problema mare. Ne-am adaptat toata familia, nu numai eu. Bineinteles, am introdus si sportul. Alerg, fac yoga si multe exercitii cu propria greutate a corpului. Ma simt superb! Nu am cuvinte sa va multumesc pentru ca ati decis sa impartasiti cu noi cele mai pertinente, coerente si de succes idei despre mancare. Am ajuns sa ma dau cu capu de pereti cand aud fraze de genul: eh, eu nu pot fara cartofi prajiti; daca maine ma calca o masina si mor macar am murit fericit/a? Si pe langa faptul ca imi vin altfel hainele pe mine (nu sunt in punctul pe care-l doresc, dar sportul, pe langa mancare, o sa ma modeleze), mintea si sufletul meu sunt in aceeasi stare de bucurie, cum imi este corpul. Stomacul este responsabil cu emotiile si cand ai un stomac trist, asa ne este si sufletul. Ma inclin in fata dumneavostra! Sunteti un om superb!

  11. buna ziua Dl Doctor,am 68 de kg, 1,67 m si 24 de ani,as vrea sa slabesc cu ajutorul dumneavoastra.multumesc

  12. Am avut 80kg si mancand sanatos (legume, carne pui/curcan etc, mai mult fierturi) in vreo 8 luni am ajuns la 62kg (29 ani, 1,71 inaltime)..deci SE POATE. Orice sfat este binevenit, aveti incredere si muuuulta ambitie.

  13. Buna ziua Domnul Laslau,
    Am lasat tigara de un an de zile si m-am ingrasat 15 kg. Mananc de 2 ori pe zi si zahar doar la cafea dar nu reusesc sa slabesc deloc. Sotul meu la fel, dupa ce a lasat tigara sa ingrasat 25 kg si nu reuseste sa slabeasca. Ce putem face?

  14. Buna, am si eu o rugaminte.. m-am lasat de tigari, in schimb am pus destul pe mine…92 kg la 26 de ani si 1.70 inaltime.. ma puteti ajuta cumva? Multumesc.

  15. Felicitari pentru reusita
    De cateva saptamani incerc sa il contactez pe dl doctor dar fara nici un rezultat inca. Sper sa reusesc totusi pentru ca sunt foarte interesata sa stiu mai multe detalii despre dieta si implicit sa reusesc sa slabesc.

  16. Am tinut si inca tin aceasta “dieta “(eu nu o pot numi asa ci pur si simplu un stil de viata normal )intr o luna jumate de pa 65 kg la 60 kg inca mai tin ,pt ca vreau sa mai slabesc inca 5 kg .
    Nu pot sa spun am trisat si voi spune m am rasfatat in limita bunului simt ,merge si inca foarte bine .
    Felicitari mie ca in sfarsit m am decis sa ma schimb si nu in ultimul rand dl dr.
    Succesc celor ce vor sa incerce .

  17. felicitari,,,,trebuie sa fii constant,si eu am avut aceeasi problema ,mancam mult dulce,,,apoi m,am imbolnavit de diabet tip 2,,,,,,am 1.52 si ajunsesem ca cantaresc 59-60 de kg,,,,iar in ultimele luni,ale anului trecut am reusit sa slabesc mai mult de 10 kg,,,,renantand la zahar,inlocuite cu fructe si ciocolata neagra,mancand portii mici si dese,,,fructe si legume,,,,si am inceout sa fac si sport,,,cardio,mers pe jos,,,,30,45 min pe zi,,,,,ma mentin in greutatea asta de moment,,,iar cu diabetul,,,,,sant cu glicemia in limita normala,,,ciudat era cand ramaneam cu pantalonii,bluze mari,,,,atarnau practic pe mine,,,acum garderoba noua,,,,o alta persoana ma simt!!!

  18. Bună ziua, domnule doctor! As fi interesata de sfaturile dumneavoastră! Am o greutate mult prea mare pentru vârsta mea.

  19. Ok, ok, vad ca o “tona” de oameni spun ca dieta asta minune este nemaipomenita.Acum…si eu am tinut acum ceva timp o dieta si am ajuns de la 104 kg (183 cm) la 89-90.Numai ca, dupa ce am renuntat la dieta, usor-usor am ajuns iarasi la greutatea “optima” 104-105.
    Asadar, domnule, daca dieta dvs. este ca cea de mai sus, va rog sa ignorati aceste mesaj.Daca, insa, este ALTCEVA, va rog sa imi transmiteti cum am putea incepe o colaborare.
    Vreau sa slabesc fara a avea un motiv.Nu sunt nici bolnav, nici extraordinary de gras nu mi se par ca sunt, raportat la inaltime dar pur si simplu cred ca, daca scap de cateva kg ma voi simti si mai bine in pielea mea.
    P.S. plus ca, acum, nu ma mai pot urca pe casa sa imi scutur cosul :))

  20. Felicitari domnului dr. doctor Andrei Laslau, care cu ajutorul dat au reusit multe persoane, sa slabeasca si sa se regaseasca pe ei ìnsisi. Ajutorul dumneavoasta, a avut efect si pentru mine, chiar daca unii nu cred ca pot slabi farà a se ìnfometa! MULTUMESC

  21. Buna ziua!
    Va urmaresc si citesc cu interes postarile dvoastra si comentariile pe marginea acestora.
    Am un amic care a reusit in lupta cu kilogramele datorita sfaturilor dvoastra.
    Am 39 ani, 1,62 m si 90 kg. In plus o viata foarte agitata (familie, loc de munca).
    Ce as putea sa fac?
    Va multumesc anticipat!

  22. Interesant! Am postat ieri un comentariu la aceast articol in care nu jigneam pe nimeni dar nici nu ridicam in slavi.Sa inteleg ca, cei care privesc aceeasi dieta cu un oarecare skepticism si nu fac mii de plecaciuni in fata doctorului, nu pot comenta pe acest site? Ca sa stim daca e cazul sa ne mai chinuim, noi cei care vream sa mai pierdem putin din greutate chiar daca suntem ceva mai sceptici. Sceptic nu este = cu nu vreau sa incerc, nu cred!

    1. Nu am vazut nici un comentariu jignitor, eu v-am raspuns la mesaj.
      Aveti pe mail conditiile unei colaborari.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  23. Buna ziua, domnule doctor, si eu sunt foarte interesata de sfaturile dumneavoastra, deoarece imi doresc mult sa slabesc. Va multumesc.

  24. Buna ziua dl. doctor am 68 kg, 1.65 inaltime si 24 ani si as dori sa slabesc cu ajutorul dvs. Multumesc!

  25. Buna ziua!. Am 1.60 si 67 de kg si 33 de ani. Ma confrunt cu kg in plus de vreo 7 ani de cand am nascut. Am incercat tot felul de diete, fara niciun efect. Slabeam si ma ingrasam la loc. Anul acesta nicio dieta nu a mai dat rezultat. Am mers la medic, in momentul de fata iau pastile pentru retentia de lichide si tin regim (lactate, legume,carne slaba,multa apa), tot fara rezultat. Nu slabesc nici macar un gram. Mentionez ca miscare nu prea am voie sa fac (fractura la coloana, hernie de disc). Ce as mai putea sa fac?

  26. Buna ziua,
    La fel ca majoritatea care v au scris sunt interesată de o viitoare colaborare (170cm si 74kg).
    Mulțumesc.

    1. Buna ziua.
      Intai tinem dieta, apoi lucramsala ( exercitii cu greutati ), apoi ce facem orice mai vreti dvs – dupa ce ati facut primele doua lucruri. De obicei, dupa dieta plus sala, NU MAI AVETI NEVOIE de altceva. Fiecare face insa exact ce isi doreste cu banii lui, asa ca daca dvs considerati ca un aparat va face munca in locul dvs, sunteti libera sa aruncati niste bani pe geam.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

Comments are closed.