A slabit 14kg cu dieta keto


A slabit 14kg cu dieta keto

Rodica Ionescu : ” Este greu sa iti imaginezi ca la 50 de ani poti slabi sanatos si aproape miraculos. In mass-media, un medic tanar, bine informat, cu carisma, rabdare si deschis dialogului cu publicul larg mi-a atras in mod deosebit atentia…am privit initial totul cuscepticism, dar nu am incetat sa ma informez in privinta dietei promovate de el si, incet, incet, ghidandu-ma dupa postarile pe retetele de socializare, am inceput sa aplic…cu vointa si rabdare, dieta s-a transformat in stil de viata, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Rezultatul : 14 kg minus la cantar si analize medicale in parametri. Multumesc dr.Laslau pentru scanteia aprinsa, ce s-a transformat intr-un veritabil foc de artificii ! V-am trimis si cateva poze. ”
10568746_817768961597109_1420019309_n
10563564_815951521778853_1766531867_n

10484442_815951518445520_295027410_n

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> aici

VIDEO
Dietele bazate pe grasimi intre mit si realitate ( 7 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )
Ce ne poate aduce low carb ( 15 septembrie 2012, By Alexa, NasulTV )

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

Dr. Andrei Laslau

12 thoughts on “A slabit 14kg cu dieta keto”

    1. Daca doriti sa va consiliez eu personal, lasati un mail pe [email protected]
      Daca doriti informatii generale / reguli / alimente permise / alimente interzise / mod de gatire / sute de exemple de mese – gasiti pe site si pagina.

  1. Eu nu cred nici o iota!!! Cred ca toate pozele au fost preluate de la Herbalife,aia fac poze before/after,au niste albume foto cu cazuri "rezolvate"cu care umbla dupa ei sa arate doritorilor…Andrei,as vrea sa ma convingi…

    1. Al doile IP dupa care comentati. Probleme la mansarda, dupa cum spuneam. Nu ma jigniti ca stiu si eu sa jignesc.

  2. Buna doc,se poate lasa un exemplu de dieta?Ma refer la cate mese sunt permise si poate chiar exemple de mancaruri si combinatii mai concrete.Problema mea e ca nu mananc niciodata de foame,sunt o fire mai nervoasa si dezordonata in felul de a manca asa ca mananc toata ziua cate ceva.Inca ceva cum se apropie postul Pastelui exista retete de post in aceasta dieta?Multumesc anticipat.

Comments are closed.