Încă o transformare

Gela Chisca: Am luptat cu kilogramele aproape toata viata; dupa 40 de ani nu coboram mai jos de 60 de kilograme. Am incercat fel si fel de diete, si alte tampenii… am zis ca nu am nimic de pierdut daca incerc si dieta dumneavoastra. In doar 3 saptamani am avut marea satisfactie sa alung acel cosmar, si sa am o alimentatie corecta, fara sa iau in greutate; dimpotriva, scade si pot spune ca noul stil de alimentatie mi-a adus si o stare generala buna de sanatate.
Mii de multumiri, toata stima si respectul dl. dr. Andrei Laslau! Recomand tuturor celor ce vor sa-si schimbe stilul de viata aceasta dieta!
 2013-12-22 12.17.01 2014-08-25 18.25.14l
IMG_2235 IMG_2240

Apoi, doamna a avut amabilitatea de a reveni cu un e-mail:

Gela Chisca: Stimate dl. dr. Andrei Laslau, aceasta saptamana nu am facut calcul la ce am mancat, totul ‘din ochi’, alimente permise, rezultate bune, am 56kg, 90/74/95. Eu consider ca am inteles mecanismul acestei diete si imi este usor si ma face sa ma simt bine . Nu ma mai simt balonata, au disparut o serie de lipoame, respir mult mai usor, aceasta dieta m-a ajutat si in acest sens, in rest totul OK! Eu nu stiu cum sa va multumesc mai bine, la 33 ani aveam 54kg. La 57 de ani sa am 56-57kg, cred ca nu este rau, va multumesc din suflet!

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:
Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici
VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact
Dr. Andrei Laslau

6 thoughts on “Încă o transformare”

  1. bravoooo!!,ai vazut ca ai reusit.Felicitari domnule doctor ca ati ajutat-o sa treaca de bariera ce nu o putea trece,felicitari si tu doamna ai grija de tine.

Comments are closed.