O transformare minunata – 30kg cu o dieta keto

O transformare minunata – 30kg cu o dieta keto
Emilia E.
: Am 27 de ani si am inceput colaboratea cu Andrei in momentul in care gongul a batut 100 de kg (dupa tratamente si o operatie) si m-am ingrozit. Am 1.69m. 40 de zile mai tarziu primele 10 kg s-au dus si recunosc ca mult mai usor decat sperasem… cat despre centimetri va puteti convinge singuri. Daca iti doresti si il ai pe Andrei la un (mail/mesaj) departare, se poate! In cazul meu recunosc ca avand-o pe mama bucatar sef a contat foarte mult. PS: ne vedem peste -10kg. O seara frumoasa si o imbratisare din inzapezitii Alpi!

Update 15 august ==> Da pot spune ” I did it!” – dupa 9 luni am reusit la performanta de a scapa de 30 de Kg nedorite (cu Craciun, Paste si 2 concedii cand m-am abatut ) dar si cu mers la sala in primele si ultimele 2 luni, piscina, drumetii si alte activitati in aer liber. -30 de kg -24 de CM in talie si – 20 CM sold ca si marimi de la 48 la 38 sau 36 XL la M sau S, UK 18 la 10 Se poate cu vointa motivatie si suport. Multumesc mult, Andrei!

10816980_629477983848149_1419705314_o

11865240_10206428337779227_1983988421_o 11895440_10206428341299315_450359425_o 11884077_10206428338139236_2014167838_o

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

24 thoughts on “O transformare minunata – 30kg cu o dieta keto”

  1. Buna ziua.Ma numesc Lavinia,am 27 ani si 1,65 înălțime.In urma sarcinii pe care am avut-o am pus 20 kg care au rămas si după…am încercat sa slăbesc dar fără rezultate pentru ca nu reușesc sa țin dietele decât câteva zile…ma străduiesc mult si imi doresc enorm sa ajung la cum eram înainte si deaceea m-am si înscris la sala la care merg zi de zi deși nu e ușor deloc după 8 h de serviciu in fabrica.Mi-as dori ajutor din partea Dvs dacă se poate.O zi buna va doresc!

    1. Pe siteul meu oficial gasiti numeroase articole cu reguli / principii / idei de mese / prezentari video ale meselor samd. Daca doriti sa va consiliez eu personal, lasati un mail la [email protected] si o sa va las acolo toate detaliile unei potentiale colaborari.

  2. Buna seara .Ma numesc Loredana si as vrea sa tin di eu dieta am1,60si80kg si38ani.Dar nu inteleg cum sa le combin.Va multumesc

    1. Pe siteul meu oficial gasiti numeroase articole cu reguli / principii / idei de mese / prezentari video ale meselor samd. Daca doriti sa va consiliez eu personal, lasati un mail la [email protected] si o sa va las acolo toate detaliile unei potentiale colaborari.

      1. Buna ziua.
        Cu tot respectul si fara a specula, ironiza sau critica tot ceea ce faceti, oamenii au nevoie atat de informatie si pentru acest lucru personal va multumesc, dar tot oamenii au nevoie de un specialist-prieten care sa le fie alaturi la personalizarea programului, la recomandari, “urmarirea” “traseului” si monitorizarea rezultatelor pana la scopul dorit de fiecare in parte. Si mai este ceva; poate multe din recomandari par ca seamana, dar si aici este de facut o distinctie si o discutie personalizata de la om la om. Eu am structura defavorizanta pentru a slabi mai mult decat se poate si se recomanda; ma refer ma 54% masa musculara, peste 40% masa hidrica, 42% masa grasa din care masa viscerala intre 11-12 nivele si o varsta biologica de 48 de ani iar cea metabolica ? in urma cu 6luni era de 62 ani, iar in urma cu 1 an era 68 ani. Acum intelegeti ca este nevoie de un prieten-specialist pana la obtinerea rezultatului necesar pentru o viata normala. Am inteles un pic cam tarziu ce “rau” am ales sa traiesc…; timpul nu-l mai pot intoarce, dar macar pot sa fac tot posibilul sa adopt un stil de viata si alimentatie sanatos; fara ajutor in acest sens cred ca voi avea rezultatul un pic mai greu; ce parere aveti? Credeti ca puteti sa-mi raspundeti, va rog?

    1. Informatii utile gasiti in articole – idei de mese / alimente permise / reguli / principii etc. Daca doriti sa va consiliez eu personal, lasati mail la [email protected] ;

  3. ….buna !…credeti ca o terapie hormonala care m-a dus la.menopauza de varsta de 37ani , si m-a facut sa acumulez vreo ….16kg (pe care le urasc)

  4. ….buna !…credeti ca o terapie hormonala care m-a dus la.menopauza de varsta de 37ani , si m-a facut sa acumulez vreo ….16kg (pe care le urasc)

  5. Buna ziua am 70 kg si 165 cm as dori sa mai dau jos 10 kg va rog din suflet sa imi ziceti o dieta eficienta care sa ma ajute multumesc

  6. Buna ziua,am 70de kg si 157cm .Mi.as dori sa slabesc macar 5 kg,va rog din suflet sa ma ajutati…multumesc mult

  7. Buna ziua , Delia ma numesc , am 105 kg , 1.72 m , 35 ani . As dori sa slabesc . In ultimii 4 ani am avut parte de mai multe interventii chirurgicale , toate cu anestezie generala , dupa aceste episoade m-am ingrasat foarte mult , nu reusesc sa-mi controlez greutatea ,este foarte adevarat ca nu reusesc sa merg la sala , sau alte chestii de genul acesta , locuiesc la tara , locul de munca este unul de birou , iar cand ma intorc acasa ma asteapta copiii , trei la numar , si o gospodarie plina de animalute care si ele vor acelas lucru , ca si copiii , mancare , plus gradina casei . Timp pentru mine nu prea am .Totusi imi doresc sa slabesc , am incercat diete minune in care slabesti intr- o luna , dar totul ,,se pune ” la loc in mai putin de o luna dupa ce ai terminat perioada de dieta , patile nu vreau sa incerc nu am incredere. Dar sunt dispusa sa-mi schimb modul de viata , alimentatia , dar am nevoie de sfaturi despre ce si cum trebuie sa fac . Sfaturi de la cineva de incredere , am vazut rezultate reale prezentate , Faptele spun totul. O zi buna sa aveti.

  8. Buna! Va scriu din nou ca as dori sa imi trimiteți pe mail termenii unei colaborari cu dumneavoastră :)…imi doresc sa scad in greutate…am 27 de ani di inaltimea de 1, 72 cm cântăresc 94 kg! Aștept cu nerăbdare mail ul! O seară buna!

  9. Buna ziua nu știu cu ce sa încep dar problema este ca nu mai știu cum sa mai controlez am avut 87 kg 1,59m acum 2 ani am slăbit m-am îngrășat cu multe cure si medicamente,au apărut ceva probleme cu ar fi de amețeli si ceva Ciupercuțe ajungând la 61 de kg dar in prezent am lăsat la o parte toate am trecut si pe la ceva medici(ginecolog,derma)si in prezent nu țin nici o cura dar nu mănînc piine in rest de toat cîte puțin si fac sport dar m-a tot îngraș (71kg prezent)si nu știu cum sa fac si m-a cam îngrijorez si de fica mea ca începe școala si nu știu cum sa m-a descurc cu sendvișurile ei are 9 ani 1.35 m si 45 kg am facut o grămada de analize cu ia si nu iau găsit nimic doar ceva la glanda tiroida,cu mîncarea nu maninca foarte mult dar nu o pot controla,are o burtica cam mare si e cam leneșa,sport nu vrea sa o conving sa facă in rupți capului,obosește si se lasă păguboasă,la diete prea drastice nu a-și vrea sa nu o stric cu ceva cu mîncarea nu ne putem cam înțelege cum vreau.Mersi mult

  10. Bună ziua,dacă se poate sa explicați ce conține în dieta keto…..?mulțumesc

Comments are closed.