A slabit 20kg in 4 luni cu dieta keto


A slabit 20kg in 4 luni cu dieta keto

Elisabeta Hermann: Buna ziua Dm. Dr. Andrei Laslau vreau sa va multumesc pt toate postarile ce le puneti pe fb si pentru toate incurajarile facute pentru noi cei mai plinute ca putem face transformari mari doar daca vrem, va multumesc pentru tot Domnul sa va binecuvinteze, pentru bunatatea dumneavoastra vreau sa va trimit si eu transformarea mea cum am fost si cum sunt acum, si mai doresc sa mai slabesc in continuare, inca o data tot respectul si toate cele bune am avut 110kg si acum am 90kg, si 1,65 inaltimea. In 4 luni am dat jos, 20 de kg.

10953305_668161999979747_305724248_n  Clipboard01

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

15 thoughts on “A slabit 20kg in 4 luni cu dieta keto”

    1. Informatiile de pe site / pagina / instagram / zecile de articole si reguli sunt gratuite. Pentru consiliere puteti lasa un mail pe [email protected] si o sa va mai spun odata ce este gratis si ce este contracost. Dar, daca folositi ce e gratis, nu aveti nevoie de altceva. Doar ca trebuie sa cautati dvs si sa va documentati singura.

  1. Buna as vrea sa slabesc si.eu va umaresc de mult..dar nu am avut curajul sa incep regimul dumneavoastră poate nu am avut asa mare nevoie dar acum am pt am pus 20kg in plus am aproape 90 acum si 1,55..

  2. am 46ani 163 si 65kg mentionez ca sant in menopausa de 4 ani as vrea sa dau jos 7kg ,va urmaresc de ceva timp am renuntat la paine paste si zahar de vrio 3 luni dar nu prea reusesc sa dau jos am decis sa va cer ajutorul pt o consiliere,an fiecare dimineata fac 40m ex posturale merg pe jos mentionez ca am oernie de disc in rest stau bine cu sanatatea

  3. Buna ziua, dl.Andrei

    Va rog spuneti-mi si mie unde va pot gasi pentru consultatie.

    Va multumesc,
    Cu stima,
    Dana Dragan

  4. Buna seara,
    Unde va pot scrie pentru consiliere? Am 40 ani, doua nasteri 1.63 si 78 kg. Mentionez ca de la 36 ani sunt in premenopauza pe sistem nervos. Analizele mi au iesit super ok, nu am probleme cu tiroida, dar nu pot sa dau jos nici macar 1 kg. Ajutoooorrrrr!

    Multumesc,
    Natalia.

  5. Buna seara ! Am 62 ani si am 75 kg.In ciuda tuturor eforturilor nu reusesc sa dau jos mai mult de 2 ,3 kg dupa care le pun la loc.Am probleme cu doua hernii de disc ,cervicala si lombara.Va rog sa ma indrumati in realizarea acestui scop.

  6. Ma numesc Aleyna Kahraman locuiesc in Turcia. An nascut acum 3luni si am nevoie de ajutor. Am 35 ani .95 kg si 1.62. Va urmaresc de ceva timp pe net si as vrea sa ma ajutati si pe mine.am glanda tiroida si fac tratament. AŞ vrea sa-mi dati si mie o reteta pe care sa o urmez. Numai bine.

Comments are closed.