O transformare exceptionala: de la 92 la 80kg cu o dieta keto


O transformare exceptionala: de la 92 la 80kg cu o dieta keto

Cosmin Bogdan: Martie 92kg – Noiembrie 80kg – 12 kilograme pierdute in 8 luni. Dieta low-carb, completata cu antrenament pe grupe musculare cu greutati medii si mici, antrenamente de intensitate, sesiuni scurte de cardio si HIIT (high intensity interval training – antrenament de intensitate mare pe durate scurte). M-am ambitionat si am reusit o transformare spectaculoasa; am facut-o pentru mine, sa imi demonstrez ca pot.

Este primul meu regim de acest fel si pot sa spun ca m-am transformat total. Nu credeam, eram sceptic la inceput, lucrand in domeniul sportului – am vazut o groaza de regimuri, dar asta este fenomenal! Mananc si slabesc de nu-mi vine sa cred.

Fac sport de peste 10 ani, dar acum cred ca sunt in cea mai buna forma a mea. Analizele mele sunt curate, arata perfect; de cand sunt la dieta, totul s-a reglat. Te poate schimba total dieta low-carb, si a devenit un mod de viata pentru mine. Trebuie sa schimbam mentalitatea oamenilor despre mancare, despre viata! Spor la treaba, tu o faci foarte bine!

10815977_636493163146631_1173291374_n

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

1 thought on “O transformare exceptionala: de la 92 la 80kg cu o dieta keto”

  1. Sunt o mamica care am ramas cu multe kilograme in plus.Faptul ca alaptez nu ma ajuta cu nimic,ba chiar am mai luat cateva kilograme.

Comments are closed.