Încă o transformare de excepție: a slabit 42kg intr-un an cu dieta keto


Încă o transformare de excepție: -42kg intr-un an

Încă o pastilă de  voință! În special în acest caz, care a slăbit 42 de kilograme și a încercat unul din nenumăratele tratamente de slăbit care costă o avere și nu reușesc să slăbească decât portofelul!

Gabriel Scutaru:  Bună ziua! Revin cu pozele promise. Am 44 ani, 1,75 m, am slăbit 42 kg într-un an. Înainte să încep dieta m-am lăsat de fumat și în 3 luni m-am îngrășat 15 kg. Am cumpărat un tratament de slăbit, Giorno e Notte, care nu avea niciun efect. Am început dieta Laslău,  am înlocuit mașina cu bicicleta și mersul pe jos,  iar rezultatele nu au întârziat.  Mulțumesc!

Nu e nevoie de cuvinte!

10751657_614742668655014_8923509_n 10732073_614742675321680_1980355911_o

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

20 thoughts on “Încă o transformare de excepție: a slabit 42kg intr-un an cu dieta keto”

  1. Buna seara! As dori sa va cer ajutorul in legatura cu kilogramele in plus…. Am 24 ani, 1,65m si 60kg si ma chinui sa ajung la greutatea de53 kg si nu reusesc 🙁 Ce ma sfatuiti sa fac?

  2. Bună Îmi cer scuze pentru deranj. …mai am 3 luni pana la nunta ..Din cauza unor tratamente.am luat foarte mult în greutate …Ar trebui sa slăbesc în jur de 25 de kilograme. ..ce mă sfătuiți sa fac ?

  3. Buna seara am si eu o rugaminte ce dieta imi recomandat am52 de ani,1,70 inaltime si100 kg ? Multumesc

  4. Ma numesc Maria ,am 46 ani,164 cm si 79 kg. as dori sa slabesc vreo 15-20 kg,pt ca ma pregatesc pt un pelegrinaj si kg in plus sant deranjante .Daca puteti sa imi dati o cura v-as fi recunoscatoare .Cu multumiri

  5. Buna ziua. Am 37 de ani, 1,68 m si 57.8 kg. Am reusit sa slabesc de la 72,5, dar am o mare problema. Nu reusesc sa ma mentin, daca fac vreo abatere iau in greutate imediat. Ce ma sfatuiti sa fac pt a nu mai depasi 58 kg? Va multumesc anticipat

  6. Buna.imi cer scuze pt deranj.dar am si o problema cu greutatea.am 37 de ani.1.68 si 96 de kg.as dori un sfat..o dieta.va multumesc anticipat

    1. Buna ziua,
      Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  7. Bună seara
    Ma numesc Gabriela am 45 ani,1,65 kg și 65 kg vă rog ajutați-mă sa slăbesc 5-6kg

    1. Buna ziua,
      Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  8. Buna ziua,ma numesc Amance Delia si sunt din Timisoara.Am 35 de ani si kg in plus imi dau bataie de cap.Reusesc destul de greu sa slabesc si foarte greu sa ma mentin.Din cauza anemiei mai trebuie sa iau si anumite vitamine si metabolismul meu este dat peste cap.Am 1,71 inaltime si 75kg.Ce ma sfatuiti sa fac ca sa pot sa revin la kg dorite.Mentionez ca nu am avut din copilarie probleme cu greutatea,din contra eram foarte slaba….pot sa spun ca am trecut de la o extrema la alta.Va mulrumesc!

    1. Buna ziua,
      Aveti conditiile unei colaborari cu mine pe mail.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  9. Buna seara d-le doctor! Am 34 ani, 85kg si 1.54 inaltime.Am vazut atatea femei cum sau transformat si sincer imi doresc si eu asta foarte mult.Va multumesc anticipat.

  10. Buna dimineata
    Numele meu este Mirel Trandafir, am 47 de ani, 183 cm, si 101 kg. Am reusit sa slabesc 40 de kg intr-un an si doua luni cu ajutorul unei diete disociate, si al unui program alcatuit din multa miscare si sport. In toamna anul trecut aveam 98 de kg, si incet incet am crescut pana la greutatea actuala. As dori sa ajung cat mai aproape de 90 de kg dar se pare ca nu mai reusesc indiferent ce fac. Cu tot respectul as dori ajutor din partea ta.

    Cu stima
    Mirel Trandafir

    1. In general, cineva care slabeste 40 kg nu prea are nevoie de ajutorul meu. Ati putea sa continuati ceea ce ati inceput. Totusi, daca e musai si vreti sa colaboram, aveti conditiile mele pe mail.
      Cu stima, Dr. Andrei Laslau

  11. Buna ziua d-le doctor.Ma numesc Aurelia am 42 ani,1.67 inaltime si 83 kg as dori sa ma ajutati sa slabesc.Multumesc

  12. Buna seara asa vrea sa incerc si eu aceasta dieta a dvs dar nu am inteles cand si cum sa mananc va rog frumos sa ma ajutati

Comments are closed.