O transformare deosebita: de la 120 la 90kg cu o dieta keto


A slabit 30 kg cu dieta keto
O transformare deosebita: de la 120 la 90kg cu o dieta keto

D. O. : ” Buna seara, va transmit imaginea transformarii petrecute cu mine incepand din ianuarie 2013 de cand v-am descoperit sfaturile… Greutatea initiala 120 kg la 1,73 m inaltime iar acum am ajuns la 90 de kg si slabesc in continuare. Va multumesc ca existati si ca mi-ati deschis ochii catre un alt stil de viata. ”

1381266_402861346509815_1385326144_n 993703_402861399843143_1167687080_n

Cand primesti asemenea mesaje chiar nu mai conteaza cine te injura pe la colturi. Pana la urma rezultatele de genul asta sunt cele care te motiveaza sa duci mai departe ceea ce ai inceput. Indiferent ce zice lumea, zambeste si du-ti misiunea mai departe…spune un citat faimos. Pentru ca orice s-ar zice si orice s-ar face, multumirea pe care o ai cand schimbi in bine viata unui om e uriasa. Iar eu, asa micut cum sunt, reusesc in fiecare zi sa ating intre 2 si 3 milioane de oameni. Si foarte multi dintre ei isi schimba viata, daca vor.

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:
Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici
VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact
Dr. Andrei Laslau

13 thoughts on “O transformare deosebita: de la 120 la 90kg cu o dieta keto”

    1. Pe siteul meu oficial gasiti numeroase articole cu reguli / principii / idei de mese / prezentari video ale meselor samd. Daca doriti sa va consiliez eu personal, lasati un mail la [email protected] si o sa va las acolo toate detaliile unei potentiale colaborari.

    1. Informatii utile gasiti in articole – idei de mese / alimente permise / reguli / principii etc. Daca doriti sa va consiliez eu personal, lasati mail la [email protected]

  1. as vrea si eu sa stiu ce trebuie sa mananc in fiecare zi pentru slabi , domnule dr.Laslau

    1. Informatii utile gasiti in articole – idei de mese / alimente permise / reguli / principii etc. Daca doriti sa va consiliez eu personal, lasati mail la [email protected]

  2. a-ti facut o schimbare impresionanta…continuati tot asa este foarte bine…….si eu am facut tot la fel…..

Comments are closed.