Kilograme in minus, fericire in plus – de la 74 la 58 kg in 3 luni cu o dieta low carb

Kilograme in minus, fericire in plus – de la 74 la 58 kg in 3 luni cu o dieta low carb

C.S.: Buna ziua, domnule doctor, va trimit si rezultatul meu cu dieta low carb si va multumesc mult pentru ca ati promovat-o atat de tare.

La inceput aveam 74 de kg, iar acum am 58. Am scapat de ele in 3 luni. La inceput nu am crezut ca voi avea un asemenea rezultat, aproape ca nici nu am luat dieta in serios, dar m-am tinut de alimentele permise si dupa aia  am vazut ca tot scade acul de la cantar si chiar a avut un mare efect.
M-am tot uitat la mesele dumneavoastra, v-am mai vazut la emisiuni. Tot m-am interesat. Plus ca toti imi spuneau ca nu vei reusi eu fiind o iubitoare de ciocolata si nu trecea dimineata fara sa mananc macar una. Important este sa urmezi visul (pentru mine a fost un vis devenit real) si sa nu asculti ce zic altii.

11281449_700428056728436_1281417603_o

11064110_673360836101825_1480312308_o 10958253_652944378143471_381171692_o11066189_674333012671274_1930961021_o

Mai jos gasiti alte resurse utile, precum ar fi: regulile dietelor keto / low carb, toate articolele scrise despre dieta si potentialele ei beneficii, cum se tine dieta, stiinta din spatele dietei, alimentele permise si interzise, dar si numeroase idei de mese, pe care le puteti urmari accesand instagramul meu. Acole le gasiti cu tot cu descrierea aferenta, in format foto sau video.

Totodata, pentru a va ajuta la inceput de drum, gasiti suficienta inspiratie si motivatie in transformarile altor oameni ce au urmat aceasta dieta, cu sau fara ajutorul meu direct. Spun asta explicit, pentru ca exista oameni care nu cred ca doar urmand regulile descrise mai jos / folosind informatiile de pe instagram se pot obtine asemenea rezultate. Aceste marturii au fost in marea lor majoritate publice ( mesaje publice pe pagina mea oficiala ), iar pentru cele cateva primite prin mesaj privat exista acordul scris al acelor oameni pentru postarea pozelor si mesajelor lor.

Acestea fiind zise, gasiti mai jos:

Regulile dietei —> www.andreilaslau.ro/reguli
Dieta —> www.andreilaslau.ro/dieta-ketogenica
Alte rezultate fantastice —> www.andreilaslau.ro/rezultate
Alte transformari exceptionale —> www.andreilaslau.ro/transformari
Mii de idei de mese, aici —> www.instagram.com/drlaslauandrei
Lista alimentelor permise si interzite —> www.andreilaslau.ro/de-la-ce-te-ingrasi-si-cum-slabesti

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu —> www.andreilaslau.ro/contact

153 thoughts on “Kilograme in minus, fericire in plus – de la 74 la 58 kg in 3 luni cu o dieta low carb”

  1. oau si nu ti s-a lasat pielea?si eu am slabit 20 de kilograme intr-un an si tot mi s-a cam lasat pielea acum fac masaje dar tot se vad putine rezultate

  2. pai in loc sa va spuneti oful aici , iesiti naibii din casa si alergati si nu mai mancati ca inecatele

  3. Vreu si eu din tot sufletul dieta pt fetita mea care are 12 ani si 75 kg.multumesc

  4. Rusu Bogdan Daca ati putea , ati spune ca ati mancat si rahat numai sa va vindeti produsele . Daca nu erai distribuitor de produse RAHATLIFE , poate te mai credeam . Asa , ciocu mic

  5. Rusu Bogdan – Arata la toata lumea o poza cu tine cu 12 kg mai mult si poate te va crede cineva . Pana una alta , invata sa citesti , sau sa silabisesti numele unei persoane . Sau te intereseaza doar sa faci bani cu RAHATLIFE , scoala ai facut-o cu aia ce habar nu au sa scrie …

  6. Atata timp cat eu consum produsele, ma simt foarte bine, am o stare de energie de neînchipuit, in spatele produselor se afla doctori cu premiul Nobel in medicina. Sincer, puteti sa-mi spuneti ce vreti.

    1. Tu poti sa consumi ce vrei. Atata timp cat de poate slabi fara nici un fel de problema fara sa consumi soia cu zahar la pret de zer hidrolizat, nu inteleg exact de ce vrei tu ca lumea sa-ti plateasca tie reteaua de marketing. Se pot lua pudre proteice din soia la un pret infim comparat cu pretul aberant al Herbashit(TM). Din partea mea, tu poti sa consumi ce vrei. De aici si pana la a-i pacali pe altii ca isi fac un bine platind comisioanele tale…e cale lunga.

    1. Tu poti sa consumi ce vrei. Atata timp cat de poate slabi fara nici un fel de problema fara sa consumi soia cu zahar la pret de zer hidrolizat, nu inteleg exact de ce vrei tu ca lumea sa-ti plateasca tie reteaua de marketing. Se pot lua pudre proteice din soia la un pret infim comparat cu pretul aberant al Herbashit(TM). Din partea mea, tu poti sa consumi ce vrei. De aici si pana la a-i pacali pe altii ca isi fac un bine platind comisioanele tale…e cale lunga.

  7. Ce ti-e si cu lumea asta?! Toti vor metode usoare! Nu exista asa ceva! Dupa orice dieta, exista efectul yoyo! Adica, puneti la loc! Va zic pe proprie experienta am incercat multe diete, Dukan, Montignac….un singur lucru bun am invatat de la cel din urma, si anume ca fiecare organism nu raspunde la fel ca ptr toata lumea, si ca nu trebuie sa va ganditi la un regim anume, trebuie sa va schimbati stilul de viata! Toata viata am avut max 50 kg, in timpul celor 2 sarcini, am luat 25 de kg ( si nu mancam!) iar acum, am 43 de ani si 54 kg! Secretul?! In fiecare seara putina gimnastica in camera, doar fructe la cina, uneori iaurt, migdale….mancat la pranz doar cat sa nu ne mai fie foame….renuntati la paste, la cartofi, la prajeala, sosuri, preferati verdeturile, gratar sau fiert, nu mai puneti zahar in cafea, si veti vedea ca slabiti fara nici o pastila, fara sa va dati seama…iar acest mod e cel mai sanatos! Eu personal, odata pe saptamana, mananc tot ce-mi face pofta, inclusiv cele interzise mai sus, si se poate! Nu mai incercati metode usoare ptr ca NU exista! Multa sanatate!

      1. as, ce bune sunt fructele seara, am seri cand e singura cina: acum capsuni, cirese; abia astept perioada pepene cand o sa iau unu mare in fiecare zi.

  8. Ce ti-e si cu lumea asta?! Toti vor metode usoare! Nu exista asa ceva! Dupa orice dieta, exista efectul yoyo! Adica, puneti la loc! Va zic pe proprie experienta am incercat multe diete, Dukan, Montignac….un singur lucru bun am invatat de la cel din urma, si anume ca fiecare organism nu raspunde la fel ca ptr toata lumea, si ca nu trebuie sa va ganditi la un regim anume, trebuie sa va schimbati stilul de viata! Toata viata am avut max 50 kg, in timpul celor 2 sarcini, am luat 25 de kg ( si nu mancam!) iar acum, am 43 de ani si 54 kg! Secretul?! In fiecare seara putina gimnastica in camera, doar fructe la cina, uneori iaurt, migdale….mancat la pranz doar cat sa nu ne mai fie foame….renuntati la paste, la cartofi, la prajeala, sosuri, preferati verdeturile, gratar sau fiert, nu mai puneti zahar in cafea, si veti vedea ca slabiti fara nici o pastila, fara sa va dati seama…iar acest mod e cel mai sanatos! Eu personal, odata pe saptamana, mananc tot ce-mi face pofta, inclusiv cele interzise mai sus, si se poate! Nu mai incercati metode usoare ptr ca NU exista! Multa sanatate!

    1. Cine a spus ca asta e metoda usoara? E mai usoara decat alte diete, in sensul ca nu-ti este asa de foame, dar tot dieta este. Oare cu ce dieta mai poti manca bacon si sa slabesti? Ideea este sa mananci grasimi sanatoase. Daca-ti pastrezi un stil de viata sanataos nu vei mai pune kg la loc, sunt o multime de marturii si clipuri pe youtube. Eu abia am trecut de prima luna si am slabit 5 kg. Sunt cosnstienta ca e mai mult apa si glicogen, dar merg inainte, pentru ca m-am documentat si cred ca merita sa slabesti fara sa-ti fie foame.

  9. Ba este bun herbalife-ul!si eu m-am slabit cu herbalife..daca esi motivata poti slabi cu herbalife..problema vine cand te opresti si pierzi controlul…efectul yoyo..dar daca ai disciplina si continu sa manaci sanatos nu ai cum sa te ingrasi la loc..

    1. Eu cred ca ar trebui sa va potoliti in a mai vinde pielea ursului din padure. E doar o afacere in care unii platesc niste comisioane. Atat. Poti sa-ti cumperi proteina din zer de la orice magazin de suplimente cu mult mai ieftin decat poti cumpara proteinele voastre din soia. E chiar culmea.

  10. sport mult,si macar putina dieta,,,o masa lejera seara,,,,,credeti ca niste pastile va ajuta daca mancati cartofi pai cu nu stiu eu ce tip de sos????aruncati bani aiurea,parerea mea

  11. Da,vreau f mult,din păcate cele 90kg îmi afectează deja sănătatea….mananc de 5ori/zi, dar nici un gram in minus….HELP

  12. Am 55 de ani, am probleme cu glanda tiroida (tiroidita cronica autoimuna), m-am lasat de fumat si am 80 kg.
    As vrea vreo 68 kg maxim. Pe structura mea psihica imi trebuie “ceva concret”, pe momente ale zilei, pe zile…
    Va multumesc anticipat.

  13. Care sunt conditiile? As vrea sa primesc si eu pe email daca se poate! Multumesc anticipat!

    1. Sfaturi / informatii generale / idei de mese / reguli / principii samd – gasiti pe site si pagina. Aveti pe mail conditiile mele pentru consiliere.

    1. Sfaturi / informatii generale / idei de mese / reguli / principii samd – gasiti pe site si pagina. Aveti pe mail conditiile mele pentru consiliere.

  14. buna ziua.as dori si eu sa dau jos din kg,macar 10(am 80),37 de ani si 1,70,iar sotul meu nu mai zic,ar trebui cel putin 20;are 112 kg,43 de ani si 1,75 inaltime!multumesc.

    1. Buna ziua. Aveti pe mail conditiile unei colaborari.
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  15. Bună seara! As dori să stiu si eu care sunt condițiile unei posibile colaborari! Va mulțumesc.

  16. Buna seara ! AS dori SA stiu si EU care sunt conditiile colaborari! Am 1,59 , 47 ani si 64de kg. AS dori cel Putin 10 kg SA dau Jos.Multumesc.

  17. Da, vreau sa slabesc, am 36 de ani, 1,65m si 61kg, si nu mai reusesc sa misc cantarul in jos, cu toate ca incerc sa fac si cat de cat putin sport, am o alimentatie haotica.
    Multumesc

  18. Buna ! Da, vreau sa slabesc, am 45 de ani, 1,65m si 80 kg si as dori sa ma ajutati sa slabesc 15 -20 kg ! Multumesc !

  19. Buna ziua! As dori o reteta pentru slabit pentru fiul meu Alexandru in varsta de 11 ani are greutatea corporala de 80 kg!Multumesc anticipat!

  20. buna seara, as dori si eu dieta .. daca este o dieta sau fetele urmaresc mesele puse de Dumneavoastra .

  21. Buna ziua. As vrea sa tin si eu dieta ketogenica dar ñu stiu daca e ok pt ca am hipertensiune arteriala si colesterolul mare .multumesc

  22. buna ziua, lupt de o viata cu kilogramele, uneori reusesc sa dau jos si 20 kg, dar pierd de fiecare data aceasta lupta pentru ca , parerea mea, recompensez anumite pierderi in viata calcand toate regulele de alimentatie respectate in timpul dietei. Chiar stiind, ca ma ingras foarte repede, chiar stiind ca imi voi pierde din nou increderea in mine. Si sanatatea nu mai este acceasi . Sau dorinta de a trai, de a alerga, de a iesi…..de a te placea. Acum la 1.75 am deja 96kg. mi -as dori macar 80-82. Cine mi .ar putea da acest impuls , sa cred ca as putea sa lupt pentru sanatatea mea? va multumesc, daca m- ati putea ajuta…..va doresc numai bine

  23. buna, am tot vazut comenturi ale celor care cer sa slabeasca dar cum se face ca nimeni nu a revenit cu o marturisire tot in comenturi? nu spun ca nu e viabila, insa e indoielnic faptul ca numeni nu zice nimic dupa ce primeste conditiile pe mail. mai stou si ca orice dieta necesita timp sa fie intocmita, dar daca merge slabit de la 1 luna la 4 luni, cred ca r trebui si ceva mai mult decat testimoniale. vazand pozele de mai sus pot spune ca nu recunosti personajele nici macar in pozele de mijloc, dar in cele de final de dieta.

    1. Buna ziua.
      Aveti pe mail conditiile unei colaborari cu mine ( daca mail pe care l-ati lasat este corect ). Toata lumea primeste raspuns, dar uneori nu mai apare si aici – doar pe mail.
      Nu exista om care sa-mi fi trimis mesaj privat vreodata si sa nu primeasca raspuns ( mai devreme sau mai tarziu ).
      Cu stima,
      Dr. Andrei Laslau

  24. Si eu as vrea ,dar am trecut printr-un cancer endocrin si de atunci nu-mi restabilesc calciul si m-am ingrasat ….am si 67 de ani …mananc sanatos cred eu dar tot se depune si imi este foarte greu …ar fii minunat sa scad 10 kilograme …va multumesc !

  25. Si eu as vrea sa slabesc macar vreo 15 kg. Dupa sarcina am ramas cu kg de care Nu pot scapa. Precizez ca am probleme cu tiroida. Multumesc.

Comments are closed.