Inca o transformare: a slabit 7kg in 40 zile cu o dieta low carb


Inca o transformare: -7kg in 40 zile cu o dieta low carb

Gabriela Roder :  ” E aproape de necrezut o asemenea schimbare in foarte scurt timp! Cind am inceput dieta, aveam 71 kg si talia de 91 cm, inaltime 1.70m. Acum am 64 kg si in talie am 84cm. Am lucrat si încă mai lucrez ca model si mereu făceam foame pentru ca mi se cerea sa arat bine !! Mereu îmi puneam întrebarea ca orice femeie, dacă exista vreo soluție de a minca bine si sănătos fără a mai face foame si fără a depune kilograme in plus.

Trecand printr-o perioada de studii cu examene si stress mult, am început sa iau kg in plus, din cauza stresului si a mancatului haotic, așa ca trebuit un timp sa renunț la mai multe oferte pentru ca îmi era rușine de kilogramele in plus … nu erau multe, dar in meseria asta conteaza. Din fericire, am am găsit pagina dvs si va urmăream mereu postările !!!

Nu credeam ce spuneati, pentru că eu, locuind in Germania, aveam multe oportunități de a slabi rapid ( sau cel putin asa credeam )… Dar ce postati m-a atras. Totusi, vazand cite grăsimi folositi in meniuri, si vazand ca totul e natural, nu prea îmi venea sa cred !! Am încercat tot felul de diete pîna cînd si acea dieta de 14 zile fără a minca nimic si cu curatire intestinale adică Hydro-colon, am făcut de multe ori , am luat pilule pentru slabit, imi taiau apetitul, dar nu dura mult… Era un efect yoyo…

De aceea v-am contactat pana la urma si am apelat la dvs, domnule doctor ! Din fericire am inteles ce greseam si am slăbit vazînd cu ochii, toți prietenii mei întrebau care îmi este secretul!!! Iar eu foarte mîndra fiind le povesteam de dvs si ma mandream ca ma consilieaza un doctor faimos din Romania. După ce am slăbit am început din nou cu sesiuneile foto si nu-mi mai este teama, căci nu mai trebuie sa ma infometez pentru a avea o forma frumoasa. Va multumesc ca m-ati invatat sa ma hranesc sanatos, sa slabesc, dar si sa imi mentin greutatea. Am mai trisat eu pe ici pe colo, nu am facut prea mult sport, si de aia totusi nu s-au intamplat lucrurile atat de rapid pe cat mi-as fi dorit, dar eu cred ca putin peste o luna ( 40 zile ), am rezultate bune, si va multumesc pentru răbdarea cu care m-ati urmarit. Va trimit pozele astea pentru ca deja imi place mult ce rezultate am obtinut. Cand am inceput, unul din motive a fost rubrica de transformari – imi ziceam, daca ele pot, eu de ce nu. Vreau sa fiu si eu acolo. ”

Ce mai pot sa zic – e un rezultat bun, stiind ca acestea sunt kilogramele care se dau foarte greu jos, pe de o parte, iar pe de alta parte pentru ca stilul de viata e ala care este si nu poate fi modificat drastic – de la o zi la alta.

SLABESTE MANCAND REGESTE, INCLUSIV GRASIMI ! ( TM )

CONTACT : www.andreilaslau.ro/contact

1 2

3  6

 

10  securedownload

Foto

34 thoughts on “Inca o transformare: a slabit 7kg in 40 zile cu o dieta low carb”

  1. da este super si foarte adevarat , si eu am reusit sa slabesc tot cu ajutorul domnului doctor 10 kg , si pe aceasa cale ii multumesc si tin sa fac mentiunea ca nu cred ca exista o dieta mai sanatoasa ca acest stil de viata care ni-l recomanda dl doctor !

  2. Total adevarat! De o luna de zile il urmaresc pe domnul doctor, am plecat de la 90kg, acum am 84, mai ciupind cate un 3in1, mai un pahar de suc ocazional, mai sarind cate o zi peste programul de sport, deci da, se poate slabi sanatos si frumos. Multumesc ca existati domnule doctor!

    1. Exista aceasta informatie deja. Am postat zi de zi ce am mancat vreme de doi ani !

  3. Cum sa ai 84cm in talie, la 64 kg??? Poate lipseau primele 5 diviziuni din centimetru?

  4. Domnul Andrei Laslau a postat tot ce mănâncă dar sunt cantităti pt un bărbatde mâncare pt femei ar trebui înjumătățit sau cam cat ?

  5. Buna ziua.ma numesc Catinca si am 52 de ani.La virsta de40 de ani cintaream83 de kg.Acum am114.va rog sa ma ajutati”!!!

  6. Pentru ca la varsta voastra, cand aveam maxim 62 kg la 170cm, aveam si eram f mandra 90/63/90….d'aia!!!! Dar mai trebuie sa sti si cum sa-ti remodelezi talia sau sa dai fermitate feselor, nu numai sa slabesti si punct Bianca Dragomir

  7. Nu inteleg de unde stiti, doamna, ce varsta am eu si nici de ce folositi acest ton acuzator si ironic… Aici suntem un grup care cauta sa primeasca sustinere si incurajare din partea membrilo

  8. membrilor sai, nu palme virtuale dupa ceafa… Aceasta este o pagina pentru oameni normali, nu pentru foste fotomodele care traiesc din amintiri. Si, da, chiar daca dumneavoastra vi se pare "nasol", eu consider ca este cat se poate de Ok ca la cele 58 de kg ale mele sa am 76 cm in talie

  9. tocmai ca lucram, Nino, dar nu inseamna ca se si intampla miracole peste noapte, este o munca sustinuta si unii mai au si nevoie de incurajari, nu numai de apostrofari …

    1. Daca doriti sa va consiliez eu personal, lasati un mail pe [email protected]
      Daca doriti informatii generale / reguli / alimente permise / alimente interzise / mod de gatire / sute de exemple de mese – gasiti pe site si pagina.

  10. buna ziua, va urmăresc de foarte mult timp, am 36 de ani, 166 cm si 70 de kg, sunt o gurmanda si nu ma pit abține de la fructe

Comments are closed.