A slabit 22kg cu o dieta keto – low carb


A slabit 22kg cu o dieta keto – low carb

Daniel Danita: ” Am slabit 22kg cu regimul dvs ! Chiar a fost usor de tinut, iar acum imi mentin usor greutatea! Va multumesc si va recomand! ”

10566498_756276727747838_1473586252_n10563529_756276201081224_1828153319_n

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

8 thoughts on “A slabit 22kg cu o dieta keto – low carb”

  1. as dori sa urmez si eu o dieta dar nu stiu care s-ar potrivi,am 85 kg,sufar de trombofilie,diabet si am avut si un accident cerebral vascular ischemic in 2012.Ceva recomandari?

    1. Sfaturi / informatii generale / exemple de mese / articole / videos – gasiti pe pagina si site. Daca vreti sa va consiliez eu personal – lasati un mail pe [email protected]

Comments are closed.